תכנון טיול לפיליפינים
-
היי! אני כרגע נמצאת בניו זילנד והחלטתי לטוס לפיליפינים. אין לי כל כך מושג איך זה עובד בפיליפינים לכן אשמח בעזרה לגבי תכנון הטיול ל3 שבועות. האם זה בטוח להסתובב שם לבד? איך מגיעים ממקום למקום? מקומות מומלצים לבקר בהם? דברים חשובים שכדאי לדעת.
תודה רבה!

-
תכנון טיול לפיליפיניםבתור מישהו שעשה את המסלול הזה בדיוק, קודם כל אני ממליץ על השילוב בין המדינות. להרים את הרגליים קצת אחרי שגמרנו אותם בניו זילנד.. בקשר לבטחון, בטוח בפיליפינים מאוד. כל מה שנתקלתי בו היו נסיונות עשיקה בדרכי התחבורה ככרטיסנים מבקשים 200 פזו לנסיעה שעולנ 150 וכאלה. בערים הגדולות קצת יותר מסוכן, אבל רק בקטע של גנבות ולא שוד מזוין כמו בדרום אמריקה. בסיבו יכולים לגנוב לך פלאפון מהחדר בלילה אם לא תנעלי מנסיון של כמה חברה שפגשתי. בקשר לתחבורה, זה באסה רצינית. צריך הרבה אוטובוסים, מעבורות, טרייסיקלים, ואולי אפילו טיסת פנים או שתיים.
מקומות מומלצים בקצרה: צפון מנילה כולל בטאד וסגדה, אבל אולי בעצם בסוף הפיליפינים, כי אני לפחות אחרי ניו זילנד רציתי חוף דחוף. מאוד אבתי את מוהלבוהל, באי סיבו. אחד המקומות הכי כיפיים בפיליפינים. בוהול, שם נמצא אלונה ביץ' מלאפסקווה, אבל רק אם את צוללת. אל נידו שבפלאוון, שבשביל להגיע לשם צריך עוד טיסת פנים אז צריך לשקול את זה.
אם את רוצה מלא מידע טרי ועדכני, כולל בערך חמישה מיילים שישראלים חיברו עם טיפים על הפיליפינים, דברי איתי בפייסבוק. מזה בכיף, אני ממש שמח לעזור למטיילים אחרים. Nadav silverman
-
תכנון טיול לפיליפינים -
תכנון טיול לפיליפינים -
תכנון טיול לפיליפיניםאחלה, נשלח.
קחו בחשבון שזה טיול תרמילאי דל תקציב. שלחתי רק את הטיפים שלי כי זה ממש מקיף וכולל בתוכו המלצות של אחרים שהלכתי לפיהם. אם אתם מרגישים שאתם רוצים את המיילים האחרים תחזירו לי מייל ואשלח לכם עוד.