פאטיה - עם ילדים
-
מה דעתכם על ביקור בפאטיה עם ילדים ? ממולץ ?
תודה מראש
-
פאטיה - עם ילדיםעופר, אני ממליצה בחום על מלון סנטרה גראנד מיראג׳. אני סגרתי לחודש יולי והמלון כמעט בתפוסה מלאה, נאלצתי להתפשר על סוג החדר. המלון הזה הוא המלון הטוב ביותר למשפחות, אני הייתי בו בעבר והיה מדהים. אתם בכלל לא תרגישו שאתם בפטאיה, הילדים לא יהיו חשופים לכל מה שהולך שם, היות והלום ממוקם באיזור שקט. לפני שאתה סוגר טיסה, תברר האם יש מקום במלון, לרוב בסופי שבוע המלון בתפוסה מלאה.
-
פאטיה - עם ילדיםסבבה. ושוב תודה ... ויש על מה

-
פאטיה - עם ילדיםפאטייה עובדת קשה בזמן האחרון להיות FAMILY FRIENDLY , יש הרבה אטרקציות לילדים, הרבה מה לראות איתם ומשפחות שאני מכירה מאוד נהנו עם הילדים שם
-
פאטיה - עם ילדיםכל עוד לא תסתובבו איתם בשעות הערב המאוחרות ובמיוחד ברחוב של המעדונים(הווקינג סטריט) הם לא יבחינו במשהו שונה.
-
פאטיה - עם ילדיםאורית , במלון הנ"ל בפטאיה לפי מיטב ידיעתך , איזה סוג של חדר יכול להכיל זוג + 2 במות 12 ?
-
פאטיה - עם ילדיםכשאת אומרת הרבה דברים לילדים: למה הכוונה ? תוכלי לפרט? לגבי מלון המלון שהוזכר רחוק , האם יש מלון אחר קרוב למרכז אך לא ברחוב הפאבים?
-
פאטיה - עם ילדיםהמלון שהוזכר מדהים לילדים - חברים שלי חזרו לא מזמן משם ואמרו שהילדים בכלל לא רצו לצאת מהמלון כל כך נהנו מהמתקנים במלון.....
לגביי פעילויות עם ילדים בפאטייה:
- פארק מים ולונה פארק
- לונה פארק
- קארטינג
- מוזיאון BELIEVE IT OR NOT של ריפלי
- CORAL ISLAND - אי קטן 7 ק"מ מול פאטייה שם אפשר לשנרקל, המון ספורט מים
- פארק מיני סיאם
- גן חיות
- האקווריום של פאטייה
- בנג'י
- טיולי פילים
-
תוספתבתוספת לדבריה הנכונים של עמליה,תוסיפו גם את פארק ,נונג נוצ' " שלדעתי הוא חוויה פנטסטית מכיוון שיש בו מופע פולקלור על רמה,וכן מופעי פילים מאוד יפים.
בסמוך אליו יש את השוק הצף.שזה מתחם מלאכותי ותיירותי לגמרי-אבל מאוד יפה ונחמד.
-
פאטיה - עם ילדיםחדר Deluxe family room יש בו 2 מיטות זוגיות, עליך לציין בהזמנה כי ישנם חדרים עם 2 מיטות יחיד, תיקח בחשבון שאין מחיצה בין המיטות כך שאין פרטיות.
החדר הזה ממוקם בקומות הנמוכות, החדר מצויין ואין שום בעיה שהוא בקומה נמוכה.
אותו סוג חדר, שממקם בקומות גבוהות יותר וגם עולה יקר יותר הוא Delax premium.
תסגור עם ארוחת בוקר, אחרת תשלם במלון 650 באט לאדם.
-
פאטיה - עם ילדיםתודה על הפרוט הנרחב. אני מקווה שב3 ימים שהקדשנו לפאטאיה נספיק לפחות חלק ממה שציינת.
-
פאטיה - עם ילדיםתודה רבה אורית... אין עליך !!! כבר אמרתי ... לא ?!
-
פאטיה - עם ילדיםיש מה לעשות עם ילדים בפאטיה ביחוד בפעם שניה ,במקרה של פעם ראשונה להיות קצת יותר בררנים זה יכול לגרום לטראומה לאנשים מסוימים או לגיחוך אצל אנשים מנותקים שלא מבינים מה קורה שם
בגדול גם אני שנים לא נסעתי בגלל ההילה של המקום אבל בהחלט יש מה לעשות