טיול משפחתי לאוסטריה
-
שלום לחברי הפורום הנהדרים, קראתי את כל שיתופי הטיולים שעשיתם לאוסטריה עם ילדים והטיפים וממש נהנתי מזה. עכשיו אני צריך עזרתכם בתכנון טיול: אני נוסע לאוסטריה (זוג + 2 ילדים בני כמעט 11) בתחילת יוני ל 6ימים. העובדות: לילה ראשון אני עושה ליד מינכן (נחיתה בערב במינכן). למחרת בבוקר נסיעה לצימר ב Rauris, ככה שמסביבות 12:00 אפשר להתחיל לטייל. ביום האחרון (היום ה - 6) הטיסה היא טיסת לילה ממינכן. עכשיו את צריך את עזרתכם איך לתכנן את יתר הימים. אשכולות טיול מומלצים. על מה ניתן לוותר ומה בבחינת MUST.
בתודה מראש.
-
טיול משפחתי לאוסטריהבהתחשב במיקום הצימר אני הייתי מכניסה את האתרים הבאים:
- מעבר הרים הגרוסקולנר + מרחצאות בד הופשטיין
- מפלי קרימל
- קפרון (השלג לא הסכר)
- קניון ליכטשנטיין
- זלצבורג ( ארמון הופבורן והעיר עצמה )
- מכרה המלח בהיילין+ מגלשות ההרים הסמוכות.
- זל אם סי אפשרי
ניראה לי שאיזור האגמים רחוק מידי והייתי פוסחת עליו.
יש במינכן פארק מיים מדהים לגיל הילדים שלך, אם אתם מגיעים מספיק מוקדם אפשר לבקר אותו בלילה הראשון
-
טיול משפחתי לאוסטריהקודם כל תזמין באינטרנט את כרטיס זלצבורגר מגיע בדואר אנחנו ויתרנו על הגרוס הילד סובל מבחילות באוטו מופע הנשרים בוגרין חובה בעיני הנוף מדהים! מערת הקרח של דיכשטין גם מקסימה. מערת הקרח של וגרין שמונה מאות מדרגות לא מתאימה לכל ילד ומבוגר. מגלשות ההרים קרובות למערת קרח שבתצפית דישטין הלשטאט ליד האגמים מהממת! בזלצבורג: שיט בספינה הבית של מוצרט הארמון מוזיאון הטבע ואפשר גם את המצודה. מספיקים אם עושים את הארמון ערב קודם סיור אחרון בשש בקיץ. ליד הארמון יש שדה תעופה זלצבורג ושם תצוגת רכבי ספורט מדהימה! חינם. לוקח כשעה הבנים בטוח יתלהבו מאוד. קיצנהורן עשינו עם שעשועי השלג. ליטנשוין חובה מפלי גולינג אני מעדיפה את הבניאס.... הבריכה בוגרין אקסטרימית יותר מבאד הופשטין או הבאד השני. רצו ליזור שוב למגלשות בוגרין.
-
טיול משפחתי לאוסטריהמיקום הלינה שלכם מאוד לא אופייני לטיולים המקובלים בפורום הזה. הוא מרוחק מאזור האגמים וזלצבורג, וקרוב יותר לאזור קפרון. אם תבדקו את כרטיסי ההנחות האזוריים אז תגלו מן הסתם כל מיני מקומות מעניינים קרוב ללינה שלכם. אם אתם מתכוונים להשתמש בכרטיס הנחות כזה אז יכול להיות ששווה לכם לבדוק דווקא את הכרטיס של הוהה-טאורן, שהוא וריאציה על כרטיס זלצבורגלנד, עם דגש טיפ-טיפה שונה.
-
טיול משפחתי לאוסטריהאני גם חושבת שהוא דרומי מידי
אנחנו מתכננים לנסוע ביולי וראיתי ששם יש חיפוש זהב - נראה אטרקטיבי ואנחנו מתכננים לעשות זאת.
-
טיול משפחתי לאוסטריהאנחנו עשינו את חיפוש הזהב. כיף ביותר. ממש בתוך נהר!
-
טיול משפחתי לאוסטריהאתם ממש קרובים לגרוסלוקנר, אז כמובן שזה כבר יום. אנחנו בילינו שם יום שלם, לא הספקנו באותו יום לבאד גסטיין, כי במעבר מגוון תחנות ומרכזי מבקרים קטנים והילדים מאוד התעניינו, כך במילאנו שם יום שלם.
מכיוון שאתם קרובים למרחצאות בבאג הופשטיין, אפשר להשאיר אותם לאחה"צ פנוי
ליכטנשטיין - לא לוותר
שווה להקדיש יום לרכס דאכשטיין, מערת הקרח ותצפית 5 האצבעות. קצת רחוק ממקום הלינה שלכם, אבל לדעתי שווה את הנסיעה
באלטנמרקט יש גם פארק מים נחמד, אם נשאר יום עם אחה"צ פנוי. הילדים שלכם יכולים בהחלט להינות משתי המגלשות שם.
כל השאר כבר נכתב...
תהנו!
-
טיול משפחתי לאוסטריההי ענבל
אשמח ליותר פרטים על חיפוש הזהב בנהר (לא זה שיש בפסגה של הרכבל אלא הדבר האמיתי)
כמה זמן זה, האם מקבלים מגפים?, הילדים מתלהבים מזה אבל האם באמת יש סבלנות לעמול קשה ולהעלות חרס?
האם קל להגיע למקום מבחינת שילוט והוראות הגעה?
תודה! לא ראייתי התייחסות לזה בפורום...
-
טיול משפחתי לאוסטריההאם למשהו יש תשובות לגבי חיפוש הזהב- בעיקר כמה זמן זה לוקח?
-
טיול משפחתי לאוסטריהענבל ופסגות אני לא מסכים עם הקביעה שלכם לגבי המיקום. אומנם המיקום לא תואם למיקום הפופולרי אבל בהחלט מיקום טוב. דרך אגב הפער בזמנים בין רוריס לאגמים לבין ווגרין לאגמים הוא של כעשרים דקות בלבד. ממש לא משמעותי.
נסיעה להלשטאט מרוריס כשעה וחצי. סביר בהחלט.
לכן קובי, לא הייתי מוותר על האגמים ומבצע את ביום זה את המסלול הבא: מגלשות הרים באבטנאו, אגם גוזאו הקפתו כולל הרכבל לתצפית על האגם וקינוח בהלשטאט. -
טיול משפחתי לאוסטריההי אלון, אם תקרא היטב את הקביעות שלי לגבי המיקום, אז לא נראה לי שיש כאן מה לא להסכים.
המיקום אכן לא אופייני לפורום, והוא אכן קרוב יותר לקפרון מאשר לאגמים ולזלצבורג. ד.א. אני עצמי בד"כ לנה במקומות שאינם אופייניים לפורום, והם בעיני טובים אפילו יותר, כי אחרת לא הייתי בוחרת בהם. אז אני ממש לא חושבת שמיקום שאיננו אופייני לפורום הוא מיקום גרוע (ד.א. מי אמר שווגרין הוא מיקום טוב?). אני כן מוצאת לנכון להבהיר שלא תמיד כדאי לטייל "על עיוור" למקומות מומלצים בפורום, וכאשר מקום הלינה לא אופייני אז יש מקום לגמישות מחשבתית. במסגרת הגמישות הזאת, הצעתי להתמקד יותר באזור של רואריס וצל-אמ-זה קפרון (כולל הוריאציה של כרטיס ההנחות).בשאלה עד כמה רחוק לנסוע לאזור האגמים או כל אזור אחר, אני חושבת שקודם כל כדאי למצות את המקומות הקרובים ללינה, ואם יש מספיק ימים אז להתחיל להרחיב את הרדיוס. במקרה הזה מדובר בטיול קצרצר של 6 ימים, שהיום הראשון והאחרון הם חצי יום, כך שנשארים 4 ימים נטו. אני חושבת שבפרק הזמן הזה יימצאו מספיק מקומות יפהפיים ברדיוס קרוב, וחבל לבזבז זמן מיותר על נסיעות ארוכות. אם ב-4 ימים של טיול כוכב התכנון הוא לנסוע כשעה וחצי לכל כיוון אז לטעמי יש בעיה בסיסית בתכנון.
-
טיול משפחתי לאוסטריהראשית, תודה לכל המגיבים . עכשיו, האם ניתן למלא 4-5 ימים רק באזור קפרון והרדיוס שמסביבו?
אשמח להמשיך לקבל עוד עצות וגם לגבי רכישת כרטיס סים. שבוע טוב וחג שמח.
-
טיול משפחתי לאוסטריהפסגות, אם כך אני כמוך גם מעדיף את הלינה במקומות יפים כמו מריה אלם ושגם יאפשרו לי גיחה לאטרקציות.
מאחר וזה טיול ראשון שלו באוסטריה ובאיזור זלצבורג אני חושב שכן שווה לבצע את הגיחה לאיזור האגמים. אני חושב שגיחה לאיזור האגמים וגיחה לקרימל מרוריס היא אותו זמן.
אני הייתי מחלק את הזמן כך:
חצי יום לעמק רוריס. יש שם דרך נופית ורכבלים (כלולים בכרטיס).
יום אחד לשלב את קפרון ופארק החושים בליאוגנג.
יום שני הגרוסגלוקנר והמרחצאות.
יום שלישי ההצעה שלי לאיזור האגמים.
יום רביעי או זלצבורג או שילוב של קניון ליכטנשטיין מצודת הבזים ומערת הקרח.
כמובן שניתן לוותר על כרטיס ההנחות של זלצבורג להתמקד רק באיזור הקרוב. צריך לבדוק את כדאיות הכרטיס ל 4 וחצי הימים. -
טיול משפחתי לאוסטריההי קובי, אני מציעה לך לחרוש היטב את האתר של Rauris, ולבחור קודם כל את הפעילויות והמקומות שהם מציעים. אם מיצית את כל מה שמעניין אותך באזור הקרוב, ועדיין נשארו ימים פנויים אז תתחיל לחפש רחוק יותר.
שים לב:
1. יש כל מיני סוגים של הצעות ומידע בתפריט SUMMER שלמעלה. תחרוש את כולו.
2. בכניסה הראשונה בתפריט: All inclusive cards, כתוב שיש מקומות לינה שנותנים בחינם את הכרטיס שכתבתי לך עליו. תבדוק אם מקום הלינה שלך הוא אחד מהם. בכל מקרה, דרך רשימת האתרים שבכרטיס אפשר לראות איזה עוד אטרקציות שוות יש באזור.
תנסה לבנות מסלול, ותחזור לקבל חוות דעת. כך תראה גם איזה סוג של בילוי חסר לך. האם טבע ונוף, או דווקא אטרקציות פעילות לילדים, או ביקור בעיירות וכו'.
-
טיול משפחתי לאוסטריההייתי מציעה לך להאריך לפחות ל 10 ימים ולפצל את הלינה לאיזור האגמים ולעוד מקום המרחק ממינכן לאיזור האגמים כשעתים
במפלי קרימל עדיף להעלות בהסעה ולרדת ברגל
-
טיול משפחתי לאוסטריהשלום לחברי הפורום הנהדרים, לאחר כמעט חצי שנה של קריאת שיתופי הטיולים שעשיתם לאוסטריה עם ילדים והטיפים וממש נהנתי מזה ומעבר לזה גם קבלת ברושורים אין סופיים מהמקומות עצמם, הטיול אוטו טו בפתח. היום נקבע מסלול הטיול. אשמח לקבל את הערותיכם/הארותיכם אני נוסע לאוסטריה (זוג + 2 ילדים בני כמעט 11) בתחילת יוני ל 7ימים. העובדות: לילה ראשון אני עושה ליד מינכן (נחיתה בערב במינכן). למחרת בבוקר נסיעה לצימר ב Rauris, ככה שמסביבות 12:00 אפשר להתחיל לטייל.
יום שני (לטיול): מ Rauris נסיעה למכרה המלח בהלין. ארוחת צהריים וכניסה למכרה. לאחר המכרה נסיעה למגלשה האלפינית הסמוכה (בבאד דוננברג).
חזרה לצימר.
יום שלישי (לטיול): נסיעה לליטנשטיין קלאם ולאחר הטיול שם נסיעה ל Kitzsteinhorn. אלפשרות להוסיף את המגלשה האלפינית בקפרון. חזרה לצימר.
יום רביעי: נסיעה למערת הקרח איסרוולט. לאחר מכן חזרה ל ~Rauris ולעשות את חיפוש הזהב.
יום חמישי: יום זלצבורג כולל ארמון משחקי המים בהילבורן ומוזיאון המדע.
יום שישי: נסיעה לפארק ההרפתקאות ב Flachau (להיות שם כ - 3 שעות) ולאחר מכן נסיעה (בסביבות הצהריים) נסיעה להלשטאט וסיור במקום (אם אפשרות לעצירה במגלשה האלפינית ב אבנטאו.
יום שביעי: נסיעה למפלי קרימל (עצירה במוזיאון הפארק הלאומי הוה טורן במיטרסיל) טיול במפלים וכניסה למוזיאון פארק המים הסמוך.
בסביבות 16:30 נסיעה לשדה תעופה מינכן.
בתודה.