ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לקובה

פורום מרכז אמריקה
    4
    4
    1603
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • advani100
      advani100 נערך לאחרונה על ידי

שלום, 

אני נמצא כרגע בפרו ובהמשך הטיול אני מגיע לקובה (מברזיל)

איפה אני יכול להנפיק ויזת תייר לקובה?

חברה שלי מגיעה מהארץ- האם היא יכולה להנפיק עבורי ולהביא איתה את הויזה שלי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • iyaniv
        iyaniv נערך לאחרונה על ידי

ויזה לקובה

ויזה לקובה אינה ויזה במובן הרגיל.

זה טופס שנועד לקבל ממך תשלום נוסף עבור הביקור בקובה.

ניתן לרכוש (ולשלם) טופס זה בכל מקום בו תקנה את הכרטיס לקובה. אתה צריך להציג דרכון בתוקף (מה שלא מאפשר לחברתך להביא לך ויזה הארץ) וכרטיס טיסה לקובה.

אם יש לך כבר הכרטיס אבל אין לך את הויזה, תוכל לרכוש את הויזה בשדה התעופה בדלפק של החברה המטיסה אותך. המחיר הוא כ 50 דולר. עליך לשמור על טופס זה כיוון שהוא חשוב לבעלי הקאסה (צריכים להציג זאת לקבלת אישור הלנתך) וכן ידרשו (בנמל התעופה) לראות טופס זה בסיום הביקור בקובה. 

כל טוב. 

• gurmarcy
          gurmarcy נערך לאחרונה על ידי

ויזה לקובה

אכן אין מדובר בויזה במובן הרגיל אלא "כרטיס תייר".

לא בכל שדה תעופה ניתן לרכוש כרטיס תייר.הדבר תלוי בחברת התעופה עימה אתה טס לקובה.בדרך כלל ניתן לרכוש בדלפק בשדה התעופה.כדאי מאד לברר זאת יחד עם הזמנת הכרטיס.

יש חברות תעופה שלא מוסמכות להנפיק כרטיס תייר.בתי נחתה לפני מספר שעות בהוואנה בטיסה מקיטו(אקוודור)עם חברת  tame.מסתבר שחברת תעופה זאת אינה מוסמכת להנפיק כרטיס תייר והדרך היחידה היתה לקבל כרטיס התייר בשגרירות קובה בקיטו.מאחר והיא בררה זאת מראש היא פנתה מבעוד מועד לשגרירות קובה וקבלה את כרטיס התייר.

כמו כן חלו שינויים במדיניות שהיתה נהוגה שנים רבות לפיה בכניסה לקובה לא היו מחתימים את הדרכונים בחותמת כניסה לקובה.בתי ספרה לי כי דרכונה הוחתם בכניסה.מכל מקום אין לכך משמעות רבה .

• runyon
            runyon נערך לאחרונה על ידי

ויזה לקובה

לקודמתי, לא הייתי עדיין בקובה, אבל לפי המידע שבידי את לא יכולה לקבל אותה ויזה בשדה התעופה בהוונה אלא בשדה ממנו את ממריאה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון