סים בינלאומי
-
מישהו יכול להסביר לי מי נגד מי ואיזה כדאי?
כלומר, אם אני רוצה לרכוש סים כזה כבר בארץ.
תודה
רבקה
-
סים בינלאומיראשית חשוב לדעת מה צרכי הסים. גלישה או שיחות?
יש מס ספקים שמהם ניתן לקנות סים בינלאומי
לדוגמא:
המטייל
רשות הדואר
בזק
חברת סים זול
לרוב יש עלוץ רכישת סים שבתוכו יש זיכוי לשיחות הודעות או גלישה בערך מחצית מהעלות.
עלויות שיחות יוצאות לישראל נעות סביב החצי שקל לדקה ושיחות נכנסות חינם,
אבל.. המתקשר מהארץ מחויב בעלות שיה בינלאומית.
היו לחברות הקטנות כמו גולן או הוט יש מחירים לא רעים סביב 35 אג לדקה
דרך חיוג מוזל המחיר לשיחה נכנסת או יוצאת.
המתקשר מהארץ מחויב לפי תעריף מקומי.
-
סים בינלאומימנצלת את השרשור של רבקה / מה מתאים בעיקר לצרכי גלישה ? נורבגיה וטיפה אנגליה...
יש משהו שיכול לעבוד בלב ים ? (קרוז)
תודה
-
סים בינלאומיתודה דובי.
המטרה היא בעיקר גלישה, וסקייפ לצורך שיחות לארץ. וכמובן שיחות מקומיות (צרפת בעיקר) לפי הצורך.
אני יכולה כמובן לבדוק את השמות שנתת כאן, השאלה העיקרית שלי היא מנסיון אישי - איזה מהם מומלץ???
איריס - במקרה קראתי אתמול טיפ של חברת מעבורות בעניין סלולרי - שיש כיסוי מלא על המעבורות שלה אבל ממליצים לעלות לסיפון שם הקליטה יותר טובה.... יכול מאוד להיות שזה נכון רק לגבי החברה הספציפית שקראתי עליה.
רבקה
-
סים בינלאומירבקה היי
אחרי שתעשי סקר מחירים תשווי עם חברה צרפתית למשל Lebara ב 15 יורו אפשר לקבל 1G גלישה ו 6 שעות שיחה.
באיטליה לקחתי סים מקומי כזה והיה הכי זול למרות שזה גרם לי לעיכוב מעצבן בשדה תעופה.
מעבר לזה בפלאפון את משלמת 300 ש״ח ל 1G ללא שיחות ואם את מנויה ב 012 אז התשלום הוא 150 ש״ח
ולגבי סים בינלאומי מהארץ לא עשיתי סקר אז אם יש לך מחירים אשמח לדעת
-
סים בינלאומיארז - תודה. עד היום קנינו רק סים מקומי. אבל חשבתי לבדוק כדאיות רכישה מהארץ, בעיקר כדי לא להתברבר בשדה ומיד עם הנחיתה לצאת לדרך.
אבל הייתי רוצה לשמוע חוות דעת אישיות, כי כולם טובים בשיווק של עצמם...
רבקה
-
סים בינלאומירבקה
מנסיון אישי שלי בהרבה (מאוד) ארצות, 'בזבוז' הזמן בשדה התעופה לרכישת סימ הוא זניח
אבל יש ארצות שבהן עד שהשם של המשתמש ופרטי הדרכון שלו לא עוברים למשטרה המקומית, הכרטיס לא מופעל (קוריאה למשל)
אגב: אני מחפש נרתיק יעודי שיכול להכיל הרבה כרטיסי סים וגם כרטיסי צילום
הצעות?
-
סים בינלאומיצפריר - שנפתח סטארטאפ???
באירופה זה לא קורה, מה שסיפרת על קוריאה...
רבקה
-
סים בינלאומירבקה, תתפלאי
בדרזדן בחנות o2 לא הסכימו למכור לנו סים מקומי כי לא היה עלינו דרכון .
-
סים בינלאומירבקה תמשיכי עם המסורת , מקומי תמיד יותר זול בהרבה.
ואיריס לגבי רכישת סים לא כדאי לקנות בחנות של חברת סלולר אבל אפשר לקנות בחנויות פרטיות של סלולר או קיוסקים למינהם באנונימיות יתרה.
ישנם כם בארץ מספר חברות שמוכרות סים מקומי של ארץ היעד אך הן גובות עליו מחיר כפול משוויו.
הוזכרה כאן חברת lebara , היה לי איתה ניסיון בצרפת ואנגליה ( בכל מדינה סים אחר), וזו למעשה חברה וירטואלית שרוכבת על החברות החזקות , ממליץ בחום.
-
סים בינלאומירבקה,
לנו יש את הסים הנטען של "למטייל". הוא נסע איתנו כבר שלוש פעמים לחו"ל.
לא יודעת לגבי גלישה, כי לא גולשת בחו"ל... אבל לגבי שיחות הוא מצויין ועונה על הצרכים שלנו גם מבחינת המחיר וגם בכלל.
אורה
-
סים בינלאומילא רבקה
באירופה זה כמו 1-2-3
דרכון, כסף, חמש דקות ואת מחוברת!
צריך פשוט לקחת כרטיס מהרשת עם הכי הרבה כיסויי או הכי זולה.
כל אחד וצרכיו.
-
סים בינלאומיתודה רבה לכל המשיבים. כנראה שזה מה שנעשה. נמשיך עם המסורת.
רבקה