שייט לויתנים וטירת הרסט
-
1. מישהו עשה את השיט לוויתנים במונטרי
האיזה חודשים??? האם באוקטובר רואים משהו?
האם השייט בטוח???
https://www.sanctuarycruises.com/
2. טירת הרסט כדאי?? אפשר לותר??
תודה
-
שייט לויתנים וטירת הרסטאם אתם באיזור מונטריי בקיץ מאוד מומלץ לעשות שייט בקיאקים בשמורה הימית בין הקלאמפים שהם צמחים ענקיים שגדלים על המים.
זה לא משהו קשה, זה טיול מאורגן לכל המשפחה וייחודי לאיזור הזה.
-
שייט לויתנים וטירת הרסטבאופן אישי, ולפני הרבה שנים, אני מאד אהבתי את טירת הרסט.
לוותר או לא זה עניין של סדרי עדיפויות. דיסנילנד זה יותר כיף
אבל באופן כללי זה מומלץ. -
שייט לויתנים וטירת הרסטלא מכיר את השייט אבל נושא הבטיחות באמריקה הוא ברמה מאוד גבוהה (תביעות/ביטוח וכו') בכל תחום.
(מה שלא הייתי ממליץ בסיבוב הראשון של היאנגדזה ביונאן)

לגבי הרסט - היינו שם לפני המון שנים ולדעתי זו תופעה ביזארית/הזויה ומטומטמת לגמרי. הסיורים היו אז מאורגנים ותלויי הסעה - כך שגם אי אפשר היה להתחפף באמצע...
אז אני היום ממליץ לוותר - אבל תוכלו לקרוא ולראות קצת ברשת ולגבש אולי דעה עצמאית.
-
שייט לויתנים וטירת הרסטתודה לעונים
ל shmoob - אנחנו באוקטובר
ל- אנשים טובים אנחנו זוג בני 50+ ולא נראה לי שנלך לדיסני אני הייתי בפריז מתקנים לא עושים/עולים
-
שייט לויתנים וטירת הרסטכמו שנאמר, השיט בטוח. אם יש לכם נטייה למחלת ים, הוא עלול להיות לא נעים, אבל בטוח הוא יהיה, עד כמה שניתן.
אין אחריות על תצפית לוויתנים. יש לוויתנים לאורך כל השנה, מסוגים שונים ויש באתר שלהם פירוט גם לגבי חודשי הסתיו, אבל אל תצאו עם ציפיות גבוהות מדי ולא תתאכזבו. גם כשרואים לוויתנים, לפעמים רואים רק קצה של סנפיר מעל המים, או רק את השפריץ של המים שלו.
-
שייט לויתנים וטירת הרסטתודה
מה דעתך על הטירה אפשר לוותר??
-
שייט לויתנים וטירת הרסטאנחנו וויתרנו על הטירה.
לגבי השייט נהננו מאוד (יצאנו לשייט במקום אחר).
-
שייט לויתנים וטירת הרסטגם אנחנו ויתרנו על הטירה. לאמריקנים יש קונטקסט תרבותי-היסטורי למקום, ואלינו זה פחות מדבר. סתם לראות בית מפואר וגנים יפים לא משך אותנו, בפרט כי היינו עם ילדים.