ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדריך צלילה בתאילנד

פורום תאילנד
    3
    4
    2804
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שי 1
      שי 1 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן לעבוד בקו טאו בתאילנד כמדריך צלילה למשך כחצי שנה עד שנה ויש לי מספר שאלות: 1. מהי התקופה המומלצת בשנה לעשות זאת? מה הן התקופות המתויירות יותר, מתי יש חגים מעניינים ששווה לראות, מתי יש מזג אוויר נוח יותר, וכו... 2. מה השכר למדריך צלילה בקו טאו? 3. מה עלות המחיה בקו טאו? (מגורים, אוכל, בילויים וכו) 4. כמה שעות אני צפוי לעבוד ביום, כמה ימים בשבוע, ואילו שעות ביום 5. איך זה הולך מבחינת וויזות ואישורי עבודה? מה הם האישורים והוויזות שעלי להשיג, איך להשיג אותם, האם לעשות זאת לפני או אחרי שאני בתאילנד. האם אפשר פשוט לבוא לשגרירות התאילנדית בישראל ולהגיד שאני מעוניין לעבוד או שאם אני אעשה את זה הם יעשו לי בעיות בלהיכנס לתאילנד? יש יתרון בקבלת וויזה ואישור עבודה לבעלי דרכון אירופי? יהיו פעמים שאני אצטרך לצאת מתאילנד על מנת לקבל וויזה חדשה?

ו 3. מהיעל עלות בקו טאו 4.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nahumpoli
        nahumpoli נערך לאחרונה על ידי

מדריך צלילה בתאילנד

תאילנד היא מקום גדול ותקופות יותר מתוירות זה בהתאם למיקום.
        החוף המזרחי (קו טאו, קו סמואי, קו פנגן) בין דצמבר למרץ ויולי אוגוסט.
        החוף המערבי (פוקט, קו פיפי) נובמבר לאפריל
        חגים מעניינים- יש את ראש השנה התאילנדי באפריל, ראש השנה הסיני, ראש השנה הנוצרי ולוי קראטון שיוצא בנובמבר.
        מזג אוויר נוח תלוי בהתאם למיקום.
        שכר למדריך צלילה יכול להיות בין 20000 בהט ל60000 בהט זה מאוד תלוי איפה אתה עובד, ובאיזה תקופה. רוב מדריכי הצלילה הם פרי לנסרים. 
        כל נושא הוויזות עובר מהפך בתאילנד כרגע אבל יש מקומות שאתה תצתרך אישור עבודה כמו פוקט ויש מקומות שלא כמו קו טאו.
        ישנם מעבידים שיוציאו לך אישור עבודה אך רובם לא. אין שום תעם להגיד בשגרירות שאתה רוצה אישור עבודה, זה לא עובד ככה. הוצעת אישור עבודה זה תהליך שלא קשור לשגרירות.
        שעות העבודה משתנות ממקום למקום. ישנם מועדונים שתצתרך להיות שם כל היום עד 10 בלילה וינם מועדונים שתבוא, תלמד את הקורס שלך ותלך הביתה.
        אין שום דבר שאתה צריך לעשות לפני שאתה מגיע למעט להוציא וויזת כניסה הכי ארוכה שאתה יכול. אני לא יודע מה נותנים כרגע בשגרירות תאילנד בארץ.
        דרכון אירופאי לא עוזר בשום צורה, לא לוויזה ולא לאישור עבודה.
        הוצעת אישור עבודה כרוכה בתשלום גבוהה שבדרך כלל לא משתלם למישהו שרוצה לעבוד רק לחצי שנה.
        עלות מחייה בקו טאו היא בערך 20000 בהט לחודש. כמובן שזה תלוי איך אתה חיי וכמה אלכוהול אתה צורך כי זוהי ההוצאה הגדולה ביותר.
        מגורים זה בין 6000-15000 בהט לחודש
        אוכל זה 150-500 בהט ביום
        השכרת אופנוע להיתניידות 2000-2500 בהט לחודש

אתה שואל שלאות שקשה לתת תשובות עליהם כי זה נורא שונה מאיזור לאיזור ומועדון צלילה למועדון צלילה

בתקופה שבין אוגוסט לאוקטובר מחפשים בקו פיפי מדריכים ישראלים כמעט כל שנה. ואפשר להרוויח שם כסף לא רע בתקופה הזו.

בהצלחה

• שי 1
          שי 1 נערך לאחרונה על ידי

מדריך צלילה בתאילנד

תודה רבה! התייחסתי בהודעה שלי ספציפית רק לקו טאו כי שם אני מתכנן לעבוד

• סגול סוכנות נסיעות בתאילנד
            סגול סוכנות נסיעות בתאילנד נערך לאחרונה על ידי

מדריך צלילה בתאילנד

היי שי,

אני מכיר מדריך צלילה ישראלי שעובד וחי בקו-טאו כבר מספר שנים, אם תרצה פנה אלי בפרטי ואמסור לך את הפייסבוק שלו אולי הוא יוכל לעזור לך ולתת לך מידע יותר טוב.

בברכה,

אייל - סגול

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון