ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בצפון תאילנד עם ילד

פורום תאילנד
    3
    6
    1445
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Keren_3388749
      Keren_3388749 נערך לאחרונה על ידי

תוכלו לתת לי המלצות לחברת טיולים אמינה וטובה לטיול בן 3 ימים בצפון תאילנד לחודש יולי 2014? אנחנו זוג+ ילד בן 10 וחשוב לנו מאוד שיהיה מדריך דובר עברית. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

טיול בצפון תאילנד עם ילד

חוקי הפורום אוסרים על המלצות כאלו...... (לא ברור לי גם למה)

אני מציעה שתכנסיי לטיפים ותבדקי מה אנשים אמרו ולבלוגים שאנשים כתבו על טיול בתאילנד בשנה האחרונה ותראי מה הם ממליצים

• הרוזן מקוסמוי
          הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

טיול בצפון תאילנד עם ילד

מציע לקרוא הודעות מערכת ( בראש הדף הראשון ) ואולי ישפוך קצת אור על עניין איסור הפרסום בפורום.

• 72amalia

טיול בצפון תאילנד עם ילד

אני מבינה מאיפה בא האיסור.... הייתי כאן בזמן ההצבעה, (אני הצבעתי נגד האיסור) ואני אפילו מבינה את החשש להתחזות ופירסום עצמי - אבל אני חושבת שאחת המטרות של פורומים כאלו זה שאנשים יוכלו ליהנות ולהרוויח מניסיון של אחרים, ומה יותר טוב מלקבל חוות דעת מיד ראשונה? מתוך ניסיון אישי? חלק מהדברים הכי חשובים בטיול זה לבחור מלון, לבחור מדריך, חברת תיירות, טיולים ..... וכאן בדיוק אתה מחפש חוות דעת מאנשים שהיו ועשו: לטוב ולרע....

אני פשוט חושבת שהאיסור הזה יותר מזיק למי שבאמת צריך את החוות דעת האישיות האלו מאשר מועיל למנוע פירסום אישי.

• הרוזן מקוסמוי
              הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

טיול בצפון תאילנד עם ילד

אכן כן , מסכים עם מה שאת אומרת 

לו רק הסוכנויות היו יודעות להעריך זאת 

ולהתייחס בכבוד אחד כלפי השני ולהבין שאין צורך לריב / להתעמת / לנסות להשמיץ אחד את השני כדי ״לזכות״ בעוד לקוח / להתחיל מלחמות סוכנים / לנסות לכתוב בעילום שם ובכינויים אחרים ועוד ועוד דברים מהסוג שכבר 

נמאס לראות . 

היו תקופות שניהול הפורום היה כמו בילוש , תחקור ומעקב אחרי גורמים שניסו להרוויח עוד פרסומת סמויה או המלצה ולי כבר נמאס לראות את זה ולגלות שבעצם מדובר בעוד גורם אינטרסנטי כזה או אחר . 

לכן ועם כל הצער או השמחה ( תלוי את מי שואלים ) החלטתי לעשות לזה סוף 

לא החלטתי זאת לבד וכדי לדעת מה חושב ציבור הגולשים , הוצאתי סקר בעניין הזה . 

את חושבת שבסקר לא היו תכמונים וניסיונות רמאות ? 

בוודאי שהיה והיו גם נסיונות להטות את התוצאות בכל מיני דרכים מתוחכמות . 

למזלי יש לי את כל הכלים הטכניים הדרושים למנהל כדי לגלות ולסנן את הדברים האלה . 

כמו בכל דבר בחיים , אין טוב בלי רע 

ולא הכל יכול להיות מושלם ולרצות את כולם , תמיד יהיו מי שיפגעו מהחלטה זו 

ואי אפשר לרצות את כולם . 

הלוואי שאפשר היה למצוא נוסחת פלא 

שתדע למצוא את הפתרון האידאלי 

לדעתי באחת התשובות בסקר כתבתי שניתן יהיה לפרסם המלצה/ חוות דעת על סוכנויות רק לגולשים שחזרו מטיול וכתבו על טיולם בפורום ושיתפו מחוויותיהם במהלך הטיול כשבהחלט זה מובן שבמהלך כתיבת בלוג או יומן מסע 

לגיטימי שגם ירצו להמליץ על סוכנים שנתנו שירות איכותי וגם הפוך , על סוכנים שפישלו ואינם ראויים להמלצה .

אופציה זו לא קיבלה את מירב ההצבעות למרות שהייתי די בטוח שהיא פשרה טובה מאוד והיא תקבל את מירב הקולות . 

כנראה שיש גולשים שיודעים בדיוק מה קרה בפורום בעבר וגם הם רוצים למנוע כל אפשרות של מלחמות מיותרות ופשרה כזו או אחרת לא באה בחשבון מבחינתם ולכן מירב הקולות ובאופן די גורף נבחרה האופציה שאוסרת לחלוטין המלצות בכל צורה שהיא . 

• 72amalia

טיול בצפון תאילנד עם ילד

מאוד חבל לשמוע שהמצב נהיה כזה מגעיל שהיית צריך להגיע להחלטות קשות כאלו.....

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון