ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה

פורום טיולי משפחות
    3
    4
    961
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נוריתק
      נוריתק נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, עדין מתלבטים היכן לישון ביום האחרון נשמח לעזרתכם מומחים יקרים. אנחנו משפחה זוג פלוס 3 .נוחתים במילנו ב27/7/14 ב11:00 בבוקר נוסעים לאגם גרדה וישנים באזור 5 לילות .לאחר מכן שני לילות בדולמיטים כשהמטרה היא ״דרך הדולמיטים״עד קורטינה מעבר סלה וכו׳ השאלה היא היכן ללון את הלילה האחרון 3/8/14 כאשר הטיסה היא ב4/8/14 ב22:30 ממילנו. בתחילה חשבנו את הלילה האחרון לבלות במילנו אבל נראה לי נסיעה מטורפת ישירות מהדולמיטים למילנו ובנוסף רובכם פסלתם את מילנו. ושאלה נוספת האם כדאי לעלות למונטה בלאדו אם מתכוונים לעלות למרמלודה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לליב ברעם
        לליב ברעם נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

לעניין הלינה, אני הייתי הולכת על אגם מאג'ורה (שדרך אגב יותר קרוב ממילנו לשדה התעופה), נכון שמבחינת מרחק נסיעה זה אותו הדבר אבל,  מנסיוננו זה לא נורא (עשינו בכיוון ההפוך ביום אחד ממאג'ורה לדולומיטים). ואגם מאג'ורה הוא מקסים ותוכלו ביום האחרון לבלות בו יום נהדר (האיים הבורומאיים, עליה למוטארונה וכו') ובסוף היום לנסוע פחות משעה לשדה תעופה.

אני לא הייתי מוותרת על מונטה בלאדו מאחר והוא יושב מעל האגם עם נופים מרהיבים של האגם והנוף שונה מאוד מהנוף במרמולדה ולכן יש מקום לשניהם.

• Vered3234259
          Vered3234259 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

מצטרפת להמלצה של לליב. 

אגם מג'ורה הוא מיקום טוב ללילה אחרון לפני טיסה בלילה ממלפנסה.

לאורך חופי האגם יש אפשרויות רבות לבילוי וטיול 

הנסיעה מהדולומיטים למילאנו ארוכה , ובעונה הבוערת יש להניח שתיתקלו בפקקי תנועה פה ושם. לכן הייתי מתקרבת למילנו יום לפני הטיסה ומטיילת בנינוחות ובלי לחץ באזור  

יש באתר של go travel  שלוש כתבות עם המלצות לטיולים וביקורים הן בגדה המערבית והן בגדה המזרחית של מג'ורה  ונותר לכם רק לבחור.... 

בהצלחה

• נוריתק
            נוריתק נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

תודה לליב וורד, נעלה גם למונטה בלדו. לגבי המרחצאות החמים איפה עדיף בורונה או בדולמיטים?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון