ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גואה או אנדמן?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    11
    3462
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • guygil11
      guygil11 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אשמח לשמוע המלצות איזה מ-2 היעדים יותר מומלץ לבטן גב לתקופה של 5 לילות.

אני ואשתי אמורים להגיע לאחד מ-2 היעדים באמצע נובמבר לאחר טיול בנפאל וצפון הודו ומחפשים יעד אקזוטי לסיום הטיול.

מעניין אותנו להגיע לחוף עם אפשרות לינה במלון / בונגלוס על חוף הים ובמחיר שפוי.

אשמח לשמוע המלצות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עופר21
        עופר21 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

אנדמן הרבה יותר מוצלח אבל אין טעם להגיע לשם ל5 לילות. רק לתקופות ארוכות יותר.

גואה תענה על הצרכים שלכם בצורה מוצלחת. ממליץ על חוף פאלולים.

• amirshe1
          amirshe1 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

לא מוצא מה הבעיה באנדמן גם אם זה ל- 5 לילות

• .galit.
            .galit. נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

אין בעיה עם חמישה לילות באנדמן כשמדובר בחמישה לילות נטו, אבל חמישה ימים ברוטו הופכים להיות שני לילות באנדמן, במקרה הטוב - שלושה: הגעה לכלכתה או לצ'נאי שבד"כ לא נמצאות על המסלול באופן טבעי, משם טיסה לפורט בלייר (שאמנם באופן פורמלי היא חלק מאנדמן, אבל אני בספק אם לשם הכוונה), בהנחה שיש מזל ואפשר להספיק את המעבורת האחרונה, מגיעים להאבלוק לפנות ערב. לכאורה אפשר לסמן וי על לילה ראשון באיים, אבל לא ממש. והתרחיש הזה, כאמור, זה במקרה הטוב. תרחיש סביר לא פחות זה לילה מיותר בפורט בלייר והגעה בבוקר למעבורת. הגעה להאבלוק רק בצהרים, עד שמוצאים גסט האוס, עד שמתארגנים, עד שמתאוששים משלושה ימים של הטלטלויות בדרך - לפני אחה"צ אתה לא מוציא את בגד היום מהתרמיל.

שני ימים נוספים באיים, למחרת בצהרים מעבורת חזרה לפורט בלייר (בתקווה שהיא לא תתבטל בגלל מזג אוויר), עוד לילה בפורט בלייר, משם טיסה על הבוקר חזרה לצ'נאי/כלכלתה ומשם טיסת המשך לדלהי/מומביי ולישראל. כל הטירחה הזו בשביל פלוס מינוס יומיים בהאבלוק, כשהחלופה היא טיסה לגואה או נסיעה (תלוי בנקודת המוצא), ארבעה-חמישה ימים על החוף ומשם טיסה קצרה/נסיעה לא ארוכה לנמה"ת הבינלאומי?

• עופר21
              עופר21 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

גלית אני לקחתי פעם טיסה ב4:30 מצ'נאי ועוד מעבורת מהירה ויקרה (50 דקות) שיוצאת בבוקר פעם ביום וב9:30 הייתי על החוף בהאבאלוק אז אפשר לתכנן את זה כך שמרוויחים עוד חצי יום אבל הרוב מגיעים באמת בערב וכמו שאמרת, להגיע לאנדמן זה מסע שלוקח זמן. 

amirshe1  זו בעיה אחת. בעיה שניה ב5 ימים היא המזג אוויר. הייתי באנדמן כמה פעמים וגם בנובמבר ותמיד נופל לך איזה 4 ימים של גשם. 

אז זה דיי מבאס לעבור את כל המסע הזה של כמעט יומיים לכיוון פלוס הוצאה לא מבוטלת, כיוון שהשהייה באנדמן זולה אבל ההגעה ממש ממש לא ולקבל 4 ימי גשם ולחזור חזרה. 

ובעיה שלישית שיש שיחלקו איתי אם זו בעיה אבל לדעתי לחלוטין כן זה שיש מקומות כל כך מושלמים שכל כך טרחת להגיע לשם ש5 ימים זה פשוט קצת מידי. גם אם זה נטו.

לכן נוכח הבעיות מזג אוויר, מחיר וזמן ההגעה והחזרה ובעיקר הסיפוק אני לא ממליץ להגיע לפחות משבועיים.

• amirshe1
                amirshe1 נערך לאחרונה על ידי

תודה עופר וגלית 😉
                • שחר- 0
                  שחר- 0 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

לא הייתי בגואה, אך הייתי באנדמן כ 3 שבועות.. פשוט גן עדן.

לא הייתי ממליץ להגיע לשם רק ל5 לילות, יש לקחת בחשבון שהגעה לאי מצריכה טיסה לפורט בלייר ומשם עוד מעבורת.
                  בחזרה בכל אופן מומלץ לעשות לילה בפורט בלייר כי לעיתים המעבורת נדחית\מבוטלת בגלל מזג אוויר, נגמרים הכרטיסים או כל דבר אחד.

צירפתי תמונה נחמדה מאנדמן.
                  אם מישהו רוצה לעשות שימוש פרטי בתמונה הוא מוזמן לפנות אלי ואוריד את ה WATERMARK (בחינם כמובן)

IndiaP3 (2).jpg
                  • moriatz
                    moriatz נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

הי כולם,

נדחפת כאן עם שאלה על גואה Wink

אני מחפשת מקום לינה לזוג בגואה סטייל סיני +- זה אומר בקתה/בונגלוס על החוף במקום שקט ונעים ובשאיפה עם מקלחת חמה ושירותים בתוכם..

יש בכלל מקום כזה בגואה?

בתודה מראש לעונים...

• guygil11
                      guygil11 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

חברים יקרים תודה על כל התגובות. במידה ונבחר להגיע לאנדמן יש המלצות על באיזה חוף לשהות? באיזה מקום להתארח?

• tamirkash
                        tamirkash נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

האי שרוב התיירים מגיעים אליו הוא כאמור האבלוק והחוף שהרוב לנים בו הוא חוף 5. אני אישית יכול להמליץ על הגסט האוס שהייתי בו ה- Orient.
                        מצרף לך מפה של האי שתקבל קצת יותר מושג

Havelock.jpg
                        • שחר- 0
                          שחר- 0 נערך לאחרונה על ידי

גואה או אנדמן?

כמו שנאמר, רוב התיירים מגיעים להאבלוק.

ישנם מלונות בחוף 1,5,7.

חוף 5 עם היצע גדול של מלונות, למרות שאי אפשר לקרוא לזה מלון.. רוב הבקתות עשויות מקש ואין מים חמים.

אני ממליץ על Barefoot (יש להם מלונות בחוף 5 ו 7), יש להם חדרים ברמה, אמנם יקרים יותר אבל בהחלט שווים את זה לחופשה  קצרה.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון