ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות-כריתים או רודוס??

פורום אירופה
    3
    8
    1709
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yasmin v
      yasmin v נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג צעיר נשואים ורוצים לנסוע לסופש בחודש הבא. אנחנו מעוניינים בחופשה קלילה של ״בטן גב״ אטרקציות ימיות וחיי לילה (ופחות ארכיטקטורה ותרבות הפעם). אחרי שקראתי מספר כתבות ותגובות באתר עדיין לא הצלחתי להבין ולהחליט- איזה אי מומלץ יותר ועונה על הקריטריונים שאנחנו מחפשים?

כמו כן מהו האזור באי שמומלץ ללינה? אנחנו מחפשים מלון שיהיה במיקום מרכזי, עם אוירה צעירה ותוססת קרוב לים לטיילת ולפאבים (אשמח לקבל גם שמות של מלונות מומלצים איכותיים ומפנקים)

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אפ123
        אפ123 נערך לאחרונה על ידי

בשני האיים תוכלו לשלב בין טיולים לבין בטן גב. שימו לב שעונת התיירות נפתחת מיוני בערך ולכן עד אז הרבה מקומות עלולים להיות סגורים ותהיה פחות אווירה תוססת. אם הבנתי נכון אתם מחפשים יותר בילויים של צעירים וחיי לילה ולדעתי תוכלו למצוא יותר מזה בכרתים בצד המזרחי. תתמקמו בחרסוניסוס. מלון מומלץ,  כרתה מאריס. אפשר לנסוע בקלות למאליה. ברודוס מלון מומלץ,  פלדיום

• yasmin v

תוגה רבה על תשובתך!

שאלה קצת פחות קשורה: באופן כללי איזה יעד מומלץ יותר - איי יוון או בורגס? (בהתייחס לאופי החופשה שציינתי)

• אפ123
            אפ123 נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודע לענות היות ולא הייתי בבורגס. אבל כדאי לברר גם לגבי בורגס מתי העונה נפתחת. מה שכן אני יכול לומר לכם זה שיוון מדהימה. הייתי גם באיים וגם ביבשת כמה וכמה פעמים,  וזה מתנה שיש לנו מדינה כזו מדהימה,  נופים,  ים,  בילויים,  אוכל וכל זה במרחק כל כך קצר.

• yasmin v

תודה רבה!

הבנתי שברודוס מומלץ להתמקם בצד המזרחי משום שהחופים שם יותר נוחים,

השאלה היא מהו המרחק בין המלונות בצד המזרחי לבין רחוב Orfanidou, אשר הבנתי שבו ממוקמים רוב המועדונים והפאבים, האם רחוב זה נמצא גם הוא בצד המזרחי או בקצה השני?

באיזה אזור נמצא מלון הפלדיום עליו המלצת?

מצאתי מספר מלונות טובים אך אני לא מצליחה להבין באיזה צד הם נמצאים ולמה הם קרובים משום שאינני מכירה את האזורים- למיטב הבנתי המרכזיים בהם נמצאים המלונות המומלצים הם פיארקי, לינדוס, איקסיה - תוכל לומר לי באיזה צד כל אזור נמצא כך שאדע היכן כדאי להתמקם.

• עמיר.ב
                עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

טיפ קטן, כמעט על כל השאלות ששאלת עכשיו יכולת לענות לעצמך תוך כמה דקות של שימוש בgoogle maps, אחד מחבריו הטובים ביותר של המטייל.

רחוב orfanidou נמצא בחלק הצפוני של הצד המערבי. בודאי שאי אפשר לומר שזה הרחוב שנמצאים בו רוב הפאבים, כי יש המון פאבים גם בעיר העתיקה וגם במקומות אחרים, אבל זה אכן רחוב של מועדונים וברים לתיירים. 

פלדיום נמצא בצד המזרחי אבל רחוק מרודוס העיר  (כ10 ק"מ דרומית לעיר)

אני מניח שהתכוונת ל-faliraki - נמצאת בצד המזרחי ועוד יותר רחוקה מרודוס העיר (כ16 ק"מ דרומית). אני חושב שיש בה חיי לילה לא רעים, אבל מן הסתם במרכז העיר רודוס (כולל גם את העיר העתיקה וגם את רחוב אורפנידו) יש יותר.

לינדוס זו עיירה בצד המזרחי והיא רחוקה מאד מרודוס העיר (כ50 ק"מ דרומית לעיר)

איקסיה נמצאת בצד המערבי ומבין המקומות שציינת היא הקרובה ביותר למרכז העיר (כ-5 ק"מ מהעיר העתיקה, 4 ק"מ מorfanidou).

אם אתם מחליטים על רודוס הייתי בוחר במלון שנמצא בעיר העתיקה או בשאר rhodes town ואז תוכלו ללכת ברגל לכל מקום. גם איקסיה תהיה בחירה טובה, ואז תצטרכו להשתמש בתחבורה ציבורית או ללכת שעה לכל כיוון 

• yasmin v

אמיר תודה רבה על תשובתך המפורטת והעניינית!!!! עזרת לי המון ובהחלט עשית לי סדר בראש

• עמיר.ב
                    עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

נזכרתי במלון שיכול להתאים לכם, 

לפני 4 שנים הייתי במלון grand hotel שנמצא ממש על החוף החולי בפינה הצפון מערבית של רודוס העיר. ממה שזכור לי המלון היה נחמד, אם כי ברור שימי התהילה שלו היו לפני 30 שנים (המלון מתגאה בזה שמרגרט ת'אצר התארחה בו) והוא רשום כמלון 5 כוכבים אבל הוא ברמה של 4 כוכבים. 

המיקום שלו מעולה, רבע שעה ברגל מהעיר העתיקה, 2 דקות מרחוב אורפנידו, דקה מחוף הים.

זה נראה שהמחיר הוא כ-170$ ללילה, אני חושב שכשהלכנו אליו זה היה כחלק מדיל והוא היה יותר זול

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון