שאלה על טיול ג'יפים בצפון
-
שלום לכולם!
אנחנו טסים באוגוסט(בעלי,אני והבן שלנו בן 11)ואני קצת מבולבלת בעינין טיולי הג'יפים בצפון:
מה ההבדל בין החברות השונות?
האם עדיך טיול קבוצתי או פרטי?
תודה רבה ושבת שלום!
-
שאלה על טיול ג'יפים בצפוןאני לא חושבת שיש ממש הבדל בין החברות השונות - תחפשי במדור הטיפים חוות דעת של אנשים שעשו בחברות שונות ותראי מה הם ממליצים....
קבוצה או םרטי - זה כבר עניין של מה אתם אוהבים ולא אוהבים, מה אתם מחפשים ומה חשוב לכם: טיול קבוצתי אומר חברה של אנשים אחרים, טיול יותר "נוקשה" במבנה שלו כי לא ישאלו עכשיו את כל האנשים מה הם רוצים ומה בא להם, תהיה תוכנית יותר מובנית ונוקשה לשינויים, יהיה יותר חבר'ה להנות איתם , יותר צפוף ויהיה יותר זול מטיול פרטי.
טיול פרטי יהיה יותר שקט כי זה רק אתם אבל תוכלו להשאר יותר איפה שימצא חן בעינכם ולא להשאר איפה שתחליטו שלא מעניין אתכם, לא תצטרכו לחלוק כלום עם אף אחד אחר אבל יהיה יקר יותר כמובן........ כל אחד והשיקולים האישיים שלו
-
שאלה על טיול ג'יפים בצפון2 החברות מציעות כמעט את אותן האטרקציות עם שינויים קלים במקומות שונים.
המסלול של טיול טאנה הוא דרך צ׳אנג ראי וכולל ביקור במשולש הזהב ושיט בנהר המקונג, ומסלול הטיול של רד בריק הוא דרך העיירה פאי וכולל מספר תחנות של אומגה.
ב-2 הטיולים מבקרים בחוות הסחלבים, חוות הפילים, בקופים, בנחשים, מפלים, מעיינות חמים, שבט ארוכות הצוואר.
לשאלתך מה עדיף טיול קבוצתי או פרטי?
הכל תלוי בהעדפה ובתקציב.
במידה והתקציב מאפשר לכם, מומלץ לצאת לטיול פרטי, אשר מסלול הטיול והמלונות יתאימו לכם, הטיול מתבצע לפי הקצב שלכם.
במידה והתקציב אינו מאפשר לכם, תצאו לטיול מאורגן.
-
שאלה על טיול ג'יפים בצפוןאני סבור שיש להתחיל דווקא מתיקון לתשובה שניתנה כאן ובה המשפט:
" 2 החברות מציעות כמעט את אותן אטרקציות..."
יש הרבה יותר מ 2 חברות והיה מתבקש כאן גילוי נאות של הסוכנות שענתה על השאלהמשהו בסיגנון " 2 החברות שאנו משווקים ומוכרים"
אחרת יווצר הרושם המוטעה שבאמת יש רק 2 אופציות, מה שכאמור הוא לא נכון.
ברגע שתהי מודעת לכך שישנם עוד אופציות אז האפשרויות יהיו מגוונות יותר. כי צ'אנג מאי זה לא רק טיולי ג'יפים כמו שמנסים למכור ולשווק לקהל הישראלי במשך שנים,
לגבי מה עדיף פרטי או קבוצתי ? לדעתי ההבדל הוא בערך כמו בין נסיעה במונית ספיישל לבין נסיעה באוטובוס
גם בנוחות וגם במחיר. -
שאלה על טיול ג'יפים בצפוןתודה רבה על התשובות!
קיבלתי גם הצעה מחברת gamtour מישהו מכיר?
-
שאלה על טיול ג'יפים בצפוןמכירים אבל לא תוכל לקבל המלצות עקב חוקי הפורום .
כמובן שלגבי המלצות הפורום יש חוקים ברורים אבל אני מתיר מצב שבו ניתן יהיה להזהיר מטיילים אם שאלו על חברה מסוימת שיש צורך להזהיר מפניה
כל עוד אין צורך להזהיר זה אומר שזה בסדר ותצטרך להתנהל כפי שאתה מתנהל בכל דבר שקונים
קח את כל ההצעות שקיבלת וגבש החלטה .
לאחר שגיבשת החלטה
אתה יכול לשאול בנוסח הנ״ל
אני מעוניין לסגור עם חברת הטיולים x
האם יש אזהרות לגביה ?
אם עשית מהלך נכון תקבל תשובות
בסגנון של
אין אזהרות מיוחדות
אבל המלצות בסגנון מי יותר טוב או איפה כדאי יותר לא תקבל .
זו תהיה החלטה שלך בלבד .