ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה לקי-ווסט

פורום צפון אמריקה
    9
    15
    5708
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נתן_3370115
      נתן_3370115 נערך לאחרונה על ידי

רציתי חוות דעת לגבי נסיעה לקי - ווסט ממיאמי. יש לנו פרק זמן במיאמי של יום מלא + שני חצאי יום. אנו נוחתים במיאמי מטיסת פנים ב14:30 לערך באוקטובר ומתכננים נסיעה לקי- ווסט. השאלה שלי האם כדאי לנסוע ישר באותו יום ולהגיע בערב ללון שם (שמעתי שהעיר מאד יפה בלילה) ולמחרת לחזור למיאמי ולעצור בדרך.

או אפשרות ב' לנוח מיום הטיסה במיאמי ולמחרת להגיע לקי-ווסט ולחזור באותו יום ללא לילה במקום.

איך מחירי הלינה בקי-ווסט לעומת מיאמי?

איזה מלונות מומלצים במחירים סבירים (משפחה זוג + 3) בשני המקומות?

האם יש בקי-ווסט מעבר לדרך היפה מקומות פעילות שאסור לוותר? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

מאד צפוף. אישית, לא הייתי מתכננת נסיעה ארוכה כל כך מיד אחרי טיסה, אבל השאלה איך אתם עם טיסות כאלו. אני מניחה שזו טיסה ישירה מהארץ, כי אם לא, בכלל לא הייתי חושבת אפילו על הכיוון. מבחינתי, כל החלפת מטוס, עמידה בתור לאימיגריישן וכד', עם הילדים, זה עול רציני, וכשמגיעים סוף סוף לארץ המובטחת, לרוב אנחנו רוצים בעיקר להגיע למלון הראשון ולללכת לישון.

בדקתי בזמנו אופציה לנסיעה לקי ווסט וחזרה באותו היום בטריפ אדווייזר. המקומיים היו נחרצים בדעתם שמדובר בטעות חמורה. זה יום שכולל הרבה נסיעה מונוטונית (אחרי שעוברת ההתלהבות מהגשרים על הים), והיחס בין שעות נסיעה לבילוי באתרים לא טוב. זה גם מכניס אתכם לנסיעת לילה ארוכה בכביש המונוטוני, וזה גם לא בריא, בפרט לא יום אחרי טיסה כשאתם בשיא הג'ט לג.

לא מכירה את שאר המסלול שלכם, אבל אולי שווה לרווח במקום אחר לטובת הקיז, או לוותר עליהם. 

• dfgh
          dfgh נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

הזמן שלכם מאוד מצומצם, אין טעם לנסוע ולא להנות מהמקום.

• נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

המינימום שיהיה סביר, ויאפשר גם להנות הוא:

ביום ההגעה לנסוע עד למרתון, כ-50 מייל מקי ווסט, וללון שם. יהיה בודאי זול יותר מקי ווסט עצמה.

למחרת: לנסוע באור יום בדרך היפה לקי ווסט (הקטע היפה הוא בין מרתון לקי ווסט).

לבלות כל היום כולל הערב בק ווסט, ולחזור ללינה במרתון. אפשר לעשות נסיעה זו בחזרה למרתון גם בחשיכה, אין שום בעיה.

למחרת בבוקר לנסוע בחזרה לכיוון מיאמי, ולא לשכוח לשלב ביקור בפארק האוורגליידס, דרך הכניסה המזרחית שלו ליד הומסטד, ושם טיול בן כשעה במסלול הקל 

Anhinga Trail, ורצוי גם לחפש בסביבה שיט של כחצי שעה ב-Air Boat.

למידע נוסף - טיולנו בפלורידה.

• עודד
              עודד נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

מאחר ואתה מגיע בטיסת פנים הייתי בוחר באפשרות הראשונה כלומר הגעה באותו

יום לקיי ווסט או קרוב ובהחלט בילוי הלילה בעיר שבה אוירה קצת קריבית. למחרת

תוכל לעשות טיול חזרה בניחותה לאורך האיים והגשרים.

• yaar3
                yaar3 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

קי ווסט היא לא האייפל בפאריז   או הגראנד קניון שאומרים וואו   ראינו  ואפשר להמשיך לטייל.

אין לדעתי  ( לצערי מנסיון)  שום טעם להגיע רק ללילה אחד.

היות והנסיעה הלווך וחזור  ארוכות, 

ובעיר עצמה כדאי לטייל בנחת  ולהנות מאוירת החופש, 

זה לא שרואים איזו נקודה אחת וחוזרים. 

יש המון מקומות לעצור בדרך  לקי ווסט  לתצפיות או פארקי טבע.

הדרך עצמה מאוד יפה ואין טעם למהר או לנסוע בלילה.

או שתתנו  2  לילות לפחות    או שתשאירו לפעם הבאה.

ושני לילות אמיתיים,  לא ישר אחרי הטיסה ולפני טיסה שעיפים ולחוצים. 

• נתן_3370115

נסיעה לקי-ווסט

ראשית תודה לעונים.

טיסת הפנים היא כחלק מטיול גדול שאותו נסיים באורלנדו. כך שזה לא טיסה ישירה מהארץ. התכנון הוא לאחר חזרה ממפלי הניאגרה וושינגטון וטיסה ניו-יורק למיאמי.

את יום הטיסה למיאמי אמור לעבור בקלות לאחר לילה בניו-יורק נקום לבוקר ברוגע ואז ניקח את טיסת הפנים בשעה 12:00 לערך.

לפי מה שהבנתי הנסיעה לקי-ווסט אמורה לקחת כ- 3.5 שעות (אולי אני טועה?). כך שאם ניקח את הרכב ישירות משדה התעופה (אני מניח ששם הסוכנות) נגיע בערך לכל  המאוחר ב 19:00?

השאלה שוב האם קי-ווסט שווה את אווירת הלילה שבה, אנו נוסעים כמשפחה עם ילדים לא זוג? או שכדאי לבלות את הלילה במיאמי. מה לגבי המלצות ללינה איפה יותר זול? מה המרחק בזמן מרתון מקי-ווסט?

• נוסע מתמיד
                    נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

האוירה בשקיעה ובערב נעימה, ולדעתי תתאים גם לילדים..

מרתון - קי ווסט: שעה נסיעה רגועה, כמו שכתבתי - אפשר גם בחושך.

אפשר להתרשם מהתמונות. מיאמי בהתחלה, קי ווסט, בהמשך.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

בני כמה הילדים? מה עושים אחרי מיאמי? עד כמה אתם מתורגלים בארה"ב?

איך החלק הזה של דרום פלורידה משתלב בכל הרצף של הטיול? מה עם הביצות? מה עם מיאימי עצמה? איך מתוכננת הנסיעה לאורלנדו?

נוחתים בשתיים וחצי. קרוב לשעה עד שהרכב מותנע מביא ואתנו לשלוש וחצי.

היות ובאתם מטיסה אני מניח שנאלצתם לזרוק את רוב האוכל והשתייה בניו יורק כי לא היה מקו במזוודות. אז מעבר מהיר בסופר לקצת שתייה וחטיפים, ואולי ארוחת צהריים קלה (אפילו מקדונלדס) - עוד חצי שעה בקלות לשני הדברים ביחד.

כלומר אפקטיבית תצאון לדרך ב-4 אחה"צ. אני מני שמדובר על טיול קיץ, כך שהשמש שוקעת באיזור 8. אז זה די גבולי להגיע לקי ווסט באור.

בקיצור אפשרי, אבל גבולי.

חשוב לזכור שהטיסה אולי לא קשה, אבל בצירוף ה-4 שעות נסיעה זה כבר יום מעייף.

ולמחרת שוב 4 שעות נסיעה כדי להגיע בשעות אחר הצהריים למיאמי.

ואז יש לכן עוד שני חצאי ימים במיאמי. מה תעשו בהם?

• israelimom

נסיעה לקי-ווסט

בתור חובבת נהיגות ארוכות, לא הייתי עושה את זה. זה נראה לי דחוס ועמוס, בפרט אחרי טיסה. למה לא לבלות את היום שאחרי הטיסה בשמורת האברגליידס? זה מיוחד מאד, כיף לילדים עם תצפיות בע"ח וקרוב לכם הרבה יותר למיאמי.

• נתן_3370115

נסיעה לקי-ווסט

תשובה לאנשים טובים.

הילדים בני 15, 12, 7. וזה פעם ראשונה שלנו בארה"ב אין לנו ניסיון. רצף הטיול הוא לאחר טיול ניו-יורק 4 ימים, טיול לכיוון מפלי הניאגרה דרך מפלי האצבעות חזרה לניו-יורק דרך האיימיש, וושניגטון.

טיסת פנים מניו-יורק למיאמי נחיתה ב 14:30 יום שבת. יש לי את חצי היום הזה + יום שלם יום ראשון ויום שני חצי יום אחה"צ שעה 16:00 אנו עולים לקרוז.

לאחר חזרה מהקרוז נסיעה לאורלנדו ברכב שכור. חשבנו ביום זה לעבור דרך האוטלט של מיאמי, והמשך נסיעה לאורלנדו.

האם חצי יום מספיק לטיול בשמורת האברגליידס?

• אנשיםטובים
                            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

אף פעם לא הייתי בקורז אז אולי אני מדבר שטויות:

עד כמה שאני ידוע העליה לקרוז מתחילה הרבה לפני 4 אחה"צ, ולמעשה 4 זו השעה שהאוניה עוזבת את הנמל.

כך שביום הזה לא כדאי באמת לטייל.

ביום הירידה מהקרוז - אני מניח ש 9-10 זו שעה סבירה לעזור את שטח הנמל (אבל ממש לא בטוח).

לאורלנדו יש לכם קרוב ל-4 שעות נסיעה, ומן הסתם תרצו גם לעבור בסופר, ולמחרת אני מניח שמתחיל פרק הפארקים כך שקמים מוקדם.

כך שלא הייתי מכוון להגיע לאורלנדו לילה אלא לכל היאוחר בשעות הערב המוקדמות. מעבר באברגליידס עשוי להיות מאד בעייתי (אבל אפשרי).

לגבי האאוטלטים - יש אאוטלטים גם באיזור אורלנדו. אני הייתי מעדיף לנסוע ישר מהקרוזף ואת אחר הצהריים לבלות באאוטלט על פי הנוחות. נכון שלרוב עדיף לנסוע בשעות אחר הצהריים ולא שעות הבוקר שהן הכי מתאימות לשוטטות, אבל במקרה הזה אני פחות בטוח.

אני הייתי מוותר על קי ווסט, מנצל את היום וחצי שיש לי במיאמי לאיזור מיאמי או האברגליידס.

• israelimom

נסיעה לקי-ווסט

גם כוונתי היתה לנצל את היום וחצי שיועדו לנסיעה לקיז לשמורת האברגליידס. לא חצי יום. 

• ylyb
                                ylyb נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

נסענו ממיאמי לקי ווסט לפני הרבה שנים (נדמה לי שזה היה בסביבות שנת 2000)

אני זוכר נסיעה איטית, ארוכה ומייגעת.

הכביש ה'מהיר' עובר בתוך הערים שבאיים השונים, מהירות הנסיעה מן הסתם מוגבלת, והתנועה רבה. זה לקח הרבה זמן.

גם עניין הגשרים הארוכים יפה בהתחלה, אבל ממצה את עצמו עם הזמן.

• segev17
                                  segev17 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לקי-ווסט

בהתלבטות זהה אנחנו ויתרנו על הקייז (ולנו היו 4 ימים להגיע ממיאמי לאורלנדו)

אישית הייתי לן במיאמי או בפלורידה סיטי וכעצת ענת מבלה יום וחצי באברגליידס

מצרף בלוג טרי מהטיול שלנו באזור זה לקבלת רעיונות

לגבי הקרוז - ניתן (וכדאי) לעלות לאנייה כבר באזור 12:00

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון