כרטיס סים מקומי בארה"ב
-
מישהו קנה כזה כרטיס בארה"ב ויכול לתת מידע על איפה? כמה עלה? מה אופן השימוש?
-
כרטיס סים מקומי בארה"בגם אותי זה מעניין. עד עכשיו לא לקחתי כרטיסי סים בארה"ב כי זה היה מאוד יקר. אבל בשנה האחרוה היתה ירידת מחירים מאוד גדולה.
לפי מה שבדקתי כרטיס עם חצי ג'יגה לגלישה ושיחות והודעות חופשי בתוך ארה"ב עם תעריף של כ 10 סנט לדקה לארץ עולה כ 30$.
יש עשרות חברות כולן טובות ורובן נותנות מחירים דומים. אתה רק צריך לוודא שכרטיס הסים מתאים למכשיר שלך ושהוא no contract, pre paid. כלומר משולם מראש ולא דורש כרטיס אשראי.
מה שאני מתכנן לעשות זה להכנס בניו יורק לבית מרקחת או כל חנות אחרת ולרכוש את שיהיה משתלם. לא נראה לי שיש בשביל מה לתכנן את זה מהארץ.
גם מה שבאמת חשוב לי הוא האינטרנט שדרכו אני גם מדבר ושולח הודעות לארץ.
-
כרטיס סים מקומי בארה"בכיום הסים הכי משתלם הוא של h2o. בעבור 50$ ל 30 יום אתה מקבל 2 גיגה גלישה, שיחות לא מוגבל בתוך ארהב וגם לישראל (נייח ונייד).
גם SMS-ים בארהב וגם לישראל חופשי
-
כרטיס סים מקומי בארה"באפשר להזמין מהארץ?
-
כרטיס סים מקומי בארה"באני גם כרגע נמצא בטיול ארוך בארהב וגם אני ניסיתי לעשות כמה שיותר השוואות כיוון שאכן המחירים פה הרבה יותר יקרים מבארץ.
השאלה המרכזית היא האם אתם מתכננים להיות רק בערים גדולות ומרכזיות או לבצע נסיעות ארוכות?
יש לכך משקל משמעותי, מכיוון שאם אתם תהיו רק בערים גדולות, כמעט לכל חברה סלולרית יש קליטה טובה. הבלאגן מתחיל כשנוסעים מחוץ לערים כיוון שבהרבה מקומות אין קליטת דור 4 ולפעמים אין קליטה בכלל ובייחוד לחברות סלולר קטנות.
אני נמצא עם סים של חברת t Mobile שהיא אחת מארבע הספקיות הגדולות ואני נתקל בהמון בעיות קליטה וגלישה מחוץ לערים הגדולות בדרכים, בעוד שכל מי שנמצא עם סים של verizon )שהיא הספקית הכי גדולה והכי יקרה( זוכה לקליטה די טובה.
חוץ מזה צריך לוודא שהטלפון שלך לא חסום רק למפעילה הסלולרית ואם אפשר להכניס אליו כרטיסי סים שונים.
לגבי ההזמנה, אפשר פשוט לגשת לחנות של כל אחת מהמפעילות הגדולות שפרוסות בערים ולעשות את התהליך. אני מציע לא ישר לקחת את חבילת הגלישה הגבוהה ביותר אלא להזמין את המינימלית ובמידה ואתם חוצים את הרף של החברה, אז פשוט להתקשר ותמורת השלמת הסכום לחבילה הגבוהה יותר תקבלו המשך גלישה מהירה
-
כרטיס סים מקומי בארה"בבארצות הברית יש עשרות מפעילות וירטואליות שרוכבות על הרשתות של המפעילות הגדולות וכמו בארץ הן מציעות מחירים זולים יותר (כמו גולן טלקום, יו פון, רמי לוי וכו..).
לפי מה שבדקתי באינטרנט עדיף לקנות כרטיסים שלהן. אם אתם רוצים מפעילות שפועלות על הרשת של וריזון. יש את straight talk שאפשר לקנות סימים שלה בוולמרט ואת net 10.
h2o עובדת על הרשת של at&t.
פשוט תכנסו לסופר/בית מרקחת/וולמרט/חנות ברחוב ותראו איזה סימים הם מוכרים.
אם זה ממש חשוב לכם אתם יכולים לבדוק על איזו רשת הם עובדים בקישור שלמטה:
רשימת מפעילות הסלולר הוירטואליות בארה"ב
-
כרטיס סים מקומי בארה"במציע רק להזהר עם ההמלצות להכנס לכל חנות וכו.
חפשו את הסיפור של של אחד מהגולשים
סיפור על תיכנון לקנות בבסט ביי כרטיס סים. היה צריך מיקרו סים, התקשר מראש ווידא שיש.
הגיע במיוחד. מסתבר שאין.
היה צריך לחפש במקום אחר. שם לא ידעו לעשות לו את ההגדרות כפי שנדרש לגלישה וכו..
בזבוז של הרבה זמן.
בחלק מהמפעילים הוירטואלים, יש צורך להגדיר APN לבד בכדי לאפשר גלישה. לא בכל מקום שתקנה יעשו לך את ההגדרות הללו. ואז צריך להתחיל לחפש עזרה.
-
כרטיס סים מקומי בארה"באני זה שלא מצא מיקרו סים והתרוצצתי קצת עד שדברים הסתדרו (אבל הם הסתדרו)
אז כמה תובנות לא מקצועיות שלי:
שוק הסלולר בארה"ב שונה מהשוק בארץ. בארץ באופן כללי כל החברות תואמות. כולן משתמשות ב GSM באותם תדרים פחות או יותר (או שסתם כל המכשירים שמוכרים בארץ מתאימים לכל החברות - כאמור אני לא מקצוען) כלומר בארץ תחליפו סים ועברתם חברה. בארה"ב יש כמה חברות עם טכנולוגיות שונות. בין עם זה תחום תדרים, או ממש שונות. כך שזה לא טריוויאלי.
גם מקובל בארה"ב למכןר מכשירים שמעולים לחברה מסויימת (כמו שהיה עד לפני כמה שנים בארץ). אי אפשר לעבור חברה עם המכשיר (אין לי מושג לגבי המספר).
מצד שני - יש בארה"ב גם מכשירי טלפון (ללא גלישה) במחירים מאד נמוכים כך שאפשר למשל לקנות מכשיר כולל קו וכמות שיחות נאה בסדר גודל של 20 דולר.
עוד דבר חשוב זה שאכן הכיסוי בארה"ב הרבה פחות טוב מישראל. באופן כללי ישראל מדינה מאד קטנה, וכל חברות התשתית פרוסות כמעט בכל מקום (למעט מקומות ממש קטנים, בתוך ואדיות וכו'). נדיר היום להגיע למצב של חוסר קליטה בארץ כשאתם בכביש.בארה"ב הענקית בערים הגדולות אין שום בעיה. אבל מחוץ לערים יש בהחלט איזורים עם קליטה מוגבלת. זה יכול להיות קליטה רק בחלק מהחברות, קליטה של דור 2 ולא 3 או 4, או חוסר קליטה מוחלט.
בהחלט ניתן היום בארה"ב לקנות מכשירים או סימים בכל מקום. כמו שהיום בארץ התחילו למכור סימים בתחנות דלק. אבל בגלל כל מה שהוזכר קודם, זה לא כזה טריוויאלי. כלומר לא בכל מקום מוכרים מיקרו סים או נאנו סים, בחלק מהמקרים מדובר רק על מכשירים ולא על סימים וכו'.
לכן חשוב לדעתי להבין מה אתם צרכים - צריך גלישה או לא. חשוב לכם לשמור על המכשיר שלכם או שאפשר לקנות מכשיר חדש. צריך שיחות מקומיות? צריך שיחות לישראל? צרכים מכשיר/קו אחד בלבד או כמה (לכל מי שנוסע) וכו'. נוסעים לערים או גם מחוץ לעיר, זמינות זה דבר חשוב או קריטי וכו'.
-
may east -בעניין הכרטיס של h2o,
- ומה אם נוסעים ליותר מ- 30 יום?
- האם 2 ג'יגה מספק?
ערבה.
-
כרטיס סים מקומי בארה"בהחברות הן לא עם אותם תדרים וזה מאוד מאוד חשוב !
כי רוב המכשירים בארץ יגלשו טוב בדור 3 של AT&T לדוגמא וממש לא טוב ברשת טימובייל (למעט עפי הדיווחים מקומות מרכזיים מו מנהטן שם הם הקימו אנטנות גם בתדרים כמו AT&T )
צריך להגיע מראש עם ידע מה רוצים לקנות ואיזו תוכנית.
אחרת ישגעו אתכם
-
may east -לפני שה 30 יום מסתיימים , מטעינים עוד כסף ואז התוכנית תתחדש אוטומטית.
2 גיגה מספיק אם לא צופים כל הזמן בסרטים ולא משתפים האינטנרט עם כל החברה

אם צריך יותר, יש את החבילה של 60$ שכוללת גלישה לא מוגבלת, אבל לא כוללת שיחות בלתי מוגבלות לישראל
-
may east -תודה!
עדיין מתלבטת אם לרכוש את הכרטיס בארץ או כשננחת.
כפי שאתה בטח יודע, את היתרונות שברכישה בארץ אני יודעת היטב
. -
may east -איך ניתן לרכוש מהארץ?
-
כרטיס סים מקומי בארה"בכן.
אני משתמש בשל t-mobile, והוא מעולה. קליטה טובה וסניפים בכל חור. עלות לחבילת 3 גיגה אינטרנט ושיחות ללא הגבלה בתוך ארהב באיזור ה45 דולר אם אני זוכר נכון, פלוס כ10 דולר חד פעמי עלות הסים.
מדובר בחבילה אנלימיטד, כלומר אם אתה חורג מה3 גיגה עדיין יש לך אינטרנט, אבל הוא מואט משמעותית. תוכל עדיין לנווט ולקרא מיילים, אבל מהירות הגלישה לאתרים תהיה ממש איטית.
אני חרגתי מה3 ומאחר ורציתי אינטרנט מהיר, שדרגתי ל5 גיגה בעוד 10 דולר.
יש להם גם איזו חבילה לשיחות לחול, כלומר גם לישראל בעוד איזה 15 דולר אבל לא היתי צריך.
-
כרטיס סים מקומי בארה"באיציק.
איפה קנית את הכרטיס ואיך הטענת את החבילה ?
איזה מכשיר סלולרי יש לך ?
-
כרטיס סים מקומי לארה"ב נרכש בארץשלום,
לנסיעה בשבוע הקרוב רכשתי באתר FreeSim בארץ 2 כרטיסי סים של H2O
העלות כולל משלוח שהגיע תוך יומיים בדואר 24, 113.5 דולר לשני הסימים, הפעלה תהיה עוד מספר ימים
במחיר זה שזהה לארה"ב ואולי זול יותר בקצת, העדפתי לסדר הכל בארץ
יש לי את אפליקציית BPHONE של בזק ומספר ישראלי ב-SIPME שדרכו אני יכול לעשות עקוב אחרי למספר האמריקאי
ערן
-
כרטיס סים מקומי לארה"ב נרכש בארץשלום,
מישהו שמע על סיםזול = simzol
?
מישהו השתמש או רכש דרכם?
ממליצים לי 2 אנשים שהשתמשו וטוענים שכדאי כלכלית וגם מבחינת נוחות השימוש ואיכות הגלישה.
מכירים?
-
כרטיס סים מקומי בארה"במה אם אני רוצה כרטיס לשבוע בלבד?
ולא יודע אם קשור אבל מה לגבי כרטיס במקסיקו? אותו נוהל? נוהל אחר? האם כרטיס שנקנה בארה"ב יכול לתפוס גם שם?