אוף:[
-
רצינו להזמין כרטיסים לתאילנד וחברה שלחה לי הודעה שאתמול פורסמה הזהרת מסע לתאילנד.. הנופש שלנו צריך להיות באוקטובר האם יש ממה לפחד< ?
-
אוף:[שלום רב.
כל הזמן יש הזהרות מסע.
יש להיזהר כמו בכל מקום בעולם.
בברכה.
ישראל.
Flyeast
-
אוף:[כל הזמן יש אזהרות לחצי עולם....... מה לעשות אנחנו הישראלים היסטרים.
שימי לב טוב טוב לאיפה בדיוק האזהרות וממה הן מזהירות...... ותשקלי לפי ההיסטריה האישית שלך.
בד"כ האזהרות לתאילנד הן או על הגבול הדרומי, אזור דיי נידח שלא מגיעים לשם כמעט תיירים או על ההפגנות הפוליטיות בבנגקוק שאני יכולה להגיד לך מניסיון אישי לפני שבועיים בערך - לא דובים ולא יער
-
אוף:[כן על בנקוק ההזהרות אז אין ממה לפחד???
]]] -
אוף:[עד אוקטובר יש לך זמן והכל יכול להשתנות, אם אנחנו לא מתרגשים מהתרעות, אין סיבה שאת תתרגשי.

-
אוף:[אני רק יכולה להגיד לך מניסיון אישי שלי - לא ראינו כלום, לא שמענו כלום, לא הרגשנו כלום! ההפגנות שלהם מאוד מסודרות ומאורגנות וכרגע שקטות - אנשים מחזיקים שלטים בכיכר מסויימת בעיר.
גם בסוף שנה שעברה שהיה ממש בלאגן בעיר ורחובות חסומים תיירים עדיין המשיכו להגיע (ההורים שלי בניהם) ולא הייתה שום בעיה.
אבל, שוב, כל אחד ורמות הלחץ/היסטריה/פחד/דאגה שלו ..... יש אנשים שמעדיפים להימנע, מה שנקרא BETTER SAFE THEN SORRY
-
אוף:[תזכירי לי מתי לא היתה אזהרת מסע לתאילנד......תמיד יש כזו.
אגב,אזהרת המסע לתיירים שמגיעים לישראל הרבה יותר חמורה....

-
אוף:[באמת שאין ממה לחשוש...בכל האיזורים המתויירים בתאילנד לא מרגישים ולא טיפה את ההפגנות או כל ההתרחשויות שיש בבנגקוק וגם בבנגקוק עצמה בהפגנות אין לאף תייר מה לחפש ואף אסור על תיירים להשתתף במחאות...כבר היו מקרים שתיירים נעצרו בעקבות זה שהשתתפו בהפגנות וקיבלו חותמת שחורה לתאילנד...
בקיצור אין ממה לחשוש...

בברכה,
אייל - סגול