ביקור ברייכסטאג בברלין
-
לפני שאני מזמינה מקומות באתר של הרייכסטאג
רציתי לדעת האם אפשר להסתפק רק בביקור בכיפה של הרייכסטאג
או שחבל לפספס את הסיור במבנה עצמו?
פשוט אלה הם שתי הזמנות שונות
תודה
-
ביקור ברייכסטאג בברליןאם את מתעניינת בשיטת הממשל הגרמנית קחי את הסיור המלא . אם לא מספיק הסיור בכיפה
-
ביקור ברייכסטאג בברליןחבל לפספס את הביקור המודרך. אינני יודעת אם זה היה מכוון ובגלל שהיו איתנו עוד כמה ישראלים בקבוצה, אבל קיבלנו מעבר לידע כללי רב גם את ההבנה שהממשל הגרמני עסוק הרבה ביסורי מצפון על פשעי העבר. זה חשוב מאד.
-
ביקור ברייכסטאג בברלין -
ביקור ברייכסטאג בברליןאנו ביקשנו להצטרף לקבוצה בהדרכה ברוסית.
היה סיור מעניין שכלל סיפורי חיים רבים שקשורים גם לישראל,הסבר על כתובות על הקירות והשמירה על הכתוב,סיפורים אמיתים של בני משפחה שהבנים שלהם השתתפו בקרב על הריכסטאג ,ומשמעותו,רשמו על קירותיו ואיך גילתה זאת המשפחה.
כמובן על הממשל ,הישיבה באולם וכו'.. לטעמי....סליחה אם לא בדעת הרוב...הסיור היה מעניין הרבה יותר מביקור בכיפה.אולי בגלל יום חם במיוחד,המוני אנשים,סיבובים ואוזניות שלא תמיד פעלו.גם לא "נפלתי" ממראות העיר מהגג

אחותי ביקרה בשעות מאוחרות ,נדמה לי ב21.00 ומראות העיר ותאורה היו מדהימים.
אמה
-
ביקור ברייכסטאג בברליןמסכימה עם אמה,הסיור המודרך מעולה ונותן ערך מוסף ומידע מענין מאד. אתם כבר שם אז חבל לפספס . נראה לי שביקור בכיפה בלבד די מאכזב .
-
ביקור ברייכסטאג בברליןכמה זמן לוקח סיור מודרך בתוך הרייכסטאג?
וכמה זמן צריך להקצות לביקור רק בכיפה?
-
ביקור ברייכסטאג בברליןלנו לקח הסיור סביב שעה וחצי ועוד חצי שעה בערך בכיפה. בכיפה אפשר עקרונית להיות גם 10 דקות, לעלות, להסתכל מסביב ולרדת.
-
ביקור ברייכסטאג בברליןלמה לומר שהביקור בכיפה בלבד "מאכזב"
אנחנו היינו בכיפה ונהנינו מאוד. הכיפה מדהימה והנוף יותר ממדהים. מקבלים אוזניות שמסבירות על הכיפה והנוף.
אישית פחות מענין אותי לקבל הסברים על שיטת הממשל שם.
-
ביקור ברייכסטאג בברלין99% מההסבר אינו שיך לשיטת הממשל,כמעט כולו היה על עליית מפלגת הנאצים,החוסר ישיבה של הפירר בו בכלל,על דרך הסתרים בין הבניינים,שיחזור קירות ולמה..אולי בגלל ששלנו היה ברוסית היה גם הסבר מי,איזה כוחות ולמה עלו על הבניין,כמה קורבנות שילמו על הנפת הדגל מעל...
אמה
-
ביקור ברייכסטאג בברליןברלין עושה פרנסה לא רעה על כל מה שקרה במלחמת העולם ועד נפילת החומה.
בתור אחד שביקר שם תחת ההנהלה הקודמת ולאחרונה אפשר לומר שהם המציאו את העיר מחדש.