כמה שאלות לטיול שמתקרב
-
זאת הפעם הראשונה שלנו שלא נישן במלון... ולכן אשמח לטיפים מה להביא לדירת נופש כשיש תינוק וילדה. הילדה בת חמש. כתוב שיש מטבח מאובזר וראיתי בתמונה שזה כולל קומקום חשמלי, כיריים, תנור. כלים אני מניחה שיש...
על מגבות ומצעים צריך לשלם ונראה לי שנשלם כדי לא להיסחב מהארץ. אולי לתינוק נביא סדין. וכמובן שמיכה משלו.
אשמח לטיפים.
-
כמה שאלות לטיול שמתקרב -
כמה שאלות לטיול שמתקרבהיי הדס,
אני חושבת שמעבר לשאלה כללית של מה מביאים לדירה, כדאי מאוד להבין מה יש בדירה הספציפית שלכם.
ולא להסתמך על תמונות. לבדוק מול בעלי הדירה.
מיקרוגל יש? זה מאפשר הכנת תבשילים מסוימים שהילדים אוהבים. מדיח? (אם כן צריך לחשוב על קפסולות, בדרך כלל יש מעט מאוד)
כמה ימים נוסעים? אם מספר משמעותי אז מכונה ומייבש משנים את כמות הבגדים לאריזה.
אני לא מחשיבה את עצמי כקפדנית אבל חשוב להבין מה מקבלים בדירה ולהתכונן בהתאם.
תהנו
מירב
-
וואו...שרשור מעייף...;)תודה... לא נראה לי ששכחכתם משהו...חחח...

-
כמה שאלות לטיול שמתקרבתודה מירב... אני אכתוב להם מייל...רעיון טוב.
-
כמה שאלות לטיול שמתקרבלגבי המטבח: מה תוכנית הבישול שלכם? סנדוויצים? חביתה? פסטה? בישול רציני יותר?
לרוב כלי מטבח מקבלים (כלומר צלחות וסכום כן, ואם יש כיריים אז גם מחבת וסירים). ציוד מתכלה לא מקבלים אלא אם כן הדיירים הקודמים השאירו.
ולכן מה שתביאו אתכם מוצתנה ברמת הבישולים - מלח/פלפל כדאי. אולי תבלין כלשהו. אם מתכננים בישול 'רציני' אז אולי כדאי להביא מצרכים מהבית.
כלל האמצע שלי - מלח ופלפל תמצאו בכל סופר בכל מקום בעולם. תבלינים מורכבים יותר זה עניין של תרבות. פסטב ואורז שוב תמצאו בכל מקום. פתיתים או שקדי מרק לא.
ציוד מתכלה כולל אוכל, כלים חד פעמיים, גפרורים, נוזל ניקוי וסקוץ' מטלית, סבונים, שמפו, נייר טואלט, מגבת נייר, וכו'. חלק מהדברים האלה כן מקבליםמבעלי הבית (מקובל למשל שלפחות גליל אחד של ניר טואלט כן מקבלים).
למי שרוצה לרחוץ צלחת אחת ביד (או בקבוק של תינוק) - אז סקוץ' לא תמיד מקבלים, וגם נוזל כלים לא תמיד. נוזל כלים קל לקנות בסופר. סקוץ לא תמיד כי זה עניין גיאוגרפי.
לגבי כלי מיטה ומגבות - צריך לברר מול בעלי הבית מה מקבלים, ואם אתם רוצים גם מגבות נוספות (למשל שיהיה באוטו, בריכה וכו') אז סביר שלא מקבלים.