ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיצול לינות ברוקיס

פורום צפון אמריקה
    7
    13
    2240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שפטשפט
      שפטשפט נערך לאחרונה על ידי

שלום

אנחנו בסגירות סופיות לטיול ברוקיס- ויש לנו סוגייה בוערת.

אנחנו מגיעים לרוקיס מכוון הגליישר בארהב. במקור הזמנו לינה של שלושה ימים בקנמור ושלושה ימים בג'ספר. משם אנחנו ממשיכים לכוון ונקובר.

אנחנו משפחה עם שלושה מתבגרים- 17,15,11. מגיעים מסיאטל דרך הילוסטון והגליישר.

כשהתחלנו לבדוק מה אנחנו עושים בכל יום, כי מחר אמורים להזמין מקום באוטובוס לאוהרה (טפו..) התברר לנו שאולי היה כדאי להוסיף לינה באזור פילד..

המסלול המתוכנן בימים אלה:

* הגעה אחה"צ לאזור קנמור- סיור בבנאף, רכבל              לינה קנמור

יום 1 *  רפטיניג, טיול אופניים, מעינות חמים                       לינה קנמור 

יום 2*  אגם לואיז והסביבה                                                לינה קנמור 

יום 3 * אגם אוהרה/ אמרלד מפלי טקאקו                           לינה ג'ספר

יום 4 *קרחון אתבסקה פרקר רידג'                                    לינה ג'ספר 

יום 5 *  קרחון המלאך אדית קאבל   אגם מורין                     לינה ג'ספר

יום 6 * השלמות בג'ספר והתחלת נסיעה לכוון ונקובר אחה"צ

אז זה המסלול עם הלינות המקוריות.

נראה לנו פתאום שהנסיעות לאזור אגם לואיז     וחזרה מקנמור יהיו ארוכות מדי  ביום 2  ולא הגיונויות מה גם שביום    3 אנחנו אמורים להיות אם יסתדר מחר מוקדם באוטובוס לאגם אוהרה, ואז הנסיעה לג'ספר בסוף היום תהיה ארוכה ארוכה.

האם כדאי להוסיף שני לילות באזור פילד?

לא מצאנו מקום באזור אגם לואיז ומצאנו מלון שהומלץ  מאד ע"י ענת בגולדן. האם זה הגיוני?

נשמח מאד לחוות דעות, בעניין הלינות ואם כבר פרטנו המסלול ברוקיס- מה דעתכם? שכחנו משהו? יש חידודים לאטרקציות ספציפיות לנוער?

תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hadas ron
        hadas ron נערך לאחרונה על ידי

פיצול לינות ברוקיס

אני מבינה שאתם לא חוזרים בכביש הקרחונים אלא נוסעים רק בכיוון באנף-ג׳אספר.

לגבי היום השלישי, לא הגיוני לבקר באגם אוהרה ורק אחר כך להתחיל בנסיעה לכיוון ג׳אספר.

לנסיעה בכביש הקרחונים כדאי להקדיש יום שלם, מכיוון שיש הרבה מה לראות בדרך, במיוחד אם רוצים גם לחוות את האוטובוס בקולומביה אייספילד.

לגבי אגם אוהרה (מחזיקה לכם אצבעות!!!, אל תתיאשו, לי לקח שעה ורבע להשיג אותם), קחו בחשבון שהנסיעה באוטובוס היא בשעות קבועות, כך שצריך לתכנן את היום ולהחליט באיזה אוטובוס יוצאים (כמובן תלוי אם נשארו מקומות) ובאיזה חוזרים.

הבעיה עם לינה באיזור אגם לואיז/פילד היא שיש מעט מקומות, ושמענו חוות דעת שבפילד אין קליטת אינטרנט והישוב קטן ולכן משעמם בערב.

לנו היה חשוב לישון במקום שיהיה מעניין יותר לילדים, כמו קאנמור או באנף.

לסיכום, אין מה לחשוש מכוכב מקנמור לאוהרה או אתר אחר ביוהו, וכמובן שאפשר לחזור בדרך שונה (בכביש ה״צדדי״ ולא הראשי).

לגבי אטרקציות נוספות לנוער, אנחנו עשינו שייט נחמד באגם מינוואנקה, ונתנו לכל הילדים בספינה ״לנהוג״ ולנווט. הם ממש נהנו!

כמו כן, לא הייתי מוותרת על קניון ג׳ונסטון.

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

פיצול לינות ברוקיס

לעומת רוב הכותבים אנחנו העדפנו לינה של 3 ימים בפילד מאשר בנף. האטרקציות של בנף לא קרצו לנו ולמעט ביקור אחה"צ -ערב בעיירה נשארנו עם הטבע מסביב ופילד נראתה לנו בחירה נכונה.. אבל גם היינו עם ילדים יותר צעירים, אם באמת יש חשיבות לשיקול של איפה שהוא להסתובב בערב..

• נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

פיצול לינות ברוקיס

אפשר ללון באמצע הדרך כדי לא לחזור לקנמור.

• ylyb
              ylyb נערך לאחרונה על ידי

פיצול לינות ברוקיס

מצטרף לדעת אחת המגיבות מעלי

אפשר למלא בקלות את היום השלישי בלייק אוהרה ופארק יוהו, וללון שם באיזור.

ביום הרביעי לנסוע בדרך הקרחונים עם כל מה שיש לאורכה (Parker Ridge הוא מסלול נהדר, אבל יש עוד הרבה), וללון באיזור ג'ספר

לייק אוהרה יכול להיות הרבה יותר מאשר 'לבוא, לראות את האגם, לצלם ולנסוע'... יש שם מסלולי טיול נהדרים שעולים על ההרים מעל האגם. אנחנו עלינו ל- Wiwaxi Gap - הדרך יפהפיה והנוף מלמעלה מדהים. אפשר לבלות ב'מתחם' לייק אוהרה חצי עד שני שליש מהיום, ואת שאר הזמן להקדיש לפארק יוהו.

כשהגיע המועד הנקוב 'התיישבתי על הטלפון' ולחצתי Redial עשרות פעמים עד שקיבלתי מענה. אח"כ חיכיתי על הקו עוד כך וכך זמן... אבל בסוף זה השתלם. בהצלחה.

• israelimom
                israelimom נערך לאחרונה על ידי

פיצול לינות ברוקיס

אנחנו נסענו מאיזור קאנמור ללייק לואיז וחזרה בלי להרגיש. אלו נסיעות קצרות, על כביש נוח מאד. באחת מהן עצרנו בצד לתצפת על מוס. בכלל, אני בדיעה שמילוסטון וצפונה, כל המרבה בנסיעות, מוסיף הזדמנויות לצפייה בבע"ח. לגבי לייק אוהרה, אני באמת לא בטוחה אם לינה בג'ספר באותו ערב זה רעיון טוב. הנסיעה לג'ספר לא קצרה ויש נקודות עצירה בדרך. מתי אתם צפויים לסיים את לייק אוהרה באותו היום?

אגב, יש עוד ענת בפורום?

• שפטשפט

שירים לענת

ראשית תודה למשיבים

ענת- כמוך אין אף אחת- האורים והתומים של הטיילים

זה בטח כבר נדוש אבל זה כבר הטיול השני שאני חוזרת לתנ"ך שלך, קוראת מעתיקה ומקנאה על היסודיות והיצירתיות.

אבל ..כנראה שענת זה לא שם נדיר כ"כ- anathz עזרה לנו מאד ושלחה לנו רשימה עדכנית של מקומות לינה לחמישה ברוקיס, כמו גם הדס ותודה מיוחדת להן.

וקושיות נוספות :

מישהו עשה את השייט דובים? שווה? 

הבן שלי מאד רוצה לעשות בנג'י ובינתיים מצאתי רק בויסלר- שקצת סוטה לנו מהדרך, ובנאנימו שלשם לא נגיע. יש הצעות אחרות? גם האומגות בויסלר נראות מפתות- יש משהו דומה או ברוקיס עצמם או בדרך לונקובר?

• hadas ron

שירים לענת

אנחנו עשינו שיט דובים בטופינו.

ברוקיז ראינו ״רק״ 2 דובים, ושם ראינו 5... היינו מרוצים...

דרך אגב, יש 2 דובי גריזלי במתחם מגודר בהר גראוז.

אתר למציאת בנג׳י ופעילויות אתגריות:

http://www.hellobc.com/british-columbia/things-to-do/outdoor -activities/ziplining-bungee-jumping.aspx

• israelimom
                      israelimom נערך לאחרונה על ידי

שירים לענת

תודה, אבל באמת שברוקיז הקנדיים אני לא כל כך חזקה. ביקרנו, ראינו, נהננו, אבל הלב נשאר במונטנה וויומינג... אני שמחה שבפורום יש הרבה מומחים לרוקיז הקנדיים, כי שם, מעבר לניסיוננו האישי המוגבל, אין לי המון מה להוסיף.

• dfgh
                        dfgh נערך לאחרונה על ידי

שירים לענת

אנחנו עשינו שייט דובים בדרך לרוקיס- דובים לא ראינו, אך השייט היה נחמד.

• שפטשפט

אגם אוהרה- האגם שלא נראה

תודה על כל התשובות

פיצול הלינות כבר לא רלבנטי כי  שעתיים בחיוג חוזר למשרד

לא הניבו כל צליל מלבד תפוס..

הייתי בטוחה שנצליח וכנראה שכמו רב המטיילים נסתפק ביופיים של אגמים אחרים

מי היה מאמין ששעתיים נחייג (בתורות) לאנשהו??

זה נהיה אתגר, ויותר מאוחר הייתי חייבת לראות אם הכל תקין שם- זה הרי לא נשמע הגיוני, ואכן הטלפון תקין ופועל.

• ylyb
                            ylyb נערך לאחרונה על ידי

אגם אוהרה- האגם שלא נראה

הם משאירים כמה מקומות פנויים לשיטת 'כל הקודם זוכה', וחוץ מזה יש לפעמים ביטולים או Non-Show

אתם יכולים לתכנן את יום הטיול כך שתתחילו מוקדם בבוקר בנקודת היציאה של השאטל... אם יהיה מקום - תעלו. אם לא יהיה - תמשיכו במסלול חלופי בסביבה, בלייק לואיז או פארק יוהו.

• hadas ron

אגם אוהרה- האגם שלא נראה

אכן בבוקר בלייק אוהרה עורכים הגרלה בין כל מי שמגיע בלי הזמנה.

אפשר לנסות את מזלכם כפי שקודמי הציע, כחצי שעה לפני יציאת האוטובוס.

ואם לא - יש את האטרקציות ביוהו, ואפשר להוסיף שייט נחמד באגם מינוואנקה שליד באנף.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון