נעליים
-
שלום,
אני מתלבטת רבות אילו נעליים לקחת. אנחנו מתכננים מספר טרקים של טיולי יום באיזור קנצ'נבורי וצ'יאנג מאי. האם לשם כך מומלץ לקחת נעלי הרים? נעלי ההרים שיש לי הן מאוד מסיביות וכבדות ולכן מתלבטת. האם אפשר להסתפק בנעלי ספורט? סנדלי שורש?
אילו מנעלים בכלל כדאי לי לקחת איתי לתאילנד פרט לכפכפים?
תודה
-
נעלייםרוב טיולי היום הנפוצים בקרב תיירים בתאילנד אינם מצריכים נעלי טרקים כדוגמת אלו שנדרשות בטרקים בנפאל וכו'.
סנדלים מאיכות טיסה יספיקו או נעלי הליכה פשוטות לכל היותר אם תתעקשו. -
נעלייםזוג כפכפים , נעלי ספורט , נעלי יציאה ושלום על ישראל.
במקרה שלא יספיק תמיד תוכלי לקנות שם.
-
מאוד לא ממליץ לעשות טרק עם סנדליםנעלי ספורט יספיקו.
בכל מקרה צריך נעל סגורה לטיול ולא סנדלים גם כדי לא להפצע וגם כי הולכים לרוב בבוץ
-
ניסיםאני חושב שהשואלת התכוונה בשאלתה לטיולי היום ה"רגילים" של תאילנד.
במידה ומדובר בטרקים "טהורים", אני בהחלט ממליץ להצטייד בנעליים.
-
ניסיםתודה לכולם על התשובות.
אני לא יודעת למה אתם מתכוונים בטיולי היום הרגילים בתאילנד. אני מתכוונת לטרקים שכנראה כוללים הליכה בגו'נגלים, יערות, מפלים וכו' בפארקים הלאומיים וגם בהרים בצפון. אני אשמח להסתפק בנעלי ספורט ולא לסחוב את נעלי ההרים הכבדות שלי.
-
ומה לגבי עלוקותטרקים בג'ונגלים בשמורות כוללים הליכה במים. לא עדיף סנדלי שרש (או דומיהם) וחותלות נגד עלוקות? קראתי המלצה כזו, האם מישהו מכיר?
-
ומה לגבי עלוקות -
נעלייםאני חושש דווקא מכיוון שונה - השימוש הנפוץ מדי לדעתי במילה "טרק" לגבי טיולי הטבע בתאילנד. לדעתי נדרש כאן תאום ציפיות על מנת למנוע אכזבות מיותרות.
יש בתאילנד חברות בודדות שמתעסקות בטרקים וטיולים אתגריים אך סביר מאד להניח שאת לא תתקלי בהן.
נדב הפנה נכון את העניין לטיולי היום "הרגילים" בצ'יאנגמאי ובקנצ'נבורי שהם יותר בסגנון Hiking - הליכה בטבע, בדומה לשבילי החברה להגנת בטבע בארץ.
רוב רובם של הטיולים היומיים בתאילנד הם מן הסוג הזה לכן מספיקים גם רק נעלי ספורט.
-
ומה לגבי עלוקותתודה! אין כמו מראה עיניים. וזה עובד? נח ללכת ככה?
-
ממש לא נוחלכן אמרתי בהודעה קודמת שצריך נעליים
-
שוב, אני מתכוון ..למה שהשואלת כינתה טרקים, שהם כמובן לא טיפוס על ההימלאיה, אבל טיולים הכוללים הליכה. (לא הטיולים שהם בעצם דילוג מאטרקציה לאטרקציה)
-
עוד תמונות מרתקות -
שוב, אני מתכוון ..איפה המקום המקסים הזה???
תודה על עצות הנעליים...