נהלים חדשים לחידושי ויזה?
-
באתר Thai Visa נכתב כי לא יותרו עוד חידושי ויזה בגבולות היבשתיים של תאילנד לאלו שאינם נושאים עימם ויזה מוכנה.
במידה ומידע זה נכון, המשמעות היא עצומה - לא יותרו עוד חידושי ויזה במעברי הגבול לאלו שאינם מחזיקים ויזה מוכנה.
יש לציין כי לא מצאתי שום אזכור לכך באתר הרשמי של Tai Immigration.
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?לא שמעתי על זה, אך ביום שהיתה רעידת אדמה, הגיעו לסניף שלנו זוג שחזרו מהגבול לאחר שחידשו את הויזה, הם לא סיפרו שניתקלו בבעיה בחידוש הויזה.
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?זהו חוק חדש, שיגרום בעיות למטיילים.
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?וואו, עכשיו תהיה בעיה לכל מי שמגיע לתאילנד לתקופה ארוכה ללא ויזה

-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?התקנה החדשה תגרום בעייה חמורה מאוד לכל מי שיגיע לתאילנד ללא ויזה מוכנה ואף יותר מכך. כל מי שירצה ויזה חדשה, גם אם יצא ותכנן לחזור דרך מעבר גבול יבשתי, יחוייב להגיע חזרה עם ויזה מוכנה.
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?זו תקנה חדשה שלדעתי תיכנס לתוקף באמצע אוגוסט .
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?התקנה כבר נכנסה לתוקף החל מה 10 למאי, וב 12 באוגוסט מתכננים כנראה להחמיר יותר.
החוק החדש אומר שאי אפשר להיכנס יותר מפעם אחד בגבול יבשתיתי ולקבל 15/30 יום, כלומר אי אפשר לבסס את השהייה בתאילנד על ויזה RUN.
לפי דעתי החוק החדש ישפיע על כמות מצומצמת של תיירים, כי אין הרבה תיירים שכל 15/30 יום יוצאים לחדש את הויזה.
-
לאאאאאזה אומר שאם אני מתכוונת להכנס לתאילנד דרך גבול יבשתי עוד יומיים, עלי להכין ויזה מראש?
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?ערן, אני חולקת על דעתך. יש הרבה אנשים שגרים בצ׳אנג מאי ולאו דווקא ישראלים, שיוצאים לגבול בורמה או לאוס בכדי להוציא ויזה וגרים כאן תקופה ארוכה ואף שולחים את הילדים לבית ספר. נראה לי שזאת הסיבה שבגללה יצא החוק הזה.
-
לאאאאאלפי מה שאנ הבנתי, בפעם הראשונה אין בעיה לקבל ויזה, הבעיה מתחילה מהפעם השניה.
-
נהלים חדשים לחידושי ויזה?נכון בפעם הראשונה אין בעיה להכנס בגבול יבשתי ולקבל 15/30 יום ויזה, מה כן אי אפשר לצאת שוב לגבול אחרי שמסתמת הויזה ולקבל שוב 15/30 יום, יש צורך להצטייד בויזה מראש שהונפקה בשגרירויות תאילנד השונות.
אורית אני מסכים איתך שיש תיירים שהויזה שלהם מבוססת על ריצות לגבול כל 15/30 יום, אבל אני לא חושב שזה בדיוק כלכלי אלה אם כן הם גרים ליד הגבול.
-
לאאאאאטוב, נלחצתי, אני מתכוונת להכנס ולצאת אז כבר קניתי כרטיס טיסה...
אורית, שאלתי לפני כמה ימים בפורום ולא קיבלתי תשובה, אולי את יודעת, אפשר לעשות ויזה לבורמה בצאנג מאי? ואם אפשר להכנס ולצאת מבורמה יבשתית ולא בטיסה?
תודה
-
לאאאאאאני לא יודעת, אני אברר לך.
-
תודה -
שימו לב לידיעה הבאה מאתר Bangkok Post - החוק נאכף!שימו לב לידיעה הבאה שפורסמה באתר Bangkok Post ולפיה הנהלים החדשים נאכפים!
אם אני קורא את הדיווחים בצורה הנכונה, הרי שתיירים היוצאים מתאילנד, ביבשה או באוויר, כדאי להם להצטייד בויזה מוכנה שהונפקה בנציגות תאילנד במדינה אליה עברו, או שמראש יגיעו עם ויזה בעלת מס' כניסות. -
שימו לב לידיעה הבאה מאתר Bangkok Post - החוק נאכף!נכון להיום התיירים יוכלו עדין לעשות "ויזה ראן" 3 פעמים ולא רק פעם אחת כפי שהתפרסם לפני כמה ימים.
החוק החדש של אישור רק לויזה ראן אחת יכנס לתוקף החל מ 13 באוגוסט שיכלול מעבר יבשתי ומעבר אווירי.
http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Crackdown-banning-w alkin-visa-runs-begin-August/29416