המישהו ביקר ב-BIGHORN NATIONAL RECREATION AREA ?
-
אולי דורון ? ענת ?
פשוט אני מחפש "חורים" חדשים עבורינו לבקר בהם בטיולינו הבא
-
המישהו ביקר ב-BIGHORN NATIONAL RECREATION AREA ?עברנו שם, בלי כוונה כמעט. מקום מאד יפה. רק נסענו בו, לקראת שקיעה, ועצרנו לתצפיות. אני זוכרת שהיו שם הרבה צבאים וגם ארנבת אחת שהרכב שנסע לפנינו דרס...
הבנתי שיש שם מסלולי טיולים רגליים וגם שהאיזור שורץ ראטלסנייקס (לא שזה צריך להפריע למשהו).
איפה הייתם בצפון-מערב, ראובן? הטיולים שלכם מעמיקים להפליא במרכז, בדרום, במידווסט ובדרום-מערב, לא זוכרת ספציפית טיולים לצפון-מערב? אגב, ממליצה גם על מינסוטה וצפון-דקוטה, לטיול עומק למתקדמים ומתמקדים.
-
ענתכבר ביקרנו בצפון מערב, גם בדרום וצפון דקוטה וגם במינסוטה ושאר המדינות באזור, אני מתכוון לחזור לגיחה קצרה לילוסטון משם לעבור דרך ביג הורן לכיוון יעד הביניים שהוא אומאהה בנברסקה ודרך קנסס סיטי לחזור לכיוון מערב. חושב מתכנן וחושב, הדבר הודאי והיחידי הוא שיש לנו כרטיסים הלוך וחזור ל-LAX, יש לנו התחייבות לפגוש משפחה בלייק טאהו וכל השאר פתוח.
-
המישהו ביקר ב-BIGHORN NATIONAL RECREATION AREA ?ביקרתי רק בחלקו הקרוב לכניסה, שם יש תצפית נפלאה על הקניון של ה- Bighorn.
הייתי בנקודת התצפית כמעט לבד. היה שם רק עוד RV עם צפר שהסתכל על ציפורים. קיבלתי את הרושם שאנשים באים לשם בעיקר כדי לשוט על הנהר.
-
ענתהאמריקאים ישאלו מה איבדת בנברסקה
שמעתי לא מזמן הצעה להחזיר את הצבא האמריקאי לארה"ב ולשכן אותו בנברסקה, כי ממילא אין שם כלום. המסלול יעביר אתכם שוב בדרום-דקוטה ובקולורדו. קולורדו די מגוונת, לא יודעת מה כבר ראיתם בה וכמה זמן טיילתם בה?מה החודש בשנה בו הטיול מתוכנן? זה יכול להשפיע על האפשרויות.
-
דורון: יש שתי כניסות, מאיזה כיוון נכנסת ? -
ענתלגבי נברסקה זאת עצירה לצורך התרעננות, באומאהה יש מלון/קזינו של רשת סיז'רס, ולא עולה לי. ובקנסס סיטי יש מה לראות, הייתי שם לפני כמה שנים ולא מיציתי את העיר.
לגבי קולורדו, יש פה ושם כמה נקודות בהן לא ביקרתי. אנסה לשלב אותן במסלול חזרה למערב.