המלצה לטיול יום בסן פרנסיסקו
-
היי,
אמור לטוס מטעם העבודה לאור הוואלי למשך כמה ימים, לצערי יהיה לי רק יום אחד להקדיש לעיר עצמה (וגם הוא עם ג'ט לג כנראה),
אשמח לקבל המלצות למסלול לטיול של יום אחד בסן פרנסיסקו (בלי אלקטרז)
תודה רבה ושבת שלום,
-
המלצה לטיול יום בסן פרנסיסקומה זה "אור הוואלי"? הכותרת מתייחסת לסן פרנסיסקו, אז אני מניחה שהתכוונת לאיזור סיליקון וואלי? אתה יכול יום טיול בעיר או לכיוון של טבע (תלוי בתאריכים).
לגבי סן פרנסיסקו, אלו הדפים שהכנתי לקראת הביקור בעיר, יש שם שפע של אטרקציות ומקומות לבקר -
http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=5
וגם תכנית לפי ימים, שתוכל לשאול ממנה חלקים -
http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=996
-
המלצה לטיול יום בסן פרנסיסקולהלן המלצתי, בהנחה שמדובר על יום שלם בוקר עד ערב ובהנחה שאתה עם רכב:
חניה ביוניון סקוור,
מעבר דרך כמה חניות דגל ( NIKE) באזור, בכיוון אל צ'יינה טאון, סיבוב של שעה או כמה שמתחשק וחזרה לרכב.
נסיעה לרחוב lombard המפורסם, המשך לכיוון ה רציפים. חניה ברציפים בחניון, סיור ברציפים, 2-3 שעות. שם גם אפשר לאכול. אם אתה אוכל לא כשר - מומלץ clam chowder בלחמניה בדוכן ברחוב (אני אוכל כשר, אז לא טעמתי, אבל אומרים שזה מאד טעים)
נסיעה לגולדן גייט ומעבר מעליו לצד השני. מיד לאחר מעבר הגשר, פניה שמאלה לכביש המוביל מערבה לתצפית יפה מעל סאן פרנסיסקו.
נסיעה חזרה לעיר, אפשר לעצור בג'יררדלי לאכול גלידה וקצת להסתובב, לא חובה.
נסיעה לטווין פיקס לתצפית נוספת על העיר וחזרה לוואלי.
מומלץ לנסוע דרך 280 שזו דרך הרבה יותר יפה מ 101.
-
המלצה לטיול יום בסן פרנסיסקוואני רוצה להמליץ לך לא לנסות לתפוס את הכל. סן פרנסיסקו היא עיר עם אופי ואין לי ספק שתמצא דרך לחזור אליה.
מה עוד שאתה בג'טלג אז קח אותה ב"איזי".
אני הכי אהבתי את הרציפים (כל פיר שהוא). יש ברציף 39 מרכז של מסעדות וחנויות אך בעיקר כדאי להגיע ולראות את אריות הים המשתזפים בשמש.
ליד יש מוזאון על נושאת מטוסים ישנה וממנה ניתן לראות מרחוק את אלקטרז.
גם אני ממליצה לאכול את הclam chowder. אם כי ניתן לאכול אותו בכל האזור, שם הכי טעים.
המלצה נוספת סע עם הקרוניות המיוחדות של העיר אולי ליוניון סקוור ושם תראה עוד מרכז מסחרי מעניין.
ניתן גם לעלות לתצפית יפה על העיר במעלה ההר( אך איני זוכרת מהיכן עלינו).
זהו, נראה לי שלרוץ לעוד מקומות ממש מיותר.
תהנה
מירי
-
המלצה לטיול יום בסן פרנסיסקוהיי,
חזרנו והיה ממש כיף ואכן לא ניסינו לתפוס יותר מדי - היינו באזור הרציפים, אכלנו את ה-clam chowder, שהיה ממש טעים, עלינו לגבעה המשקיפה על הנמל (telegraph hill) ובגשר שער הזהב.
היה ממש כיף ובהחלט השאיר טעם לעוד!
תודה על ההמלצות!