השכרת רכב ב- wizzair
-
מישהו שכר רכב דרכם? רשמים?
-
השכרת רכב ב- wizzairכן, אני השכרתי דרך האתר שלWIZZAIR, בפראג.
זה היה דרך חברת BUDGET וזה יצא טיפה פחות (94יורו) מאשר להזמין ישירות דרך BUDGET עצמו (114יורו) לתקופה של 3 ימים סוג רכב COMPACT.
אגב בSIXT רצו על אותה הזמנה 235יורו, גם אחרי שהתקשרתי לחברה בארץ היה אותו מחיר וב AVIS אילו יותר.
בגדול הכל היה בסדר גמור רק מה שלא אהבתי זה שמורדים את חיוב מיד אחרי סיום ההזמנה ויש אפשרות לבטול חינם תודך 24 שעות עם סיום ההזמנה, אם תבטל אחרי זה תחויב ב 20 יורו דמי ביטול .
-
השכרת רכב ב- wizzairאני שכרתי בקלוג' -רומניה ללא בדיקה או סקר שוק מיוחדים א. בגלל הנוחיות לעשות הזמנה יחד עם הטיסה ובעצם הצמידות של אספקה והחזרת הרכב למספר הטיסה.
המצב הזה חשוב מאוד בכדי לא להקלע למצב שטיסה מאחרת אתה מגיע לשדה וכבר סגרו את משרדי ההשכרה או שאתה חוזר בשעות שאינן שעות עבודה והמצב הוא כנ'ל וגם לפעמים ינפיקו לך רכב עם חיוב על מסירה/ קבלה מחוץ לשעות מחוץ לשעות הקבלה. .המחיר נראה לי נמוך לעומת שכירויות רכב בחול בעבר .
בינתיים גם הבנתי שהשכירות הזולה שקיבלתי ( 25 יורו ליום) אינה כוללת ביטוח ביטול השתתפות עצמית ואני מקוה שבשדה יסכימו לעשות לי את זה בלי תרגילי וויז הנבזיים, שעל כל ביצוע תוספת שלא באינטרנט, תוקעים לך מחיר שערורייתי. . אדווח על הניסוי הזה,כשאחזור בעוד כחודש.אני ממליץ לך לשכור מה שיותר קרוב לטיסה, בויז אפשר לעשות כמעט כל דבר עד הרגע האחרון וכך תמנע מדמי ביטול או מחיוב כרטיס האשראי הכמעט מיידי.
-
השכרת רכב ב- wizzairתודה ויטלי ואורי.
גם אני לא רגוע בעניין ביטול השתתפות עצמית. כעיקרון אני מעדיף לשלם עוד קצת ולקנות שקט.שלמה סיקסט יקר יותר כיוון שהמחיר כולל ביטול השתתפות? אבדוק אתם טלפונית.אני מתכנן לטוס עם wizz לקטוביץ ומשם דרך קרקוב וזקופנה להכנס לשבוע בסלובקיה. הטיסה אמורה לנחות ב00:15 אבל משרדי ההשכרה שם נסגרים בחצות,לכן ניאלץ לקחת מלון קרוב לשדה ולחזור בבוקר לקחת את הרכב.
עושה רושם ש-wizz זולים מכל החברות שבדקתי באינטרנט.
אגב-בדקתי ב-wizz החזרה בבודפשט-הם גובים לא פחות מ-500 יורו שילוב יעד.
-
השכרת רכב ב- wizzair"הטיסה אמורה לנחות ב00:15 אבל משרדי ההשכרה שם נסגרים בחצות,לכן ניאלץ לקחת מלון קרוב לשדה ולחזור בבוקר לקחת את הרכב. "
אני לא בטוח שזה נכון במקרה של הזמנה דרך וויז. מלאתי בהזמנת הרכב מוויז רק את מספר הטיסה וקיבלתי ואוצ'ר עם שעות קבלה והחזרת רכב, מחושבים לפי הטיסה.במקרה שלי ,הקבלה בשעה נורמלית אבל ההחזרה ב5.00 בבוקר לדעתי זאת התחייבות שלהם. למיטב נסיוני במקרים דומים של חבילות בצ'ארטרים, המשרד יפתח לפי הטיסה.- בכדי שלא אאעמוד לפני שוקת שבורה, אבדוק זאת עם לקיחת הרכב.אתה יכול לבדוק בטלפון מול הקאונטר של השכרת הרכב או עם שרות הלקוחות ,אם הרכב יחכה לך בלילה.אם הערכה שלי הייתה נכונה ולא אספיק לבדוק את העניין קודם לכן,אדווח כאן על עניין זה כשאחזור.
מציע לך לרדת מלקיחת רכב בארץ אחת והחזר באחרת.בעלות הדרופ אוף שנקבת,אפשר לטוס בזוג פעם ללורשה וממנה למקום אחר ולחזור ממנו ועוד ישאר עודף.
-
השכרת רכב ב- wizzairלאחר שכתבתי את התגובה , בדקתי שוב באתר של וויז. מאחר שראיתי שם רכבים ממספר חברות השכרה, הבנתי שמדובר בסוכן כדוגמת אופרן. וכשנתתי שעת נחיתה , הוא קיבל ולא הוציא הודעת שגיאה .לכן, נראה לי שיש חברות שסוגרות בחצות ויש שלא. בכל מקרה , אורי, אם תלמד דברים חדשים, אשמח להתעדכן. באשר לdrop of ,ביעד אחר, אין סיכוי וכפי שציינת אפשר לטוס לעוד יעד ובעודף לאכול טוב ברובע היהודי בקרקוב.
-
השכרת רכב ב- wizzairאורי, אני לא יודע איזה ביטוח היה כלול בSIXT אבל כשבאתי לקחת את הרכב בBUDGET הציעו לי להרחיב את הביטוח לביטול השתתפות עצמית שעלה 50 יורו לכל תקופת ההשכרה שזה יוצא כ 146 יורו וזה עדיין זול מ235 יורו שהציעו לי ב SIXT.
-
השכרת רכב ב- wizzairכן, נראה ששלמה סיקסט יקר.
אשכור בוויז אייר ואקנה במקום ביטול השתתפות עצמית.
תודה ויטלי
-
השכרת רכב ב- wizzairערב טוב ויטאלי
האמת שגם אני אורי, אבל אולי גם יותר קשה תפיסה .לא הבנתי למה מתיחסים 146 יורו לכל תקופת ההשכרה. על כמה ימי השכרה מדובר? ולאיזה סדר גודל של מכונית?
-
השכרת רכב ב- wizzairאורי , בתחילת השרשור ויטלי פרט שהמדובר ברכב קומפקט ל- 3 ימים , בעלות של 94 יורו בתוספת 50 יורו ביטול השתתפות , נותן סביב 144 יורו.
-
השכרת רכב ב- wizzairאורי תודה
נקוה שהתוספת הזו היא קבועה ואינה מתיחסת לימי השכירות-אחרת אני בצרה יקרה מאוד.
-
השכרת רכב ב- wizzairניסיתי למצוא באינטרנט, מידע לגבי ביטוח ביטול השתתפות עצמית (האם סכום קבוע או משתנה לפי ימי שכירות)-לא מצאתי.
נראה לי הגיוני שהסכום משתנה לפי מספר הימים. (פרשנות שלי...)
יחד עם זאת-לא הייתי מוותר בשום תנאי על ביטוח כזה כיוון שבגניבה או נזק קשה לרכב ,יחייבו אותך בסכומים מפחידים הרבה יותר.
כנס ל"תנאי ההשכרה" באתר של wizz- הם מציינים שם השתתפות במקרה של גניבה/תאונה.
-
השכרת רכב ב- wizzairהביטל השתתפות עצמית הוא על כל יום, לי זה עלה 50 יורו ל 3 ימי שכירות.
הביטוח הבסיסי הוא אם יש לך נזק עד 800 יורו שאותם הם "עוצרים" באשראי ואם מגלים נזק כלשהוא אז הם מורידים מהסכום, כל נזק עד 800 יורו אתה משלם וכל מה שמעל אתה משלם את ה800 וכל השאר הם.
זה מה שאני הבאנתי וזה מתייחס רק לחברת BUGDET ורק לפראג.