רשימת מוצרים ששווה לרכוש בארה"ב - מוזמנים להוסיף..
-
וואו! זה מרגיש כמעט כמו לעשות את הקניות...אחותי, לא יותר פשוט לשאול את כל השאלות בפוסט אחד ? מאשר מחולק ל 5 ?
-
וואו! זה מרגיש כמעט כמו לעשות את הקניות...לגבי קורנינג
לטעמי עדיף קרוב ככל האפשר למועד הטיסה חזרה - כדי לא להיסחב עם זה בכל הטיול .
בכל מחלקת כלי בית של וולמארט ניתן למצוא קורנינג
יש חנות עודפים בג'רסי גארדנס ( ניתן גם להוריד קופונים באתר )
וכמובן - למי שמטייל בחוף המזרחי - חנות ענקית בעיירה קורנינג עצמה .
-
ענת- תודה על ה"שלושים שניות על מלטונין"... -
טובה -דווקא קוסטקו הוא מקום נהדר לקניית חזיות. הכוונה אינה לחזיות מפונפנות כמו בויקטוריה, אלא לחזיות "בייסיק". מי שבאה מוכנה, ויודעת בדיוק את המידה האמריקאית שלה (כי אי אפשר למדוד שם), יכולה לקנות חזיות נהדרות, במארזים של שתיים, ובמחיר ממש מצחיק!
דרך אגב, לא רק בקוסטקו כדאי לקנות חזיות. החזיות בארה"ב הרבה יותר זולות, כמעט בכל חנות, אפילו במייסיס (במנהטן יש מחלקה ענקית). ונוסיף לכך שיש מידות מיוחדות, שקשה למצוא בארץ. ודגמים התואמים לכל חולצה/שמלה אפשרית. תענוג!
-
IM - תודה! -
ועוד קניה קטנה ומשעשעת - לחובבי הז'אנר...בכל נסיעה שלנו, השכנה מבקשת שנביא להם חבילה של "עצי ריח" לרכב, בריח של עור או רכב חדש
. לטענתה אין למצוא ריח כזה בארץ, והם פשוט מכורים לריח הזה. אז שטוב שמכירים מישהו שנוסע לארה"ב בתדירות גבוהה, ויכול לדאוג להספקה קבועה. -
תודה לכולם על הטיפים!השרשור הזה עושה לי חשק לחזור לשם *עכשיו* למסע קניות - אף על פי שרק לפני שלושה שבועות חזרנו מארצות הברית. מצד שני, המזוודה שלנו הלכה כאמור לאיבוד, אז אולי טוב שלא קניתי יותר מדי בנסיעה הזאת. גם כך כואב הלב על כל מה שהיה בה ואי אפשר להשלים כאן.
מקווה ליישם את הטיפים בנסיעות הבאות אי"ה.
-
אשתי מוסרת תודה לכולם על הטיפים!גרמתם לה אושר רב! -
לערבה - תודה על המידעחייבת להודות שחזיות לא ראיתי שם (קונה בד"כ בטרגט)
ותמיד קופצת לביקור בקוטסקו ולא יוצאת עם ידיים ריקות
אמריקה כבר אמרנו -הכל כ"כ גדול שבטח החמצתי פריט כזה או אחר (לשמחת חשבון הבנק)
אז בפעם הבאה בניו יורק הנפלאה
טובה
-
לערבה - תודה על המידעערבה - תודה לך על פתיחת השרשור
היגיע בול בזמן !
מוני - מציעה להעביר לצד שמאל - ( דיברנו על זה בפורום )
-
לערבה - תודה על המידעגם אני מאוד מודה

בא לי ממש בזמן....

יפעת
-
לערבה - תודה על המידעאני באמת לא מבינה על מה אתם מדברים... אני כרגע בסן פרנסיסקו אחרי שהייתי בניו יורק סן דייגו ולוס אנג׳לס.. אז נכון, לא הייתי עדיין באאוטלטים (אנחנו משאירים את זה לוגאס) אבל מסיבוב קצר הן ברשתות כמו אייץ אנד אם והן מסיבוב בסופרים, המחירים זהים/גבוהים מבארץ... הייתכן שבאאוטלטים אפשר להשיג חולצות נאוטיקה לדוגמא בחמש דולר?! במייסיס רק היום ראיתי חולצה ללא שום הדפס ב70 דולר...
-
לערבה - תודה על המידעהפרש המחירים בין האאוטלט לחנויות בעיר יכול להגיע ל-50% (ולפעמים אפילו יותר), וכמו שהזכרתי גם שימוש נכון בקופונים יכול לעזור.
ומעבר לכל - בחנות של נאוטיקה באאוטלט לא כנראה לא תמצאי חולצה ב-5 אם ברגילך היא עולה 70. אבל בחנות של רוס את עשויה למצוא חולצה של נאוטיקה משנה שעברה ב-10. ואגב - בסן פרנסיסקו יש במרקט סטריט חנות גדולה של רוס, ועוד אחת יותר קטנה קרוב לאמברקדו.
יותר מזה בתחילת השבוע היה פסחא וקיבלתי המון מיילים על סיילים בחנויות (וגם קופונים). אז מוזר לי שאת רואה מחירים דומים לישראל.
אגב - ספציפית H&M המחירים בישראל דומים לשאר העולם ולכן שם תראי פחות הפרש מחיר.
חשוב לדעת איפה לקנות. למשל בטיילת של סן פרנסיסקו ראיתי שנה שעברה חנות ספורט נחמדה שמכרה סוויטשירטים של נורת' פייס במחירים מאד גבוהים (100 דולר וצפונה) אבל בחנויות ספורט אאואטלט אפשר למצוא מוצרים דומים בהרבה פחות. לא כל החנויות בארה"ב הן זולות.
-
ועודבאתר הזה אין מס על הקניה??
-
וואו! זה מרגיש כמעט כמו לעשות את הקניות...הסניף הזה של קונוי ברחוב 34 נסגר כבר לפני שנתיים לצערי. היה אחלה סניף
-
אין לי זמן לעבור על כל השרשורואיני יודע על מה דובר ועל מה לא דובר, אבל אני יכול רק לספר לכם שאנו ארבעה מבוגרים,נשארים לנו כ-25 ימי טיול ברכב, שכרתי מיניואן וקיפלתי את שלושת המושבים מאחור להגדיל את תא המטען ומה אתם חושבים ? התא מלא עד אפס מקום, שתי נשותינו קונות בלי חשבון, אני מתחנן בפניהן שישאירו לי פתח קטן שאוכל לראות מי נוסע מאחור.
אין חנות ואאוטלט לאורך חמש אלף ק"מ מניו יורק לוגאס שהנשים לא נכנסו בהם. הצילו !!!!! טורקיש איירליינס אשמה בכך שמאפשרת לקיחת שתי מזוודות לאדם

-
תמונה אחת שווה אלף מילים -
תמונה אחת שווה אלף מיליםראובן, הגיע הזמן לשכור טריילר ולחבר מאחורה...
-
החלפותראובן ,בלי לפגוע חס וחלילה -לאשתך יש עוד הרבה מה ללמוד.

בטיול האחרון למערב ארה"ב בטיול של 18 יום .אשתי קנתה ברשת הלבשה גדולה שלא אנקוב בשמה וחזרה להחליף דברים -6 פעמים.
כל זה מבלי לקחת בחשבון כניסות נוספות סתם "על הדרך" לאותה רשת .
במצטבר ביקרה ברשת 10-11 פעם.
ועוד חושבים בארה"ב שהם תומכים בנו כלכלית.
-
החלפותעאגב, מישהו יודע כמה עולה בממןצע דואר ימי לישראל?
אפשר לקנות כמויות ולשלוח דרך הים.
בזמנו, עשיתי את זה בתאילנד וזה מאוד מקובל,.