נעליים של Gaspo?
-
נעליים של Gaspo עם Windtex (כמו GoreTex) זה טוב ליהודים לצורך טיול של חצי שנה בדרום אמריקה שיהיו בו טרקים אבל לא יותר מידי? -
נעליים של Gaspo?:Reלמה טוב ליהודים? מזכיר לי תקופות לא טובות בשלטון הישראלי... יותר חשוב מה זה לא הרבה טרקים וכמה משקל באמת תשים על הגב בטרקים האלה- וביחס לכך- איזה בולם זעזועים יש לנעל? -
נעליים של Gaspo?:Reסולייה של vibram. והגפה היא עור משולב עם קורדורה. (בלי קשר לבלימת זעזועים) -
נעליים של Gaspo?:Reומשקל - לדעתי סדר גודל של 18 קילו. (זה מה שאמרו לי שהמשקל הממוצע שסוחבים...) -
נעליים של Gaspo?:Reגומפה היקר. אהבה בלב חשובה לטרקים מוצלחים הרבה יותר מנעלים טובות. בשיא הרצינות. באהבה ואיחולי טיול מוצלח. -
נעליים של Gaspo?:Reנכון. אבל לא הבנתי למה כתבת את זה. (אם זה בגלל ''זה טוב ליהודים'', זה ביטוי מפעם, אין לי מושג מאיפה. נדמה לי שראש ממשלה כלשהו אמר אותו פעם. אין בו שום כוונה רעה (מבחינתי)) -
בלי קשר לבולםזעזועים? ללכת עם 18 ק''ג על הגב זה לא מעט.. לא ציינת מין ומשקל, אבל מומלץ לבנות לא לסחוב יותר מ-20% ממשקלן ולבנים לא יותר מ-25%. ככה שאם אתה בן שרוצה לסחוב 18 ק''ג ומשקלך פחות מ-74 ק''ג, זה לא מומלץ. בולמי זעזועים בנעליים נועדו להפחית את הנזק שנגרם לגוף מ -
בלי קשר לבולם:Reאני זכר במשקל 78 ק''ג. => 19.5 משקל מקסימלי מומלץ. מה לדעתך הבולם המומלץ? האם לדעתך נעלי הגספו ששאלתי עליהן יספיקו? (גם מבחינת איכות - שלא יתפרקו לי) -
ג`יפה נטואלו נעליים שמוכרים באיטליה בסופרמרקטים. הסיבה היחידה שהם נמכרות בארץ זה בגלל שהלקוח הישראלי הממוצע קמצן ולא מבין כלום בציוד. אם אתה מתכנן טרקים רציניים עם ציוד על הגב והגב שלך יקר לך, תקנה נעל רצינית אפילו עם זה עולה עוד 300 ש''ח