טיול משפחתי באוסטריה
-
הי חברים,
שמחה להתיעץ בפורום זה,
אנחנו נוסעים לטיול משפחתי בקיץ לאוסטריה, זאת הפעם הראשונה שלנו בנסיעה לחול עם הילדים, הגדולות בנות 16 ו 14 והקטנים יותר בני 11,8,5,1.
נוסעים לשבועיים: מספר ימים בסלצבורג, מס ימים בחבל טירול ומסימים ביומיים וינה..
נשמח לקבל המצלצה לתכנון טיול המתאים לילדים, טיפים והמלצות וכן מה ניתן לעשות בוינה עם הילדים.
אנחנו שוכרים רכב, אוהבים לטיל, לא מפונקים...
ושאלה נוספת, האם כדאי להשאיר את הרכב גם בוינה או שנצליח להסתדר בוינה ללא רכב..
אודה לכם מאוד על עזרתכם
אתי
-
טיול משפחתי באוסטריהיש אין סוף סיפורי מטיילים בפורום על אוסטריה. מציעה לקרוא ולבחור מה מתאים לכם. בעיקר בפורום טיולי משפחות, אוסטריה מככבת שם בקביעות.
תקראו, תראו מה מדבר אליכם יותר ותחזרו עם שאלות.
מצרפת לכם לדוגמא את הטיול שלנו (לא כולל וינה)
בחרתם יעד מקסים, אוסטריה מהממת
לימור
-
טיול משפחתי באוסטריההיי,
מה שלומך?
שמח לקרוא שבחרתם לטוס לאוסטריה. מבטיח שלא תתאכזבו.
אם אתם נוחתים בזלצבורג וממריאים לארץ מוינה (כלומר, מחזירים את הרכב בוינה), אזי תאלצו לשלם קנס על החזרת הרכב שלא לאותה תחנת השכרה שממנה לקחתם לראשונה.
לנושא- בוינה תוכלו להיות וליהנות גם בלי רכב. כל האתרים החשובים מרוכזים במרחקים מאוד מאוד קצרים, אך אם הילדים יתעייפו תמיד אפשר לעלות על חשמלית. התחבורה הציבורית בוינה מאוד מפותחת ופשוטה לתייר. אל תחששי, את לא צריכה לחפש יותר מדי פארקי מים וגני שעשועים על מנת שילדייך ייהנו. אנחנו תמיד טסים במתכונת של משפחה עם ילדים ומעולם לא הלכנו למקום ספציפי רק למען הילדים. הם נהנים בכל מקום, הם רק זקוקים לגלידה ואולי מתנה קטנה ואפשר לטייל בשקט. ממליץ לך לטייל בזלצבורג יומיים לכל היותר (יום אחד היה מספיק בשבילי, ברצינות). משם ללכת מערבה לאזור הטירול עד לאינסברוק לדעתי (אפשרי לנסוע את זה ביום אחד). משם להתחיל לעשות את הדרך לוינה (לנסוע מזרחה) לעבור את הטירול דרך עיירות כמו קיצבהיל וזל אם סי, וגם מפלי קרימל. אחר-כך תגיעו לאזור זלצבורגלנד, שם עיירות עם אגמים שאין להן סוף. העיירה שאתם חייבים לעבור בה- הלשטאט. לפני שמגיעים לשם, עברו דרך גולינג ומפלי גולינג. אחרי זה הדרימו קצת לאזור אגמי הקריסטל (על גבול סלובניה), שם אגמים יפהפיים. משם הצפינו מעט לוינה והופ- סוף הטיול.
ביקרתי באוסטריה מספר פעמים, אז אם תהיי מעוניינת בטיפים רבים ומידע פרקטי לגבי יעדים ולגבי החזרת ולקיחת רכב, כתבי לי הודעה פרטית. אני לא נוטה להיכנס לכאן לעתים מאוד קרובות, כך שאם תרצי שאענה לשאלות נוספות שלך כתבי לי בהודעה פרטית.
-
טיול משפחתי באוסטריהשלום לך,
גם אנחנו נוסעים בקיץ הקרוב לאוסטריה עם משפחתנו!
עונה לך רק בקשר לוינה, שם כבר היינו - אין שום צורך ברכב. מומלץ ללון בתוך ה"רינג" (איזור1 היפה שבו חלק גדול מהאטרקציות), לשוטט ברגל ובתחבורה הציבורית המצויינת. יש כרטיס וינה לתחבורה הציבורית ל-3 ימים, לא בטוח שישתלם ליומיים אבל שווה לבדוק.
-
טיול משפחתי באוסטריההיי אתי
איזה כיף לכם... אנחנו טיילנו שנתיים רצופות באוסטריה עם הילדים (2,5)
הטיול הראשון מפורט בבלוג שלי
אוסטריה-גרמניה: משפחה וחוויות אחרות
ובטיול השני עשינו חלקים אחרים של אוסטריה וגם את וינה.
לשאלתך, לוינה ממש לא צריך רכב. אנחנו היינו עם רכב ולא הזזנו אותו מהחנייה של המלון.
תעשו חיים משוגעים
הילה