הפלגת נופש
-
שלום לכם אנו זוג בני 50+ מעוניינים להפלגה באי יוון והסביבה חמישה ימים בחודש יולי מכיוון שלעולם לא שטנו באוניה (אפילו לא בחסקה ) החששות גדולים ביררתי במנו ספנות באוניה המפוארת שלהם זה כמו סירת מפרש של חברות אחרות מישהו יכול להמליץ לי האם הבחירה שלי טובה לגבי מזג האוויר ובאם הים סוער בעונה זאת ואיזו קומה להיות או שיש עוד חברת ספנות בארץ המתחרה למנו ספנות? תודה על התשובה
-
הפלגת נופשבאתר למטיייל תוכל למצוא כתבות וחוות דעת.
ממליצה לקרוא את הכתבה הבאה שיייט לחופי יוון וכן את עשרת הטיפים לפני הפלגה. אני מאמינה שזה ייסע בידכם.
-
הפלגת נופשתודה לך
-
הפלגת נופשהפלגתי כבר פעמיים במנו : פעם לשבוע באיי יוון ופעם לשבועיים : יוון , איסטנבול וחצי האי קרים. ובעוד שבועים יוצאים שוב להפלגה שלישית : 5 ימים באיי יוון.
השייט הוא כייפי , האוכל טוב (וכשר - למי שחשוב לו). נכון הספינות של מנו קטנות , אבל די יציבות בים , ובין האיים בדרך כלל הים שקט. אבל מצד שני זה לא המוני . הספינות האירופאיות ענקיות 4000- 5000 איש , יש המון פעילות בספינות שאנשים לא רוצים בכלל לרדת לחוף וזה לדעתי מאבד לגמרי מהקסם של שייט. בספינות הגדולות בקושי רואים את הים . זה כמו מלון ענק , עיר שלמה , בשביל דבר כזה אין צורך בשייט - לכו למלון גדול.
מנו , יוצא ישירות מחיפה , ללא טיסות . רואים את הים כל הזמן.מרגישים את הים ואת הרוח, אווירה יותר אינטימית , תחושת שייט אמיתית. ממליצה.
-
הפלגת נופשהיי, תגובה מס' 4 של מירה ממצה ונכונה לחלוטין אוסיף רק שאין חברות מתחרות למנו ספנות, בעבר היו חברות ברמה נמוכה שרק עשו שם רע לתיירות השייט אבל הן כבר אינן וטוב שכך,
קומה מומלצת באוניות של מנו ואני מכיר את שתיהן היטב 4 ומעלה לפי התקציב,
ממליץ בשביל הפעם הראשונה הפלגה שתכלול את איוס ניקולאוס (כרתים) ואת
סנטוריני .
-
הפלגת נופששלום, עם איזו אוניה עדיף לשוט? עם רויאל או גולדן?
תודה