סנדלים ופלטפוס
-
שלום לכם,
לקראת טיול בדרום אמריקה (ולקראת הקיץ) התחלתי להתעניין ברכישת סנדלים (כיום אין לי).
אחרי סקר שוק קטן הבנתי שצ'אקו נחשבים טובים ואיכותיים, אך הבנתי שיש איתם בעיותיות לאנשים עם פלטפוס (לי יש בינוני), למרות שאני מכיר סיפורים על אנשים עם פלטפוס שנהנים מהם.
אשמח לטיפים- הן בנושא צ'אקו, או סנדל איכותי אחר מומלץ.
-
סנדלים ופלטפוסאם כבר זה מה שמעניין אותך, אז ההפך הוא הנכון. יש להם תיקון לפלטפוס כמו במדרסים והם הסנדלים היחידים שמאושרים ע"י איגוד האורטופדים האמריקאי.
-
סנדלים ופלטפוסלא מסכים בכלל עם קודמי. הקשת בצ'אקו כל כך גבוהה שגם לי, ברגל עם קשת תקינה לחלוטין, היא קצת יותר מדי. בטח ובטח לאישתי, לה יש רגל שטוחה מאוד, וצ'אקו פשוט לא התאימו לה, אבל ממש לא.
בעבר היו לי סנדלים של the north face באותו עיצוב של צ'אקו (עם הרצועה האחת) שהיו הרבה יותר שטוחות, ולטעמי גם הרבה יותר נוחות, אבל עד כמה שאני יודע כבר לא מוכרים אותן בארץ.
-
סנדלים ופלטפוסשמע, גם למדרסים צריך להתרגל. ברור שהכי פשוט יהיה סנדל שטוח, בטווח הארוך יש אנשים שהרגל השטוחה תקרין להם כאבים לגב תחתון וכדומה. הסנדל יכול לתמוך בקריסה. אם כבר העיצוב של רצועה אחת מושך אותך, יש לשורש דגם דומה.
-
סנדלים ופלטפוסמעבר לעיצוב (שעליו אני פחות אתעקש), מה שמושך אותי בסנדל זה שהסוליה שלו טובה וששמעתי עליו רק דברים טובים (חוץ מעניין הקשת).
-
סנדלים ופלטפוסלצ'אקו אין "תיקון לפלטפוס". Heisenberg, אנחנו שמחים שאתה מגיב ועוזר, אבל אני מבקש ממך לא להטעות אנשים אם אתה לא בטוח, במיוחד בנושאים בריאותיים כאלה.
לאנשים עם פלטפוס אין בעיית "קריסה", יש להם בעיות אחרות.
הקשת של צ'אקו מאוד גבוהה, מה שיכול לגרום לקשיים ולכאבים בשבועות הראשונים של ההליכה איתם. לי יש קשת גבוהה ברגל (ההיפך מפלטפוס), ואפילו לי כאב קצת בהתחלה.
אני יכול להגיד עכשיו שזה הסנדל הכי נוח שאי פעם היה לי. הרבה יותר נוח מרוב הנעליים שהיו לי.
אבל, לאנשים עם פלטפוס אכן יכולה להיות בעיה איתם. אין דרך לדעת חוץ מלנסות. יש אנשים עם פלטפוס שמאוד אוהבים צ'אקו, ויש כאלה שמתים מכאבים.
-
סנדלים ופלטפוסלי יש צ'אקו ופלטפוס קל.
היום נוח לי מאוד ללכת איתם אבל בהתחלה לא כל כך. לכן מומלץ ללכת עם הסנדל כמה ימים לפני שבאמת עושים איתם הליכות רציניות
-
סנדלים ופלטפוסלי יש גם צ'אקו ואין לי שום פלטפוס, כבר איתם שנתיים ומאוד נהנה מהם
-
סנדלים ופלטפוסאני כותב ממה שאני מבין ומנסיון אישי. לי יש פלטפוס+קריסה של הרגל פנימה. הצ'אקו עובדים לי יופי טופי ומאוד נוחים.