רכבת מבריסל לפריז
-
האם יש תחנת רכבת בשדה התעופה של בריסל? אני צריכה להגיע לפריז או שעדיף טיסת פנים
-
רכבת מבריסל לפריזיש רכבות של חברת Thalys היוצאות מהטרמינל של בריסל ומגיעות עד תחנת פריז נורד( או גאר דו נורד ) ולטעמי עדיפות יותר מאשר טיסה כי את מגיעה איתה עד למרכז העיר ומשם היישר למטרו באותה תחנת פריז נורד.
חסרון אחד יש והוא שתדירות הרכבות מהטרמינל לכיוון פריז נמוכה מאשר יציאה מתחנת מרכז בריסל ( על פי אתר נמה״ת בריסל).
-
רכבת מבריסל לפריזתבדקי את שתי האפשרויות - כי לשתיהן יתרונות.
מחד,
רכבות ה-Thalys נוחות מאוד. בעיניי זו הדרך הכדאית להתנייד בתוך בנלוקס, ואם תוספת המחיר לא גבוהה - והתקציב מאפשר - אני גם ממליץ לרכוש כרטיס במחלקה הראשונה (אינטרנט אלחוטי, מושבים נוחים במיוחד בקונפיגרציית 2-1, דיילת לכל קרון, שתיה וכיבוד קל בחינם, שירות הזמנת מונית להגעה, ועוד).
מאידך,
טיסה תהיה מהירה הרבה יותר - אבל רק בתנאי שהתזמון מתאים ולא תדרשי לקונקשיין ארוך בשדה. Brussels Airlines מפעילה, למיטב זכרוני, רק שתי טיסות יומיות ל-CDG. היתרון הנוסף הוא שתוכלי לשלוח את המטען ישירות עד CDG, סביר להניח, וכך המעבר שלך ב-BRU יהיה קל (ואידיאלית מהיר). מ-CDG יש רכבת RER שמגיעה לכמה תחנות מרכזיות בעיר ומהן תוכלי להמשיך במטרו לכל רחבי העיר בקלות.
-
רכבת מבריסל לפריזומה לגבי האפשרות לשכור רכב מבריסל לפריז?
-
רכבת מבריסל לפריזרכב שכור צפוי לגרור דמי החזר גבוהים יחסית, מעבר לעלות הרכב והדלק. בנוסף לא כל רכב ניתן להחזיר במדינה אחרת (בייחוד לא רכבים מיוחדים/גדולים).
את רוצה אולי להסביר מה הצרכים? את לבד? זוג? משפחה? הרכב אחר? איך מגיעים לשדה התעופה בבריסל? טיסה מישראל? ממקום אחר? איזו שעה?
-
רכבת מבריסל לפריזאני נפגשת עם בעלי בשדה התעופה בבריסל ואנחנו צריכים לניסוע לפריז לסופש לכן אני מחפשת את האופציה הזולה ביותר
בדקתי רכבות אין ישירות לפריז אלא עם קונקשן והעלות גם גבוהה 850 ש"ח לזוג