רכבת לילה מפראג לבודפשט
-
שלום,
אני בדילמה בסוף החודש אנחנו נוסעים לפראג ובודפשט ל10 ימים.
יש לנו דילמה האם לקחת:
רכבת לילה מפראג לבודפשט
רכבת יום
או להשכיר רכב
חשוב לי לציין שאנחנו עם ילדה בת שנתיים ובחור אוטיסט.
אשמח לקבל הצעות
תודה
שירלי
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאני חושב שבמקרה שלכם הטוב ביותר קרון שינה ברכבת לילה.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטהשאלה האם זה לא מפחיד?
זה מה שגם אנחנו חשבנו מלכתחילה ללכת.
יש את החשש האם זה לא מפחיד להסתובב בלילה בתחנת רכבת וכו'...
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאתם לא צריכים להסתובב בתחנה אלא לעלות לרכבת שיוצאת ב-23:18. אתם לא תהיו הנוסעים היחידים בתחנה.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאוקיי.
תודה רבה
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטשלום גם אני נוסעת עם 3 ילדים שלי לפראג ביולי ומדם ממשיכה לבודפשט ברכבת , אני לא לוקחת רכבת לילה כי זה יותר יקר מרכבת יום . אפשר גם להזמין באתר את הכרטיסים ולקבל אותם במלון.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאוקיי תודה.
פשוט נראה לי יהיה יותר קשה להעסיק אותם 7 שעות ברכבת.
זה לא עניין של מחיר.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטנכון אבל זה כמו טיול רואים דברים יש גם מסעדה ברכבת וגם כמובן משחקים שאנחנו משחקים קלפים . וגם יש אייפד .אבל זה כל אחד איך רגיל . ילדים אצלי רגילים לנסוע שעות לא היתה לי בעיה . שיהיה לכם טיול נעים
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאוקיי תודה על ההמלצה.
לכמה זמן אתם נוסעים?
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאנחנו 5 לילות בפראג ו4 בבודפשט . זה טיול השני לפראג ושלישי לבודפשט . ילדים שלי מאוד אוהבים את 2 ערים האלו. שנה שעברה נסעתי איתם באוטובוס 6 שעות מפראג לוינה היה כיף. השנה הם רוצים ברכבת. אני פשוט לא נוהגת בחו״ל אז תחבירה ציבורית זה פתרון טוב .
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאני מסכימה איתך.
עם כך אשמח להמלצות לאטרקציות עם ילדים אנחנו ניהיה 4.5 ימים בפראג ו 4 ימים בבודפשט.
תודה
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטנכון שרכבת לילה בקרון שינה יותר יקר, אבל חוסכים יום של נסיעות וגם את מחיר של חדר במלון.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטאטרקציות בבודפשט לילדים היינו ברכבת ילדים ורכבל פתוח .גן. לחיות ומוזיאון תחבירה ממש יפה וכמובן קרקס ילדים שלי כל כך נהנו היו מוכנים לראות הופעה גם כמה פעמים וגם סתם הסתובבנו ברחובות . עשינו שייט . בפראג הינו במגדל אייפל הקטן בשביל להגיע אליו צריך קרון מיוחד גם חוויה, עשינו טיול לדרזדן וגם ביקרנו ברובע יהודי.הפעם נעשה מוזיאון ילדים ואולי נעשה איזה טיול בטבע של ציכיה או איז טירה או מבצר.
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטשלום,
רציתי לדעת האם אתם יודעים עם ברכבת בין בודפשט לפראג יש אינטרנט וחיבור USB?
תודה
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטיש חיבור ל 230V..
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטגם ברכבת יום?
יש?
-
רכבת לילה מפראג לבודפשטיש.