ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סגירת מסלול לקולורדו

פורום צפון אמריקה
    6
    20
    4403
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mirida11
      mirida11 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים יקרים

כיון שיש פה כל-כך הרבה ידע ונסיון, אשמח להעזר בכם שוב לקבלת אישור האם המסלול הגיוני...

יום 1 - יציאה מסן דייגו לג'ושוע פארק עם התלבטות האם לוותר ולסוע ישירות ללאס וגאס.

יום 2 - מעט בלאס וגאס (היינו שם לפני 3 שנים וחבל על הזמן שלנו...) ולצאת לכיוון קניונלנד. נסיעה של כ- 7 שעות וכנראה נעצור ללינה בדרך. יש המלצות?

יום 3 - קניונלנד וארצ'ס פארק.

יום 4 - אם צריך נערוך השלמות ויציאה לכיוון שמורת מסה ורדה. יש דעות חלוקות עליה, אשמח לתגובתכם. נעשה גם את המסלול המעגלי של קורטז סאן חואן דורנגו.

האם כדאי להתעכב לרכבת קיטור לסילברטאון?

יום 5 - הקניון השחור של גניסון.

יום 6 - קולורדו ספרינג עם האטרקציות שלה

יום 7 - דנבר ובולדר עם אופציה לתחילת הרוקי

יום 8 - שמורת הרי הרוקי

יום 9 - השלמות ודנבר עם איסה פנימית חזרה לסאן דייגו.

אני יודעת שהמסלול מעט צפוף וגדוש ומדי פעם השארתי "חורים" ואופציות כי לא הזמנתי לינה בשום מקום.

אני מתלבטת האם להזמין לינה ללילה בלאס וגאס כי זה סופ"ש.

אשמח לדעתכם בעיקר במקומות שהדגשתי.

חג שמח לכלם

מירי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

כיוון שכבר הייתם בוגאס ואתם מכירים, תראו אם אתם יכולים להוציא אותה לגמרי מהתכנית. אין פסול בנסיעה דרך וגאס ש"יושבת" על הדרך ועצירה שם אולי לארוחת צהריים והמשך הלאה. פשוט כי באמת חבל על הזמן שלכם במתווה הצפוף הזה.

הייתי מושכת ביום הראשון כמה שיותר (בהנחה שאתם לא מיד אחרי טיסה ועם ג'ט לג - אם כן - שווה לטוס למואב ולחסוך את הנהיגה במצב הזה. מהנהיגה צריך גם להנות...)

ההצעה שלי - לנסוע ביום הראשון מלוס אנג'לס בלי עצירות עד נקודה כמו Richfield, UT ושם ללון. למחרת לעלות על כביש 12 הנופי ולנסוע למואב דרך קפיטול ריף. זו דרך הרבה יותר יפה מהכביש הראשי - 

http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=871

• israelimom

סגירת מסלול לקולורדו

יום 3 - קניונלנד וארצ'ס פארק.

די עמוס. לא יהיה לכם זמן למסלולים רגליים וחבל. או שתתמקדו באחד מהפארקים (המלצתי היא לארצ'ס) או שתסתפקו בטיול רכוב בכל אחד מהם, עם עצירות לתצפיות. 

יום 4 - אם צריך נערוך השלמות ויציאה לכיוון שמורת מסה ורדה. יש דעות חלוקות עליה, אשמח לתגובתכם. נעשה גם את המסלול המעגלי של קורטז סאן חואן דורנגו.

האם כדאי להתעכב לרכבת קיטור לסילברטאון?

אתם מתכוונים לנהוג ביום זה את כביש 550 על על העצירות שבדרך. אני מציעה בחום לא רק לוותר על רכבת הקיטור אלא גם על פארק מסה ורדה. יש לכם פה כשבע שעות נהיגה נטו, בכביש נופי יפה שדורש ריכוז בנהיגה ושאי אפשר לנסוע בו בחושך (או לפחות מאד לא כדאי). אלא אם כן אתם מתכוונים ללון ביוריי באמצע הדרך, אל תנסו לשלב עוד דברים, למעט עצירות בכביש 550. רשימת עצירות בכביש 550 עד יוריי:

http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=854 

ההצעה שלי היא לצאת מוקדם ממואב, להתמקד בכביש 550, להנות ממנו, לנסוע לאט ואם אתם מגיעים אחה"צ המוקדמים למונטרוז סיימו בביקור בקניון השחור של הגניסון. בקניון השחור של הגניסון מדובר בעיקר בתצפיות.

יום 5 - הקניון השחור של גניסון 

ביום הזה יש לכם נסיעה ארוכה לקולורדו ספרינגס. ההמלצה שלי היא לשקול להאריך אותה קצת ולהעביר את הנתיב דרך אספן ומשם דרומה דרך אינדיפנדנס פאס - מקום מצוין לחצות בו את הקונטיננטל דיוויד עם הרבה נוף ושלג. אני לא זוכרת מתי הטיול שלכם, אבל אם הוא ביוני, ובפרט בתחילת יוני, וודאו תחילה שהפאס פתוח! זה מתאים במיוחד אם כבר ביקרתם יום קודם בקניון השחור של הגניסון. בדרך יש לכם את הפאס ואת מערות הקרח שבפסגתו. 

מסלול מוצע

יום 6 - קולורדו ספרינג עם האטרקציות שלה

יום 7 - דנבר ובולדר עם אופציה לתחילת הרוקי

יום 8 - שמורת הרי הרוקי

יום 9 - השלמות ודנבר עם איסה פנימית חזרה לסאן דייגו.

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

ארצס הוא פארק עם מסלולי הליכה קצרים, נחמדים ומתגמלים. אם רוצים באמת ליהנות ממנו ולא רק לנהוג בו חייבים להקדיש לו זמן. אני מצטרפת להמלצה לוותר במקרה שלכם על קניונלנדס. אנחנו בקרנו בשניהם בטיול אחד, ובטיול שלאחריו הקדשנו כבר יום וחצי לארצ'ס ועל קניונלנדס ויתרנו.

• מוני
              מוני נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

היי

וזאת החלוקה שאני הייתי עושה כאשר בקופה כמות ימים זעומה כשלכם.

יום 1

סן דייגו ישירות לווגאס .

יום 2

כפי שרשמת -יום מאומץ(נדרשת התחלה מוקדמת)  רק הגה קרוב ל-7 שעות ,לינה אולי Green River

http://goo.gl/maps/heq6x

יום 3

לבחור מיגזר אחד בקניונלנדס(dead horse),ולהמשיך לארצ'ס,על פי השעון לברור הליכות קלות ובעיקר תצפיות במסגרת הזמן הדחוק שישאר לכם בפארק הנהדר הזה.

http://goo.gl/maps/MpLHd

יום 4

כנראה שתוותרו על מסה גם רק מיגזר אחד(האמת העיקרי)נגיש.

זה התוואי הממופה,נסו להגיע עד ourey

http://goo.gl/maps/ljJeX

יום 5

מאחר ובקניון השחור של הגוניסון כולל תצפיות מכל הנקודות לא נדרשות יותר מ-3 שעות

הייתי מגיע בדרך המהירה  הזה קרוב לקולורדו ספרינגס/manitou Springs .

אני אומנם רושם במיפוי Manitou springs  אבל לא חייבים להגיע ממש עד אליה ,וללון

עוד קודם.

http://goo.gl/maps/RZyQO

יום 6

ביקור בגרדנס אוף גוד  Gardens Of God היוצא ממניטו ספרינגס

מכאן והלאה כפי שרשמה  ענת.

אגב בדרך לדנבר על אם הדרך האאוטלט שב-Castle Rock

http://goo.gl/maps/GJXjo

הערה-

כנראה שהרוקי מאונטיין יהיה מוגבל ביקור בטח לא יהיה אפשר להגיע לפיסגה הגבוהה.

התמונות המצורפות מהגרדן אוף גוד,לא הפארקים של יוטה אבל מכובד לדעתי.

מוני

P9091346.JPGP9091354.JPGP9091371.JPGP9091358.JPGP9091355.JPG
              • dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

מוני - ממניטו ספרינגס עולים ל- Pikes Peak.  ה- Garden of the gods נמצא בקולוראדו ספרינגס עצמה, ממש על יציאה מ- I-25.

הערה נוספת לגבי התכנית היא ש- Dead Horse Point הוא פארק מדינה של יוטה ואיננו חלק מקניונלנגס, אבל לא רחוק ממנו נמצאת הכניסה לחלק מפארק קניונלנדס (אחד משלושת חלקיו) - Islands In The Sky.

סך הכל, התכנית שמתחילה בסן דיאגו נראית לי מתוחה יותר מדי, כאשר מרכיב הקילומטרז' משמעותי מאד יחסית לאתרים בהם תוכלו לבקר.  אני מציע לכם לשקול ברצינות טיסה לדנבר מסן דיאגו וכך להתמקד בקולוראדו ובמזרח יוטה במקום לגמוע מאות רבות מאד (מעל 1,000 בודאי) של קילומטרים "אל היעד".

הספקתי לשכוח מתי הנסיעה.  אני צודק שדובר על אמצע מאי?  אם כך, כמו שאחרים ציינו (ואני חושב שגם אני בהודעה קודמת), יש סיכוי לשלג במקומות הגבוהים ואולי איזה שהן דרכים חסומות שם.  הנסיון שלי הוא טיול בקולוראדו ביוני, ואז הנוף היה יפה ביותר ולא היו הפרעות של שלגים גם במקומות הגבוהים ביותר אליהם הגעתי.

• מוני
                  מוני נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

היי דורון

אנחנו נסענו לגרדנס אוף גוד מיד לאחר הביקור במניטו ספרינגס ,ולא היינו זקוקים לשם כך ליציאה ממהיר 25,אלא עשינו זאת דרך כבישים פנימיים קצת מזרחה ממניטו ספרינגס.ורק כאשר סיימנו את הביקור באתר חברנו ל-25 בדרכנו לאאוטלט.

מוני

• mirida11

סגירת מסלול לקולורדו

תודה תודה לכל המגיבים.

ממש עכשו, אני טורחת על שינויים ושיפוצים של המסלול עפ"י המלצתכם כולל בדיקת אפשרות טיסה לדנבר.

תודות לכם הרוותי גם תמונות מקסימות ותודה למוני.

המשך חג נפלא

מירי

• israelimom

סגירת מסלול לקולורדו

הנושא של עיתוי יכול להיות קריטי לחלק מהכבישים. אם אכן במאי, אז בהחלט סביר שהאינדפנדנס פאס למשל יהיה סגור, וכך גם הטרייל רידג' רוד ברוקי מאונטיין פארק.

• mirida11

סגירת מסלול לקולורדו

הי ענת

אנחנו אמורים להגיע לשמורת הרי הרוקי ב-29.-30.5 ואני מקווה שעד אז אפשר יהיה להגיע לטרייל רידג' רוד.

ד.א. איך אפשר לבדוק את זמינות המסלול?

האם צריך להגיע עד לשם או יש אתר שניתן לקבל מידע מוקדם?

ובכלל היכן ה- אינדפנדנס פאס? לא נתקלתי בו.

מירי

• אוֹרִי
                          אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

שלום,

בספטמבר 2009 נשלחתי ע"י מנהל הפורום במיוחד כדי לברר את השאלה שאתם שואלים בנושא הכבישים בפארק רוקי מאונטיין. הנה התשובה:

http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-300 8208/srch-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C+%D7%93% D7%99%D7%99#msg_3008208

בקיצור - אם לא תהינה הפתעות, הכביש ייפתח כבר בסופ"ש של ה-24-25 למאי.

• mirida11

סגירת מסלול לקולורדו

נפלא!

תודה אורי

שמחתני...

כנראה נהיה בין הראשונים השנה.

מירי

• israelimom

סגירת מסלול לקולורדו

כשהיינו ב-2011, אחרי שנה מושלגת במיוחד, ה-trail ridge road נפתח רק ביוני וכשניסינו לנסוע בו בסוף יוני, חזרנו חזרה כי התחיל לרדת המון שלג תוך כדי שהיינו על ההר... זה לא אומר שאתם צריכים להוציא את הכביש מהתכניות, אלא לא לבנות עליו בתור כביש לנסיעה שלמה עד צידו האחר. שמעתי מקולגה שגרה בדנבר שהשנה ירד כבר 150% מממוצע השלגים לעונה. כלומר, ההרים מאד מושלגים ולא כדאי לבנות על פתיחת כבישים מאד מוקדמת בקולורדו. זה לא מקור מוסמך, כמובן. אם זה מאד חשוב לכם, תשלחו אימייל לפארק ותשאלו מה ההערכה שלהם.

לגבי האינדפנדנס פאס, הנה כמה קישורים. לפי מה שכתוב באחד מהם, הכביש צפוי להפתח ביום שישי לפני ממוריאל דיי, ב-23 במאי. שוב, קחו בחשבון שתכניות כאלו יכולות להשתנות. 

http://www.independencepass.org/

http://www.independence-pass.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Independence_Pass_(Colorado)

הוא ממוקם דרומית לאספן. לא חובה, כמובן, רק הצעה wink

סיכומי קולורדו שלנו (זה יותר מדף אחד, אז בתחתיתו צריך להקליק על "פוסטים ישנים יותר" בשביל עוד פוסטים מקולורדו) כולל שני ביקורים באינדיפנדנס פאס.

• mirida11

סגירת מסלול לקולורדו

שלום לכל החברים.

בעקבות ההערות והעזרה שלכם שדרגתי את המסלול.

ראשית, אכן נטוס לדנבר וחזרה.

והרי המסלול  המצפה להערותיכם:

יום 1. טיסה לדנבר והגעה בצהריים. שכירת הרכב בשהת"פ ויציאה לכיוון מואב.

ביקור בגלנווד ספרינג למעיינות ולמערות. אם אפשר נלון שם ואם נצליח נמשיך בדרך 70.

יום 2. המשך בכביש 70 ו-128 לארצ'ס פארק וקניונלנד לפחות נקודה אחת. לינה במואב.

יום 3. . שמורת מסה ורדה או נסיעה ברכבת מדורנגו לסילבר טאון (מה עדיף?) לינה באיזור

יום 4. . דורגנו סילברטאון עד מונטרוז בכביש 550. בדרך צפייה באגם אלברטה. לינה במונטרוז

יום 5. . הקניון השחור של גניסון. בדרך לקולורדו ספרינג עצירה או באספן או ברויאל ג'ורג' פארק (גם פה השאלה מה עדיף?) לינה בקולורדו ספרינג או באיזור.

יום 6  בקולורדו ספרינג - גן האלים , פייקס פיק והאקדמיה של ח"א.

יום 7. נסיעה לבולדר ולאסטס עם אפשרות ביקור גם בדנבר. לינה באסטס.

יום 8. שמורת הרי הרוקי - מה שיתאפשר כביש 34 טרייל רידג' רוד, Fall River Pass, Sprague Lake ומפלי אלברטה.

יום 9. דנבר - Red rocks park, הר אבנס ו אולי mantiou dwelling (בהנחה שלא עשינו את מסה ורדה).

בערב טיסה חזרה.

זהו מצפה לחוות דעתכם, המלצות והערות. אודה גם על המלצות ללינות

המשך חג נפלא

מירי

• dhz
                                  dhz נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

כבר ההתחלה נראית לי בעיתית, ואני אומר זאת מנסיוני כמי שטייל באיזור זה.

ביום הראשון, לדעתי עליכם לנסות ולמשוך עד מואב.  אינני יודע מתי תצאו לדרך (כי אתם מגיעים בצהריים), כך שאין לכם הרבה מאד זמן.  אינני אומר שלא צריך לעצור בדרך.  להיפך.  אבל קחו בחשבון הגעה למואב ללינה, אחרת למחרת יחסר לכם הזמן לביקור בארצ'ס ובקניונלנדס (איילנדס אין דה סקיי).

את היום השני הקדישו בשלמותו לפארקים הללו.  מנסיוני, זה אפשרי, אבל יש לקחת בחשבון שישאר אצלכם טעם של עוד, כי הזמן לא מספיק לביקור ממצה בארצ'ס.  בראיה לאחור, בחרתי לחזור לארצ'ס שנתיים מאוחר יותר במסגרת טיול נוסף באיזור הרי הרוקיס האמריקאניים.

ביום השלישי, אני כבר יכול לציין שהביקור במסה וורדה יהיה מצומצם.  אני בחרתי לבקר בשלושת הבתים בסיורים המאורגנים.  אתם תוכלו לבקר אולי בבית אחד כי יהיה לכם פחות מיום לביקור.  כדאי לבדוק אפשרות הזמנת כרטיסים לביקור בבית בו תבחרו מראש.

לגבי קולוראדו ספרינגס - לדעתי ניתן לותר על האקדמיה של חיל האויר.  הביקור די אכזב אותי.  מצד שני, אולי תרצו לבקר במרכז האולימפי האמריקאני, אם יהיה לכם זמן (ואינני בטוח שיהיה לכם, לאחר הביקור ב- Garden of the gods וב- Pikes Peak).

לגבי יום 7 - הנסיעה לא תקח לכם יום שלם.  יש מקום לשלב פעילות נוספת.  אולי קניות במרכז ה- Outlet שעל I-25 בין קולוראדו ספרינגס לדנבר, אולי ביקור קצר בדנבר.  ביקור בבולדר אפשרי גם כן.  אם מדובר בסוף שבוע, יש פעילות במדרחוב של העיר.

מצרף קישור לבלוג שלי שמכסה חלק גדול מהמקומות שאתם מתכננים לבקר.

טיול לקולוראדו וליוטה

• israelimom

סגירת מסלול לקולורדו

אתם מתכננים נסיעה לא קלה ליום הראשון מיד אחרי הטיסה. מדנבר לגלנווד ספרינגס מדובר בארבע שעות של הייווי עמוס יחסית שחלקו למעשה עובר בפאס ברוקיז, כלומר כביש מפותל עם שיפועים שדורש ריכוז. ממליצה לכם בחום לשמור על גמישות ולא לנהוג עייפים. מקסימום כשתגיעו תלכו לישון במוטל בדנבר, אולי בצד המערבי של דנבר או אפילו ליד שדה התעופה. למחרת, נצלו את הג'ט לג וצאו מוקדם בבוקר, אפילו בארבע-חמש אם כבר התעוררתם, וסעו בלי עומסי תנועה 6-7 שעות עד מואב כשאתם רעננים יותר. אם בכל זאת רוצים לצאת מדנבר ביום הנחיתה, שמרו על גמישות ואם אתם מרגישים שהנהג עייף ומאבד ריכוז, תעצרו במוטל הקרוב ללינה. גלנווד ספרינגס זה חביב, אבל לא שווה נהיגה בעייפות ולא נמצא באותה ליגה כמו מקומות אחרים שתראו. מדובר באטרקציה ממוסחרת יחסית שמתאימה יותר לילדים שיכולים להנות גם מהמתקנים שם. אם לא היה שיקול הג'ט לג, הייתי עדיין מציעה לוותר על גלנווד ספרינגס לטובת יותר זמן פארקים ביוטה.

הרויאל גורג' חביב, אבל יבש מאד. איזור אספן לאין ערוך יותר יפה בעונה הזו. הייתי בשני המקומות ולדעתי אספן עדיפה.

ברכבת לסילברטאון לא נסעתי. לנו זה היה יקר מדי. מסה ורדה פארק לאומי מעניין ושונה קצת מהדברים האחרים שתראו, אבל יכול להיות שהנסיעה ברכבת יותר "שווה", קשה לי מאד להעריך.

בקולורדו ספרינגס - אם יש לכם עניין מיוחד בח"א, בצבא או בהיסטוריה צבאית, אני ממליצה בחום על ביקור במוזיאון בבסיס ח"א פיטרסון. יש שם תצוגות מאד מרשימות, כולל תא של סימולטור אמיתי של הפעלת נשק גרעיני (אפשר ללחוץ על הכפתור האדום). המדריכים כולם ותיקי החיל ואנחנו מאד מאד נהננו מהסיור שם. אם זה משהו שמעניין אתכם, קחו בחשבון שצריך לתאם את הביקור לפחות יום מראש (המוזיאון נמצא בתוך בסיס פעיל של ח"א והם צריכים להנפיק אישורי כניסה לכל מבקר, אני מניחה שאחרי בדיקה בטחונית מסויימת. במקרה כזה, לא תוכלו גם את פייקס פיק וגם את גארדן אוף דה גודס באותו היום (הביקור במוזיאון יקח כחצי יום). ההמלצה שלי היא פייקס פיק, אבל אם לא בא לכם עוד נהיגות הרים מאתגרות, אפשר לבחור במקום את גארדן אוף דה גודס.

אם תבחרו לעלות ביום 9 למאונט אבאנס, תוכלו לוותר על פייקס פיק. לחלופין, אם עליתם את פייקס פיק תוכלו לוותר על מאונט אבאנס. שניהם פסגות מאד גבוהות, מעל 14 אלף רגל שיחודן בנהיגה לנקודה כל כך גבוהה ותצפית משם. הגובה לא מאפשר לבני התמותה כמונו לטייל שם יותר מדי ברגל (המקומיים עושים את זה, וגם עולים ברגל אל הפסגות...)

• israelimom

סגירת מסלול לקולורדו

התחלתי לכתוב ואז הפסקתי בגלל בעיות אינטרנט, כך שלא קראתי את תגובתו של דורון באמצע. אנחנו ממליצים בעצם הפוך לגבי היום הראשון Wink אני חושבת שעדיף לוותר על אחד הפארקים במואב (כנראה קניונלנדס) לטובת שיפור הבטיחות. 

עלתה פה לא מזמן שאלה לגבי נהיגה מלוס אנג'לס לוגאס מיד אחרי טיסה והקונזצנזוס היה שזה אפשרי אבל לא כדאי מהיבט הבטיחות. נהיגה למואב מדנבר היא ארוכה יותר וקשה הרבה יותר (כוללת קטעים של נהיגת הרים). לדעתי - או טיסת פנים מדנבר למואב, או לדחות את הנהיגה למחרת היום (או פיצול, תוך כדי שמירה על גמישות בלינה). זה לא שווה את הסיכון של להרדם על ההגה בכביש 70.

• dhz
                                        dhz נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

במקרה זה, המלצתי היא להוסיף יום לחלק הזה.  כלומר, ללון באיזור דנבר.  אולי לעשות באותו אחה"צ איזה סיור קטן בעיר.  למחרת לצאת לדרך למואב וביום שלאחריו לבקר בארצ'ס ובקניונלנדס.

אם זה לא הוך בשום אופן, אולי שוה לחשוב על ויתור על הפארקים ביוטה לטובת הרחבת הטיול בקולוראדו.  לדעתי, חבל לנסוע כל הדרך למואב רק בשביל סמן וי על ביקור בפארק ארצ'ס או קניונלנדס.  אם נותר לכם זמן פנוי, בקרו בפארק הדיונות ליד Alamosa או הרחיבו את הביקור במסה וורדה.  אני יכול לספק המלצות נוספות אם תזדקקו להן.

לגבי נושא הרכבת לסילברטון כנגד מסה וורדה.  הנסיעה ברכבת לסילברטון היא חוויה מענינת, אבל לטעמי, מסה וורדה יותר מענינת מנסיעה זו.  בכל מקרה, ממליץ לעצור בסילברטון, בין אם תגיעו לשם ברכבת או ברכב השכור.

• mirida11

סגירת מסלול לקולורדו

תודה תודה לענת ודורון.

קראתי את הבלוג שלך ובהחלט התרשמתי.

כיון שאנחנו לא בג'ט לג כי היינו כל השבוע בסן דייגו וכיון שלא נוהגים את כל הדרך צפונה, נראה לי שננסה לסחוב כמה שנוכל עם עצירה בגלנווד להתרעננות ואולי התכייפות במעיינות החמים. מישהו הזכיר חמי געש?

בכל אופן, לא הזמנתי לינות בכלל כדי שנהיה חופשיים בבחירתנו.

ושוב תודה על הטיפים ועל ההעדפות.

מירי

• dhz
                                            dhz נערך לאחרונה על ידי

סגירת מסלול לקולורדו

בנסיבות הללו אני עדין תומך בנסיון למשוך עד מואב, או לפחות עד Grand Junction, שהיא די קרובה לגבול יוטה.  במצב כזה, היום הבא יתחיל מוקדם (יחסית) ויאפשר לכם בכל זאת לבקר בשני הפארקים במזרח יוטה.  בכל מקרה, כביש 128 שוה נסיעה, כך שאם נראה שתגלשו לחושך לפני ההגעה למואב, כדאי לעצור ב- Grand Junction.  לדעתי משם זה גג שעה עד מואב (ופארק ארצ'ס הסמוך).

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון