טיול לאפריקה
-
אנחנו זוג בני + 55
אוהבי טיולים , רוצים לטייל לראשונה באפריקה. בתקופת החגים בין ספטמבר לאוקטובר. מחפשים שותפים צעירים ברוחם ובגילנו. מתלבטים בין טנזניה, קניה, אתיופיה. מחפשים שילוב של נוף אפריקאי, ספארי ותרבות שבטית. נשמח לקבל המלצות.
-
טיול לאפריקהכל התשובות נכונות

בשביל שבטים, מומלץ להסתובב עם ג'יפ ב(דרום) אתיופיה. לטובת ספארי, טנזניה או קניה. נופים מרהיבים תוכלו למצוא בשני האזורים הללו (למרות שמדובר בנופים שונים במהותם).
מעבר יבשתי מאתיופיה לקניה הוא מפרך וארוך, ובטח לא מומלץ לטיול קצר (או למחפשים נופש...). אם בכוונתכם לבקר בשני היעדים הללו, הייתי ממליץ לרכוש כרטיס עם אתיופיאן לטנזניה (קילימנג'רו) או לקניה, ולפצל את הקונקשיין באדיס בטיסה הלוך (או בטיסה חזור), כך שתוכלו לטייל גם באתיופיה, בלי צורך לרכוש כרטיס טיסה נוסף. נסו לקבל פרטים נוספים במשרדי אתיופיאן בתל אביב.
-
טיול לאפריקהכמטיילים של פעם ראשונה באפריקה, הייתי ממליץ לכם להגיע למפגש הגבולות של נמיביה, זמביה, בוצוואנה וזימבבואה. נקודת היציאה והפוקוס יהיו מפלי ויקטוריה. הכל במרחק נסיעה קצר עם אפשרויות בלתי מוגבלות.
-
טיול לאפריקהתודה על ההמלצה המעניינת של מפגש גבולות. יכול להמליץ על חברה שמארגנת טיול שכזה? שוב תודה
-
טיול לאפריקהאישית, לא אוכל להמליץ על חברה מסויימת מכוון שבכל הפעמים שטיילנו באיזור זה, נהגתי בעצמי וטיילנו באופן עצמאי. אפשר בהחלט לטייל עצמאית (ודי בקלות) ואפשר למצוא חברה שתארגן עבורכם הכל. (אישית, הייתי מעדיף חברה מזימבבואה)
האיזור בכללו הוא יוצא דופן מבחינת מגוון האפשרויות ללא צורך בנסיעות מרובות כמו במדינות אחרות.
-
טיול לאפריקהתודה רבה, אשמור לעצמי את הזכות להוועץ בך בהמשך. יום טוב
-
טיול לאפריקהוהרשות נתונה......
-
טיול לאפריקההיי
לא ברור לי לכמה זמן הטיול והאם אתם מתכננים לעשות משהו מאורגן או עצמאית..
בכל מקרה אנחנו טיילנו במדינות שציינת, כתרמילאים, ואתם מוזמנים להכנס ולקבל מידע
שאולי יעזור לכם מהבלוג שכתבנו...
http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92+%D 7%A9%D7%9C+oritamir