דחוף למומחי wizzair
-
שלום ותודה מראש בקניית כרטיס הטיסה נשמטה לי האות e משם המשפחה האם יעשו לי בעיות בעניין זה ועד כמה תודה!!
-
דחוף למומחי wizzairקרה לי בעבר. טלפון למרכז השירות ( שיחה מקומית ) 03-7630911 יסדרו העניין.
אם מדובר על על המזמין הראשי שהוא חבר המועדון ונדרש לשנות את שמו הם מבקשים צילום דרכון ובקשה מפורטת בפקס.
-
דחוף למומחי wizzairהתקשר לשרות לקוחות ל-97237630911, הם יסדרו את הבעיה.
-
דחוף למומחי wizzairהאם נכון שמותר שיהו עד 2 אותיות שגויות בשם ושם משפחה ?
קרה לי בעבר, גם עם WIZZAIR כשהזמנתי כרטיס ורשמתי שם פרטי VITALY עם האות y בסוף, אבל בדרכון רשום לי VITALI עם i...
היו אנשים שהלחיצו אותי ואמרו לי שלא יעלו אותי למטוס, בסוף לא היה שום בעיה בהלוך ובחזור.

-
דחוף למומחי wizzairלא יודע מה מותר או מה אסור? לא יודע גם באיזה מצב רוח תגיע נציגת הקרקע לדלפק.
אם יש תקלה שזיהית אותה מראש וכל מה שצריך זה להרים טלפון לשיחה של דקה ורבע, עדיף לפתור מבעוד מועד.
טסנו בעבר עם ליקויים כאלו ואחרים כתוצאה משינוי באותו או שתיים, אבל למה להשאיר משהו בידי אלת המזל, אם מראש אתה יכול להבטיח אותו?
-
דחוף למומחי wizzairReeF אתה צודק לגמרי, אבל כשזיהיתי את הבעיה ניסיתי ליצור קשר עם WIZZAIR והיה להם טלפון שרות לקוחות של הונגריה ושל אוקראינה, דיברתי עם חבר שגר באוקראינה וביקשתי ממנו שידבר אתם וישאל האם אפשר לעשות משהו (לדעתי זה היה כבר אחרי שעשיתי את הצק אין באינטרנט), הנציג אמר לו "תקווה שלא יעשו בעיות בשדה, אני לא יכול לעשות עם זה כלום" (המקרה היה בדצמבר 2012, כמה חודשים אחרי שהחברה נכנסה לארץ)
אז כל מה שנשאר לי זה להתפלל לאלת המזל

-
דחוף למומחי wizzairשאלה למומחים
נכון, שלפני טיסת חזור אפשר דרך האתר לשנות או להוסיף מטען?
תודה
-
דחוף למומחי wizzairלהוסיף אתה כן יכול.
לבטל מה שכבר הוספתה לכרטיסים כמו מזוודה גדולה לתא מטען וכו... אתה לא יכול לבטל .
יום טוב

-
דחוף למומחי wizzairהתקשרתי ותיקנו לי את השם מיד תודה רבה לכולם על ההענות בחפץ לב
-
דחוף למומחי wizzairויטלי...