בודפשט או הונגריה
-
שלום,
אנחנו זוג עם חמישה ילדים (שנה עד 12) .
יש לנו 5-6 ימים בבודפסט בקיץ.
מחפשות המלצות -
האם להישאר בבודפסט כל הימים ?
האם לטייל בהונגריה ? היכן ?
אין בעיה בהשכרת רכב.
תודה מראש.....
-
בודפשט או הונגריהאם זו פעם ראשונה בבודפשט - לא הייתי יוצא מחוץ לבודפשט (אולי לטיול יום בעזרת הרכבת) יש מספיק מה לעשות ב 5 ימים בבודפשט.
-
בודפשט או הונגריההממ... אני לא בטוחה. הייתי בחורף הזה פעמיים בבודפשט בלבד, 3 ימים בכל פעם, בלי ילדים, ואני מרגישה שדי מיציתי אותה, כאשר חלק מהמקומות בהם היינו בפירוש לא מתאימים לילדים, בטח לא בגיל של ילדיכם (כולם או חלקם). מצד שני, יש את הקרקס ורכבל ורכבת הילדים בהם לא היינו, שיכולים למלא יום אחד, וגם את האי מגריט ופארק סצ'ניי שאני מניחה שבקיץ ניתן להעביר בכל אחד מהם יום נחמד ורגוע עם המשפחה.
מה שבטוח - אני ממליצה לך בחום להכנס לבלוג של לי, שהכינה תוכנית של 6 ימים למשפחה הכוללת את העיר בודפשט וגם גיחות קלות ממנה לסביבה. לי כותבת בכשרון ובפירוט רב והחומר שליקטה בשקדנות יתן לך תמונה מצויינת שתעזור לך לקבל החלטה מושכלת. גם הבלוג של המטייל המתמיד מושקע, מצויין ושופע מידע מועיל.
-
בודפשט או הונגריהבטח גם במוזיאון התחבורה לא היית ובמוזיאון הטבע לא, וגם לא בטרופיקריום ולא במוזיאון המדע?
האמת גם אני לא הייתי בכולם, כי הייתי רק 5.5 ימים עם ילד בן 5 בבודפשט ולא הספקנו אפילו חצי ממה שהיה לנו ברשימה (אפילו לא את רכבת הילדים).
יש אינסוף דברים לעשות בבודפשט עם ילדים, ובפרק זמן כזה אפילו לברך הדנובה לא הייתי טורחת לנסוע בכלל, למרות שזו גיחה קרובה יחסית.
(סליחה אם נשמעתי קצת תוקפנית.. זו לא היתה הכוונה, בקריאה שניה זה נקרא לי ככה.. אהבתי את העיר מאד כנראה
) -
בודפשט או הונגריהלפני כחודש חזרנו מבודפשט
רוב הזמן טיילנו בעיר..
לא השתעממנו לרגע
והייתי שמחה אם היו לנו יותר מ5.5 ימים..
2 הצעות ליום קייצי חם, להתרחק ממרכז העיר:
לצאת ליום בפארק מים (הסעות חינם מכיכר הגיבורים)
יום לקניון קמפונה (אקווריום, שעשועי מדע, פארק שעשועים לילדים צעירים, טרמפולינה, שופינג)
ואת רוב הזמן מציעה לבלות בבודפשט:קרקס, גן חיות, אוטובוס שממשיך לשייט בנהר, מבוך לבירינט, מוזאון מרציפן, יום טיול ברכבת הילדים,
אקווריום, שעשועי מדע, פארקים יפים, מזרקה מנגנת, תאטרון בובות, שווקים, קניונים,
מדרחוב ואצי התוסס עם כל האמנים, הנגנים והפסלים האנושיים,
לשוטט על טיילת הדנובה ועל הגשרים בשעת לילה כשהכל מואר,
ארוחת אבירים, מלא מסעדות מעולות וג'אנק פוד לילדים KFC מקדונלדס ועוד..
כדאי להזמין כרטיסים לקרקס!
כשבועיים לפחות לפני הנסיעה. יש הנחה מסויימת וגם מבטיחים מקומות שמורים.
אפשר לשלב ביום של הקרקס את: גן החיות המקסים ולטייל בפארק העירוני..
הכל נוח וקרוב..
אין צורך לשכור רכב.
רצוי לשריין מראש הסעה מ/אל שדה התעופה, בחב' שאטל-פלוס במחיר סביר.
תוכלו לרכוש כרטיס נסיעה קבוצתי בתחבורה ציבורית.. (מגיל 6 משלמים)
מומלץ לבחור מלון/דירה במיקום נגיש ומרכזי, ליד כיכר ורמשטי, ואצי אוצה, תחנת פרנץ דק טר.
הצעות לטיולים ביעדים מחוץ לבודפשט.
יונה וקשת, תודה!

תיהנו...