ההרים הלבנים
-
שלום רב, כבר מזמן קיבלתי הצעה לטיול של 15 ימים בניו אינגלנד. רק אני מתפנה להמשיך בתכנון. שאלה: בהרים הלבניהצעת לנו 3 לילות. האם כולן באותו מקום כמו נורת׳ קונוויי או שעדיף להחליף מקום לינה כל יום.
שאלה נוספת: מה פירוש כוכבי ורומנטיקה? איפה כדאי ללון?
תודה רבה
-
ההרים הלבניםאנחנו היינו בהרים הלבנים בלינקולן.
זאת עיירה פצפונת עם הרבה מלונות קטנים באווירה משפחתית שלרובם יש גם בקתות קטנות בד"כ ליד נחל.
אנחנו היינו בבקתה ב Profile cottages והיה מאוד מוצלח.
לינקולן והעיירה הצמודה וודסטוק (שגם שם יש הרבה מלונות קטנים) צמודות לפארק פרנקוניה נוטש.
-
ההרים הלבניםראשית, איזור ההרים הלבנים איננו גדול, כך שניתן גם ללון במקום אחד ולצאת ממנו לטיולים. למרות זאת, היות שחלק מאתרי הביקור נמצאים בצד המזרחי של ההרים הלבנים וחלקם במערבי, אני חושב שיש טעם לפיצול הלילות בין שני מקומות.
רוב ביקורי בהרים הלבנים היו טיולי יום מאיזור בוסטון (כ- 3 שעות נסיעה לכל כוון).
רק בביקורי האחרון לנתי שם, לילה אחד ב- North Conway, ממזרח להרים הלבנים, ולילה אחד ממערב להם. במקרה שלכם, אני חושב שההצעה של shmoob ללינה באיזור לינקולן כנקודה השניה היא טובה.
כוכבי - אני מניח שמדובר בלינה במקום אחד ויציאה ממנו לטיולי יום באיזור. זה אפשרי באיזור ההרים הלבנים, כמו שציינתי קודם, אבל לטעמי יש גם טעם לפיצול הלילות על מנת לחסוך נסיעות. כמו שאמרתי, לא מדובר בנסיעות מאד ארוכות, כך שגם האופציה הכוכבית סבירה לחלוטין.
רומנטיקה - הפירוש של מהו רומנטי תלוי בבני הזוג ובקשר ביניהם. ההרים הלבנים יכולים לשמש כתפאורה רומנטית לחלק מהזוגות, אבל זה ממש תלוי בהם. האסוציאציה שלי למקומות רומנטיים קצת שונה.
בלי קשר לזה, אני ממליץ על הביקור בהרים הלבנים. אני חושב שמדובר במקום יפה. לראיה, ביקרתי בו 4 פעמים עד כה.
-
ההרים הלבניםתודה לכל מי שהתייחס לשאלתי, אקח בחשבון את הנאמר.
יש לי שאלות נוספות:
איפה ללון בורמנוט ואם גם שם - 2-3 לילות
כנ״ל באדירונדקס - האם 2 לילות מספיקים?
ומכיוון שאנחנו משם ממשיכים ל- NYC ורוצים גם להיות בעמק ההדסון, איפה כדאי ללון 2 לילות דרומית לאלבני?
תודה רבה
-
ההרים הלבניםאין לי נסיון גדול בלינה בוורמונט, אבל אני חושב שכדאי לחלק את הלינות בין איזור Stowe לאיזור ברלינגטון, ממנו גם תמשיכו למדינת ניו יורק (לאדירונדאק).
אני לנתי על גבול ניו המפשייר וורמונט בסמוך לכביש הראשי. לא ממליץ על המיקום הזה, אלא אם אתם בדרך היציאה מההרים הלבנים בסוף היום.
לגבי הלינות במדינת ניו יורק, אני לנתי ליד אולבני בעירה Latham (שם נמצא שדה התעופה של אולבני). אם רלבנטי בשבילכם, אשמח לשתף אתכם בנסיוני מבתי המלון שם.
-
ההרים הלבניםשלום
רצוי שתציגי את המסלול שתכננתם ,באיזו תקופה וגם את ההרכב המשפחתי (כפי שרשמת בעצמך "כבר מזמן קיבלתי הצעה לטיול של 15 ימים בניו אינגלנד. רק אני מתפנה להמשיך בתכנון)
מצרפת את הטיול של ליאור שכולל את האיזורים שציינת כולל חלוקת הלינות מבוסטון ועד ניו יורק
שבת טובה