רופא ישראלי
-
תגידו, יש מצב שיש רופא/ה ישראלי לשעבר שחי בקוסמוי ?
-
רופא ישראלירופא ישראלי לשעבר? בתאילנד, יש רופאים טובים.
-
רופא ישראליכל רופא בארץ ששאלתי אמר לי רפואת עולם שלישי מתחת לכל ביקורת...
אז מה את אומרת ?
-
רופא ישראליהרפואה בתאילנד מצויינת. אני יכולה להגיד לך שאני מאוד מאוד מרוצה מהרופאים כאן ואני חושבת שמי שאמר לך, כנראה לא היה בתאילנד. אל תחששי, במידה ותצטרכי טיפול רפואי, את ניגשת לבית חולים מוכר, שם יש רופאי משפחה במידה וצריך הם עושים לך בדיקות במקום והתוצאות הן באותו יום כגון: רנטגן ובדיקות דם.
-
רופא ישראליהרופאים בתאילנד מתמחים בשני דברים:
רפואת מין
וניתוחים פלסטיים.
ואפילו יותר טוב מבארץ אבל בשאר הדברים לא הייתי לוקח סיכון
-
רופא ישראלילא ברורה שאלתך - את מחפשת רופא/אדם ספציפי ?
הרפואה בתאילנד כמו בהרבה מדינות אחרות בעולם, טובה במידה ויש לך כסף.
מכיוון שמין הסתם את מצוידת בביטוח רפואי - אז אם חס וחלילה תזדקקי, תקבלי טיפול שתאילנדי ממוצע לא יקבל (אלא אם כן הוא יש לו מספיק כסף/ביטוח) והטיפול יהיה טוב.
טיול מהנה סעי לשלום ותחזרי בשלום
-
רופא ישראליהכללות מהסוג הזה רחוקות מן המציאות ומעידות לצערי על בורות בתחום הזה.
אינני מתכוון להשוות את רמת הרפואה בארץ לרמה בתאילנד באופן פרטני - וזה כמובן תלוי בהתמחויות ספציפיות והרופא המומחה המטפל.
אולם ברור שמי שמבין והיה יכול לבחור - היה מעדיף להתאשפז דוקא בתאילנד.
בתשלום נאות או בביטוח רפואי מתאים - יכולים למצוא בתאילנד את מיטב המומחים ולהתאשפז ברמה של מלון חמישה כוכבים.
ודרך אגב, מישהו יודע מה שלומה של הזקנה במסדרון בבית החולים בנהריה?
http://www.haaretz.co.il/news/health/1.1155932
-
רופא ישראליהרמה של בתי החולים הפרטים ( מלון 5 כוכבים) והשרות של צוות האחיות זה בסך הכל פיצוי על הרפואה התאילנדית, הרופאים כמעט ולא מסבירים מה הבעיה ומה התהליך של הדברים, כמובן הדברים מנסיוני האישי בלבד.
-
רפואה בתאילנדמניסיוני ואין לי ידע רפואי -
בהחלט יש קצוות לרמת השירות הרפואי אותו בניי ואני קיבלנו שם
בקנצ'נבורי אושפזתי למספר שעות עקב קלקול קיבה במיון שהזכיר לי את הציוד בבתי החולים בארץ לפני 40 שנה, אבל הטיפול שקיבלתי היה לעניות דעתי מקצועי ותוך זמן קצר, אינפוזיה ואנטיביוטיקה עמדתי על הרגליים וקיבלתי המשך תרופות עם תרגום באנגלית כל זאת ב 450 בהאט.
בקו סמוי לבני האחד כאבה האוזן הלכנו למרפאת אף אוזן גרון הבדיקה והטיפול נראו לא שונים מאלו בארץ, רק משום מה הרופאה התעקשה שאת התרופות לקנות אצלה ולא בבית מרקחת (התרצתה ונתנה מרשם רק לאחר שהבינה שעקב צליאק אנחנו צריכים לבדוק באופן מעמיק את תכולת התרופה מה שלא היה לה זמן לעשות אצלה) סה"כ כ 1500 בהאט כולל שטיפת אוזניים.
בקו טאו הבן השני הותקף עלידי דג (טריגר פיש) בזמן צלילה והגענו לספק מרפאה ספק משהו אחר, בוצעו בו תפרים בראש ע"י רופאה, סה"כ תפרים שעשו את העבודה העלות שולמה ע"י מועדון הצלילה.
לא לקחתי צ'אנס שינינו תכניות ועברנו לבנגקוק לתקופת ההחלמה (חששנו מזיהום) ולהוצאת התפרים בבי"ח Bumrungrad International שם השירות היה מדהים בית החולים נראה כמשהו שאין בארץ הלובי בקומה 10 הזכיר מלון 5 כוכבים, המרפאה בקומה 16 עם אין ספור אחיות, המתנה ממש קצרה לרופא והעלות בסיכומו של דבר היתה קצת מעל 1000 בהאט.
אני מסכים שאין מה להכליל אבל בהחלט הטיפול הוא פונקציה של איפה אתם נמצאים, היכולת הכלכלית/ביטוח שלכם גם קובעת, תאילנד ככלל היא לא מדינה נידחת יש מקומות מרוחקים ומנטאליות שונה.

-
רופא ישראליהיי איה,
רופא ישראלי עדיין אין בקוסמוי

המקום הכי בטוח מבחינה רופאית לקבל בו טיפולים בקוסמוי כרגע זה ב"בנגקוק הוספיטל"
זה לא הארץ אבל הם עושים עבודה טובה

-
רופא ישראליהשרות בבתי חולים מצויין כל זמן שיש כסף. הרופאים מסבירי פנים ואדיבים. הבתי חולים בהחלט לא עולם שלישי.
-
תודה לכולםתודה לכולם....