בודפשט...עזרה בבחירת מלון
-
שלום,
אני ובעלי רוצים לטוס לבודפשט ל-6 ימים.
מצאנו מחירים טובים באתר של אל על (חבילה של טיסה ומלון), אך מתלבטים בין שני מלונות טובים (ההפרש בינהם במחיר הוא לא גדול):
Sofitel Budapest Chain Bridge
Mercure Budapest City Center
נשמח לקבל את המלצותיכם עליהם, מי מרכזי יותר? היכן עדיף ללון מבחינת המיקום שלהם?
תודה מראש
-
בודפש...עזרה בבחירת מלוןתכנסו לאתר של מלונות דוגמת " בוקינג קום" . ולפי הביקורת של האורחים תראו מה יותר מתאים לכם.
-
בודפש...עזרה בבחירת מלוןסופיטל הוא מלון 5 כוכבים מעולה על שפת הדנובה ואילו המרקיור הוא 4 כוכבים במרכז המדרחוב כאשר חלק גדול מהחדרים קטן. שניהם מרכזיים וממוקמים מצויין.שניהם שייכים לאותה רשת אקור.אם הבדל המחיר לא משמעותי הייתי בוחרת בסופיטל.תיבדקו חוות דעת בטריפאדוויזר
-
בודפשט...עזרה בבחירת מלוןהיי ר'
טוב לראותך כאן...

לנתי במרקיור סיטי סנטר בקיץ 2010
מיקום נפלא ואסטרטגי, קרוב להכל, יושב על מדרחוב ואצי התוסס כל הזמן
מתחת למלון מלא מסעדות, בתי קפה, אפשרויות שופינג ומותגים, אמני רחוב שמופיעים...
מלון טוב, ארוחת בוקר מעולה.
חסרון, החדר הסטנדרטי.. קצת הזכיר צינוק. אין חלון שנפתח ולא הכי נעים
בגלל שהיינו שתי חברות שטיילנו רוב הזמן בחוץ, זה לא הפריע לנו.
אפשר לשדרג את החדר בתוספת תשלום.
מלון סופיטל על שפת הדנובה, נחשב יותר יוקרתי.
הוא גם נחשב מרכזי, ואחד המלונות הטובים ויתרון של הטיילת הצמודה אליו, מקסים לטייל בלילה. נוף מהמם אם תקבלו חדר גבוה משקיף לנהר (כנראה בתוספת תשלום).
בסה"כ המרחק בין המלונות לא מאוד גדול, כ10 דקות הליכה מקסימום.
שיקול נוסף ומשמעותי, האם בסופיטל - הדיל כולל ארוחת בוקר?
ארוחת הבוקר בסופיטל מאוד יקרה, אם משלמים בנפרד.
עוד יתרון לסופיטל, הבריכה המקורה והספא.
אם הייתי בטיול רומנטי זוגי הייתי בוחרת בסופיטל (במידה והוא כולל ארוחת בוקר).
כמו שהוצע כאן, גם אני כותבת בגוגל שם כל אחד מהמלונות בצירוף למילה "בוקינג" וקוראת המון חוות דעת של ישראלים.
עכשיו חזרנו ממלון קמפינסקי, (5 דקות ברגל מסופיטל) ממליצה בחום מכל הבחינות (שירות, מיקום, נוחות, א.בוקר) תבדקי גם לגביו.
תיהנו

-
בודפשט...עזרה בבחירת מלון -
בודפשט...עזרה בבחירת מלוןהייתי בשניהם.
אין כלל מה להשוות. סופיטל, מלון 5 כוכבים מפואר, על שפת הדנובה (מומלץ לשדרג לחדר הצופה לנהר ), מול גשר האריות. מיקום מעולה !!! הנוף בלילה של הנהר, הגשר והארמון בלתי נשכח. ארוחת בוקר מעולה.
אם הבדל המחיר אינו משמעותי כפי שנרשם, אין כלל ספק במי לבחור.
-
בודפשט...תודה!!!תודה רבה לכל המשיבים:))
היום הזמנו את הדיל עם המלון סופיטל במחיר מצויין... הדיל כולל מלון, ארוחות בוקר וטיסות, אך לא כולל העברות.
עכשיו נשאר לקרוא את כל החומר והטיפים הנהדרים שבאתר.
בטוחה שיהיו עוד שאלות בהמשך..
-
בודפשט...תודה!!!בחירה מעולה.העברות זו לא בעייה .היזמנו באיירפורט טרנספר פלוס .השרות היה מעולה 22 אירו בהלוך18 בחזור אם מזמינים את החזור יחד .המחיר היה ל 4 אנשים.גם אנחנו חזרנו ממלון קמפינסקי שהיה מעולה אךגם סופיטל מעולה.אם תדפיסי את הבלוג של המטייל המתמיד את לא צריכה שום ספר הדרכה הוא מעולה.
בהזדמנות זו באמת תודה למטייל המתמיד על הבלוג המושקע
בלהה
-
בודפשט...סופיטל, נראה לי בחירה מצויינת !
שנושא ההעברות לא יטריד אותך בכלל

ממליצה על
AirportShuttle plus ממלאים טופס באתר עם פרטי הטיסה ומקבלים אישור במייל.
(22 יורו להסעה בהלוך, 18 יורו להסעה בחזור)
מונית מהשדה עולה גם סכום דומה - בלי הזמנה מראש, בסביבות 25 יורו.
מצרפת סיכום חופשה זוגית במלון סופיטל - שכתב יורם לפני כשנה.
בבלוג שלי תוכלי למצוא עוד המון סיכומי חופשות זוגיות מהשנה האחרונה.
תיהנו

-
. -
. -
בודפשט...בלהה ולי תודה רבה...
לגבי חברת ההסעות- האם חייב להזמין מראש דרך האתר או שניתן להזמין במקום רק לאחר הנחיתה?
במידה ומזמינים באתר, התשלום הוא מראש?
שאלה נוספת, אני רוצה לתאם מראש במייל סיור בעברית בפרלמנט..תוכלו להזכיר לי באיזו שעה מתקיים הסיור בעברית?
תודה ולילה טוב
-
בודפשט...את ההזמנה למונית יש לעשות מראש באינטרנט.מקבלים אישור ומספר הזמנה במייל. התשלום לנהג במזומן ובאירו. ביציאה לאחר קבלת המזוודות חיכה נער עם השם שלנו והודיע לנהג להגיע כי אסור למכוניות לחנות להרבה זמן בכניסה. מאד מסודר.לנו חיכה נהג שהיה בארץ לפני חצי שנה אדם מקסים.
לגבי הפרלמט צריך לבדוק באתר היות והפעם לא סיירנו בו כי עשינו זאת לפני מספר שנים.תהנו בודפשט מקסימה
-
בודפשט...לגבי הפרלמנט, אם אני לא טועה..
יש סיור אחד ביום (מודרך בעברית) בשעה 12:00
חייבים להגיע עם דרכון
ורצוי להזמין מקום מראש באתר המצורף, לבחור בסיור בעברית.
לקחת בחשבון שבחודשים האחרונים סביבת הפרלמנט היתה בשיפוצים, ופחות מרשים מבחוץ, במידה והעבודות לא הסתיימו.
בסמוך נמצא מוזאון האתנוגרפיההמתעד את חיי עמי הונגריה, שם ניתן לנסות לרכוש כרטיסים גם לביקור בפרלמנט (במידה ולא הזמנתם באינטרנט).אני ממליצה גם לעשות סיבוב בקו החשמלית טראם 2 ביום ובלילה, מקיף את הפרלמנט מבחוץ.
וגם לרדת בתחנה של גשר סצ'ני.. ללכת לאורך השביל על שפת הדנובה עד אנדרטת הנעליים.
בנוגע לחברת ההסעות, חייבים להזמין מראש. ההזמנה באתר פשוטה ביותר.
לא משאירים כרטיס אשראי לביטחון, משלמים לנהג במזומן, ביורו או בפורינט.
כ5600 פורינט = 18 יורו (המחיר בחזור)
-
בודפשט...אומנם לא התארחתי בסופיטל ורק עשיתי סיבוב קצר בלובי [התארחנו במלון השכן-
אינטרקונטינטל],אבל הבחירה בו היא בחירה מוצלחת !
ההדרכה בפרלמנט בשפה העיברית מתקיימת בשעה 12.30 ומומלץ להזמין מקום
מראש באתר : jegymester parliament
התשלום מתבצע בעת ההזמנה והעלות כ 3000 פורינט !
הייתי מוסיף המלצה נוספת על סיורי טראם טראם 19 וגם41 הנוסעים לארך הדנובה בצד של בודה .תחנה הראשונה מ BATTHYNY TER לכיוון .SZENT GELLERT
המראה של הפרלמנט מצד של בודה מרהיב !
חופשה נעימה ותהנו !
רותם-תודה רבה לך על הפירגון ומחמאותיך ושמח שאהבתם !
-
בודפשט...השיפוצים באיזור הפרלמנט הסתיימו והמקום מסודר ומרהיב ביופיו. אין בעייה להגיע משם לאנדרטת הנעליים,יש מדרגות למטה שמובילות למעבר חצייה מסודר ומשם שמאלה עד לאנדרטה.אנחנו הלכנו ברגל מהסופיטל לאורך הטיילת של הדנובה עד לאנדרטה ומישם עלינו לפרלמנט.
דרך אגב אם אתם מגיעים לכיכר הגיבורים תעברו אותה הלאה לכוון הפארק ותחצו ימינה לתוך הטירה לכוון מוזיאון החקלאות מקום משגע ביופיו.
תהנו בלהה
-
בודפשט...הסיור בעיברית ב-12:30 כמו שהמטייל כתב, ולא ב-12.
-
בודפשט...שוב תודה רבה לכל המשיבים:-))
אוסיף שאלות בהמשך, אחרי שאקרא את כל הטיפים והחומר...