מונטנגרו - טיול עצמאי
-
אני מתכנן לטייל במונטנגרו עם הבן שלי
טיול לפני גיוס למשך עשרה ימים
רציתי לשאול מס' שאלות מנסיונכם:
1. את אזור החוף חשבנו לשכור רכב ולטייל עצמאית - יש לכם המלצות היכן ניתן להשכיר רכב שם? אם מישהו מכיר סוכנות רכבים מקומית
2. את אזור הצפון קרי דורמיטור, קניון נבידיו, אגם ריקבצקו + אזור ביוגרדסקה קולאשין כולל ראפטינג בטארה חשבתי לעשות עם איזה הדרכה מקומית
קרי לשכור גיפ עם מדריך מקומי ולטייל משך 4-5 ימים. האם יש לכם המלצה לסוכנות מקומית או למדריך מקומי שמאד נהנתם משירותיו להמליץ עליו?
3. בנוסף אם יש לכם המלצות מסוימות לטייל שם (הכוונה לא רק למקומות שכולם הולכים אליהם) אשמח לשמוע
תודה
יוסי
-
מונטנגרו - טיול עצמאיהגעה-טיסה ישירה למונטנגרו לרוב אין. יותר קל למצוא מהארץ טיסה לדוברובניק. ס"ה זה לא נורא מוסיף לך עוד יעד מצוין לטיול.
השכרת רכב- בדוק באתרי כל החברות.מחירי קרואטיה (דוברובניק) שונים ממחירי מונטנגרו. אם בסוף תלך על רכב בדוברובניק הזהר מיורוקאר . הסניף שלהם בדוברובניק בעייתי.
התניידות- שום בעיה להתנייד עצמאית בכל מונטנגרו.הכבישים לא משהו הנוף מפצה על הכל. ג'יפ נשמע טוב אבל גם עם טויוטה יאריס לא חשבתי פעמיים היכן אני נוסע.
לאן לנסוע-מונטנגרו אין בה מקום שלא נחרש עד תום בידי המטיילים. לאן שתיסע תהנה בעיקר באזורים ההררים שלה. ב10 ימים אתה לא מותיר מקום ששוה שלא הגעת אליו. ס"ה זו מדינה מאד קטנה.מנסיוני גם כשתעיתי נהניתי לא פחות.
בהצלחה
רנצי
-
מונטנגרו - טיול עצמאיטוב אז הזמנו טיסה לפודגוריצה דרך בלגרד
האם יש תחבורה ציבורית מפודגוריצה לקולאשין? אוטובוס או רכבת
האם יש תחבורה ציבורית בין קולאשין לזאבליאק?
האם יש אפשרות לשכור רכב בזאבליאק ולהחזירו בפודגוריצה? מישהו מכיר סוכנות השכרת רכב בזאבליאק או בקולאשין?
תודה
יוסי