החלק השני - שבוע בפוקט
-
הקישור: יערך ויפורסם מחדש בקרוב
-
אחלה כתיבה , אבל....את עוברת על חוקי הפורום !
ע"פ החוקים אסור להמליץ על סוכנויות טיולים של ישראלים או להפנות לקישורים שבהם יש המלצות שכאלו. לכן הייתי מציע שתערכי את כתיבת הבלוג שלך ( שהוא יפה ומקסים בלי שום קשר) או שלצערי הפוסט הזה יימחק בהתאם לכללים שנקבעו ורשומים למעלה בדף זה.
כל זה למען שמירתו של הפורום כמקום נעים לחא פירסומות ומלחמות.
תודה
-
אחלה כתיבה , אבל....הי עמליה
זיקו הקדים אותו והוציא לי את המילים מהפה .
כבר אמרתי כבר כמה פעמים שהוא יכול להיות סניגור .
אני יודע שעבדת קשה על הבלוג הזה אחרי שהקודם נמחק אבל לצערי לא אוכל להשאיר את הלינק כל עוד הוא מפנה לנותני שירות בתיירות .
אנא ערכי מחדש רק את מה שצריך
ופרסמי שוב .
-
חשבתי שבבלוג שאני כותבת אני יכולה להמליץזה לא חצי מהרעיון של בלוג? לכתוב על החוויות כולל מה היה טוב ומה היה רע? וזה אומר המלצות .....
לא כתבתי את ההמלצות שלי בפורום בצורה ישירה - אבל גם בבלוג שאני כותבת אסור?
או שמותר אבל אז אסור לי לשים לינק אליו???
-
חשבתי שבבלוג שאני כותבת אני יכולה להמליץבדיוק עמליה
בבלוג מותר לך לכתוב מה שתרצי
אין הגבלה
אבל לינק בפורום שמוביל לבלוג הוא בעייתי
אני מציע שאם את לא רוצה לערוך את הבלוג אז פשוט את יכולה להגיד שמי שמעוניין לקרוא יאלץ לחפש את הבלוג במערכת הבלוגים בעצמו .
-
חשבתי שבבלוג שאני כותבת אני יכולה להמליץעמליה תודה על השיתוף.
חווית בית החולים נשמעת לא נוראית כל כך , כשאת מתארת אותה...
אך ידעתם לאיזה בית חולים ללכת?
האם ביקשו תשלום, או ששולם דרך הביטוח?
תודה
הדס
דרך אגב המלצות או תלונות על חברות שקונים מהם שירותים מאוד חשובות, ולא ברור לי כל כך האיסור.
-
עמליהגם אני לא מבין את האיסור בפורום אסיה לתת קישורים למידע שהועלה ונמצא ממש כאן באתר למטייל. מציע לך להעלות את הבלוגים שלך בפורום משפחות ( שם אין איסור דומה ) וחברי הפורום ימצאו בהם עניין רב.
-
. -
הבית חוליםשאלנו במלון לאיזה בית חולים ללכת - הם המליצו לנו , אמרו שזה הבית חולים הכי טוב.
בסוף כל ביקור נתנו לנו פתק והלכנו לקופה לשלם, נתנו לנו חשבוניות וקבלות - ועכשיו אני צריכה להגיש תביעה לביטוח. כל הביקורים עלו לנו משהוא עמו 1000$ - מזל שקיבלו כרטיס אשראי

-
החלק השני - שבוע בפוקטאיך אני יכולה לראות את חוויותייך? לא הצלחתי בעזרת הקישור הקודם.
-
החלק השני - שבוע בפוקטהפורום הוריד את הקישור ששמתי בגלל שכתבתי המלצות על סוכני תיירות למינהם....
לצערי זה אומר שצריך להכנס ככה:
קהילות למטייל - למעלה בעמוד
בלוגים
ואז או לחפש לפי אסיה - תאילנד - ולמצוא את 2 הפוסטים שכתבתי
או לחפש לפי הכינוי שלי - שזה יהיה קצר ומהיר יותר
-
עמליהאני אעשה את זה - תודה על הרעיון
-
במקרה הנ"ל לא סנגור...אלא תובע של הפרקליטות

-
לגבי בית החוליםמקרה דומה התרחש בטיולנו בפוקט כאשר אשתי נזקקה לקבלת טיפול רפואי ללא אשפוז.
לאחר חזרתנו לארץ, הגשנו לחברת הביטוח את כל הקבלות המקוריות של הטיפול. לאחר 3 שבועות קיבלנו מכתב ובו המחאה בעבור הוצאתינו הרפואיות, בקיזוז ההשתתפות העצמית כמובן.