איך מגיעים לנתב"ג ובחזרה
-
המלצה למונית גדולה/מיניבוס ל-5 אנשים + 4-5 מזוודות קטנות.
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהכל חברת הסעות תוכל לעזור לך (חפשו בדפי זהב חברה באיזור)
הרבה פעמים גם תחנת המוניות המקומית תוכל לשדך לך מונית גדולה בתיאום מראש.
המלצות קונקטיות יותר הן תלויות מיקום.
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהתנסו את מוניות הדר.
אחותי לקחה אותם מאזור השרון מחירים סבירים
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהתודה, אבל זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב.
דיברתי עם הדר, לא עזרו לי...
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהיש לאגד הסעים שירות כזה
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהרוצה אולי להסביר למה זה לא פשוט? גרים באיזה מקום מרוחק ומבודד במיוחד? צריך רכב ממוגן ירי? רכב לנכים?
או שזה רק עניין של כסף? (בעיה ברורה וידועה)
אגב - ומה בעניין להגיע בשני רכבים? אולי הרכב המשפחתי + מונית או שני רכבים משפחתיים אם יש? וכמובן שחניה בנתב"ג או באיזור.
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהאנחנו יותר אנשים ויותר מזוודות, גרים במרכז הארץ
מזמינים ממוניות הדר יום קודם רכב גדול.
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהאולי תציינו איפה אתם גרים וכו...
אני קבלתי הצעה להסעה ל 13 איש בקיץ, אז בנושא הגודל אין בעיה.
לפעמיים בסוף יוצא יותר משתלם להחנות בחניון בשדה
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרה -
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהמאיפה אתם מגיעים?
אנחנו מצאנו בלי הרבה קושי המלצות דרך מכרים בישוב /אינטרנט וכמה טלפונית לתחנות מקומיות והפייסבוק העירוני...
אם זה מאיזור נתניה אשמח לתת 2 המלצות אבל בפרטי...
-
פניה אישית לנוריתנורית - בקשה אישית - כששואלים שאלה בפורום מקובל לחזור חזרה לשרשור ולהראות שקראת והתייחסת.
תודה יכול להיות נחמד אבל לא חובה, אבל אינדיקציה שקראת ולא טרחנו לחינם תתקבל בברכה.
אנשים טרחו, חיפשו לך פרטים, שיבצו לינקים, פשפשו בזכרון שלהם וכו'. אבל כשאין תגובה בשרשור אין לנו מושג אם קראת, אם זה מעניין אותך וכו'.
אני מניח שהכוונה שלך לא הייתה רעה אלא שלא היה לך מה לתרום לדיון יותר (למרות ששאלו אותך שאלות כמו מאיפה אתם אז אפשר לענות). אבל אפילו להוסיף הודעה קטנה כמו "אני מעדיפה לא לחשוף פרטים אישיים. אני אבדוק את הלינקים" מספיקה. ואפילו "הסתדרתי כבר" או סתם "תודה".
אבל משהו שנבין שהיתה תועלת למעשינו
תודה
-
איך מגיעים לנתב"ג ובחזרהשלום נורית
ממליץ על נהג מונית יוסי 0523309869 .זו הפעם השלישית שאנחנו נוסעים איתו בהרכב של 5 אנשים + 3 מזוודות לנתבג . בבדיקה שערכתי בין כמה חברות קיבלתי ממנו את ההצעה הזולה ביותר. הגעתי ליוסי בעקבות ההמלצה מהפרום -מרינה ש.
בחזרה השתמשתי בשרותיו ,התקשרתי אליו כשהיינו עם המזוודות בחוץ ומייד הוא הגיע
-
פניה אישית לנורית -
פניה אישית לנורית -
פניה אישית לנוריתטופסת טרמפ על ההערה ושואלת...
האם יש דרך להתעדכן (ע"י מייל או הודעה) כשיש הודעה חדשה באשכול שהשתתפנו בו (לא פתחנו אותנו אלא רק כתבנו תגובה)?
-
פניה אישית לנוריתכשכותבים תגובה, לפני שליחה מסמנים את האפשרות של "הרשמה לנושא זה"
-
פניה אישית לנוריתתודה shellaa !!!