ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הצעות לטיול

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1100
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ספיר_לביא
      ספיר_לביא נערך לאחרונה על ידי

אהלן חבר׳ה, אני כרגע נמצאת בסן פרנסיסקו ובעזרת ה׳ יש לי חודש (מיוני ליולי) לטייל בארה״ב , בעיקרון התכנון הוא לעשות שבועיים בחוף המזרחי, ושבועיים במקום אחר מעניין, בסגנון של טבע יותר ונופים, עכשיו את רוב החוף המערבי כבר ראיתי, הייתי בלוס אנגלס, סן דייגו, גרנד קניון, ברייס קניון, פארק ציון, יוסמייטי וצפון קליפורניה, אז המקומות האלו פחות רלוונטיים לגביי, אשמח להצעות לגבי השבועיים שאני לא סגורה עליהם, וגם לגבי השבועיים באזור ניורק, מה כדאי לעשות? איפה כדאי לוייל ולבקר וכו׳ 

תודה רבה 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

הצעות לטיול

אפשרות 1:

לטוס לדנבר ולטיל במדינת קולוראדו + מזרח יוטה + צפון ניו מקסיקו.

אפשרות 2: לטוס לסולט לייק סיטי.  לנסוע לג'קסון לביקור בפארק גרנד טטון ואחר כך ילוסטון.  להמשיך מזרחה בוויומינג עד ל- sheridan, ואולי אפילו עד Devil's Tower.

לרדת דרומה לכוון דנבר (על I-25) ולבקר ב- Rocky Mountain NP.  אם צריך לסיים בסולט לייק סיטי, אז הנסיעה לשם תקח יומיים על I-70 ואחר כך ביוטה אולי על I-15 או על כבישים פחות ראשיים (ויותר קצרים).

אפשרות 3: כמו 2, רק שהטיסה לדנבר, ואז העליה לדנבר דרך צפון וויומינג והחזרה לדנבר מג'קסון לכוון I-70.  גם כאן ניתן לשלב ביקור ב- Rocky Mountains NP.  אם יש זמן, אפשר גם לעבור ב- Black Canyon of the Gunnison במערב קולוראדו בדרך חזרה לדנבר.

אפשרות 4: לעלות לאורך החוף צפונה מסן פרנסיסקוץ  טיול בצפון קליפורניה, פארק ה- Redwoods, פארק Lassen Volcanic.  כניסה לאורגון, ביקור ב- Crater Lake, המשך לאורך חופי אורגון עד פורטלנד.  המשך צפונה עד סיאטל.  אם יש זמן, ניתן לשלב את פארק אולימפיק לקראת סוף הטיול.  לא להזדרז יותר מדי צפונה, כי בתחילת יוני עדין די גשום שם.  החזרת הרכב בסיאטל וטיסה משם לניו יורק.

• israelimom
          israelimom נערך לאחרונה על ידי

הצעות לטיול

למעשה, הייתי במקומות התיירותיים הפופולריים יותר בדרום-מערב ארה"ב, אבל לא בחוף המערבי. החוף הוא איזור החוף, המערב הוא האיזור שנמצא מערבית לנהר המיסיסיפי (רובו בכלל במרכז ארה"ב ולא, טכנית, במערב). למצות את מערב ארה"ב אי אפשר גם בשנה של טיול. שבועיים זו תוספת חביבה, אבל לא ממש מספיקה להרבה.

דורון הציע לך כמה כיוונים מעולים בפוסט שמעלי. את נוסעת לבד וברכב, נכון? יש לך גם אפשרות, עקרונית, ללכת על קוסט טו קוסט עם החזרת הרכב בניו יורק (אופציה יותר יקרה קצת).

• טובהמ
            טובהמ נערך לאחרונה על ידי

הצעות לטיול

היי ספיר 

ניו יורק - האם את מתכוונת למנהטן ? או לטיולים מחוץ  ניו יורק ? 

מצרפת את ניו יורק שלי - תוכלי לגזור ממנו רעיונות 

טובה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון