ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לנסיעה עם תינוקות

פורום טיולי משפחות
    6
    8
    1685
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • iris31roni
      iris31roni נערך לאחרונה על ידי

היי,

פעם ראשונה שרוצים לתכנן נסיעה עם תאומים בני שנה וחצי לחול.

האם מתאים לנסוע איתם לאגם גרדה באוגוסט, האם יש שם תנאים שמתאימים לטיול עם תינוקות (עגלות וכו)

אשמח לכל המלצה/טיפ די חוששים מהפעם הראשונה איתם

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • iris31roni
        iris31roni נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

תגובה???

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

אין לי תאומים Smile

קודם כל - גיל שנה וחצי הוא גיל קשה. כמו שאני אוהב לציין - יש להם כר הרבה רצונות ויכולת לבטא אותם, אבל אין להם יכולת אמיתית.

הם כבר לא 'מטען', אבל עדיין לא שותפים אמיתיים לטיול.

באופן מעשי - בעיירות הקטנות הרחובות מרוצפים בחלקם באבנים לא חלקות מה שעשוי להקשות על הניוד עם עגלה. אין לי מושג לגבי עגלת תאומים.

באוגוסט נחשב עמוס מאד וחם, ויתכנו פקקים רציניין לאורך כבישי האגם הצרים.

עם שני תאומים, ציוד רלוונטי ועגלת תאומים אני מניל שתצטרכו לשכור רכב גדול יחסית. מינימום רמו מגאן ואולי יותר גדול. אני מקווה שאין לכם בעיה עם גיר רגיל כי אוטומטי גדול זה די קשה.

אני מניח שמחירי כרטיסי הטיסה כבר לא זולים לאוגוסט. אבל כל עוד הם לא בני שנתיים אתם משלמים רק עליכם אז זה פחות נורא.

מנסיון שלי בצפון איטליה היה קשה לי למצוא צימרים עם אמבטיה, רק עם מקלחת. עד כמה שאני זוכר בגיל הזה גיגית זה כבר בעייתי יותר. לא שלא תסתדרו (למשל בריכה מתנפחת) אבל גם זה עשוי להיות שיקול.

ברור שיש תנאים לתינוקות. תמצאו למשל חיתולים בסופר וכו'.

לגבי טיפים - יש המון סיפורים פה בפורום על צפון איטליה. תחפשו טיפה. יש גם את הספר של שלומית יפת ביאליק שאני נעזרתי בו בזמנו.

אבל - באופן אישי לא הייתי עושה טיול כזה בגיל הזה. כלומר בהחלט טיילתי עם ילדים בגיל הזה, אבל כשהיה גם אח גדול יותר. ברור שאפשר לקחת אותם לגרדלנד, אבל קצת מיותר לטעמי. מוזיאון גרוטאות שאני הייתי עם הילדים (באגם מג'ורה) היה מדהים לבן שנתיים וחצי, אבל לא נראה לי מתאים לבני שנה וחצי. וכו'.

בגיל הזה הייתי הולך יותר על טורקיה / יוון. מנוחה, בריכה, גינת משחקים, פינת חי. לא הרבה יותר מזה.

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

שלום לך,

אנחנו היינו עם (גם) תאומים באיזור גרדה, אבל הם היו כבר בני 4, וזה היה טיול המשפחה הראשון שלנו בחו"ל. ממה שזכור לי מטיולים בארץ עם התאומים שלי בגיל הזה, אם אנסה להשליך מכך על טיול לחו"ל - זה לא בלתי אפשרי, אבל בהחלט לא קל. תאומים בני שנה וחצי זו בעיקר חווית טיפול אינטנסיבית, ולטיול בחו"ל יש את האינטנסיביות שלו הנוספת שלו...  עד כמה אינטנסיבי, ומה הגבול בין אינטנסיבי אבל נסבל לבין לא שווה את המאמץ? זה עניין מאוד אישי.

בטיול שלנו התאומים כבר היו ללא חיתולים וללא עגלה. כשאני חושבת על כל המקומות בהם טיילנו באיזור גרדה - לא היינו מפיקים הנאה רבה מהטיול הזה איתם בגיל שנה וחצי. רשימה חלקית: טיול בדולומיטים - נסיעות בכבישים מפותלים, אגם טובל המקסים ואגם טנו- לא ניתן לטייל סביבם עם עגלה, מלצ'סינה והרכבל למונטה-באלדו - לא ניתן לעלות לשם עם עגלה, מפלי ריוה גרדה - עגלת תאומים לא באה בחשבון, גרדה-לנד - הם לא יהנו משום מתקן שאיננו נדנדה רגילה לפעוטים, אבל גם לא יאפשרו לכם להנות באמת.... . ונציה - סיוט אם לאחד התאומים (או שניהם) נמאס לשבת בעגלה ורוצה קצת להתרוצץ, כי התעלות פתוחות ולא ניתן לעזוב להם את היד אפילו לשניה. עגלת תאומים בצפיפות של לב העיר? לא כיף.

לא אומרת שאי אפשר לתכנון טיול אחר באותו איזור שכן יתאים לגיל הזה - אבל בזה אני כבר לא אוכל לעזור....

• shauly
              shauly נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

אפם אילו שמכירים את עצמכם ואת הילדים.

"אגם גרדה" יכול להיות טיול קלאסי בו נוהגים הרבה, חורשים אטרקציות, ובוחנים כל כפר בסביבה (ואני יודע שאני מפריז קצת...) , או רביצה ליד הבריכה בכפר הנופש או הבית השכור עם גיחה פה ושם, או כמובן כל שילוב של שניהם.

אחרי שתגדירו מה הכיוון, יהיה קל יותר לסייע.

ובנוגע ל"הפחדות" ללא תאומים, אבל עם שלושה ילדים שנסעו איתנו מגיל 3 חדשים, אפשר ליהנות איתם כמעט בכל מקום. רק צריך להתאים את הטיול לנוכחותם (וכן, וונציה באוגוסט עם עגלה זה לא רעיון טוב..., אבל חווה עם בריכה זה רעיון נפלא).

ספרו מה החלטתם.

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

תינוק בן שלושה חודשים הרבה יותר נוח מילד בן שנה וחצי, בטח נוח יותר משני ילדים בני שנה וחצי. לא חושבת שצריך להשתמש במלה הפחדות במרכאות, אנשים ספרו חוויות אמיתיות שלהם ולא סתם ניסו להפחיד. אני מצטרפת בלב שלם לכל מי שציין את הקושי לטייל עם ילד בגיל הזה. מבחינתי האישית- היה טיול מיותר ומתיש, יותר נבון לקחת באמת דירה עם חצר, בריכה ממש לא נראית לי כיפית עם שני קטנטנים, כדאי גן שעשועים צמוד, והכי נבון? לחכות שנה.

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

אני מאד בעד לטייל עם ילדים, וטיילתי עם ילדי מגיל 5 חודשים.

אבל - כמו שנאמר צריך להתאים את הטיול להרכב המשפחה. אז ברור שמשפחה שיש לה כמה ילדים + תינוק (בגיל כזה או אחר) תתאים את הטיול יותר לילדים הגדולים יותר והתינוק 'יגרר' על פי הצורך (כמובן שנדאג שגם הוא יהנה, אבל ברור שלא כל הזמן).

אבל משפחה שאין בה ילדים גדולים אלא רק ילדים בגיל הזה, לטעמי אין לה מה לחפש אטרקציות בולטות (ויקרות). בגילאים קטנים יותר (2-9 חודשים) אפשר עוד לגרור את התינוק לטיול של אמא ואבא (כולל ערים, הרים וכו' ואפילו נסיעות ארוכות כי הוא עשוי לישון).

אבל בגיל שנה וחצי הטיול חייב להיות מסביבם. אז כן חווה, בריכה וכו' זה מעולה. אבל אני מניח שלא זו הייתה כוונת המשורר שרתה לנסוע לצפון איטליה. חווה ובריכה אפשר למצוא בכל מקום, כולל בארץ.

• ronitzaw
                    ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנסיעה עם תינוקות

באגם גארדה באוגוסט עלול להיות חם כמו בארץ ויחסית צפוף מסביב לאגם.

כמה שיקולים בבחירת היעד ובכלל:

1. לכו על מה שמענין אתכם, לילדים בגיל הזה זה לא משנה מה יראו.

2. לא הייתי בונה על מסלולי הליכה שאינם נגישים לעגלות כי הם קטנים מדי להליכה וכבדים מדי ל-2 מנשאים + תיק ציוד שצריך לקחת עליכם.

3. זה אחד הגילאים הקשים והפחות "מתגמלים" לטייל עם ילדים כי הם עדין לא מעריכים את המאמץ ומבחינתכם זו עבודה יחסית קשה.

4. הייתי הולכת על בית עם בריכה וגינה עם אפשרות לטיולים קצרים באזור.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון