בודפשט - עוד צרור שאלות
-
בודפשט - עוד צרור שאלותאצלנו זה עבד בצורה כזאת (בארץ): כאשר פתחו את השער, כולם הצטופפו ליד הדלפק. בכל זאת קודם כל נתנו לעבור למי שהיה פריוריטי, אחרי זה מי שהיה עם ילדים קטנים ורק אחרי כל השאר.
כשהגענו לאוטובוס, בתוכו היה סרט אדום שהפריד בין נוסעי פריוריטי לבין שאר הנוסעים.
בהגיענו למטוס, פתחו את הדלת של נוסעי פריוריטי כדי שיעלו ראשונים וכשהם היו כבר במדרגות לעלות, פתחו את הדלתות אחרות. מכאן מי שזריז, הספיק לעלות בין הראשונים ולתפוס לעצמו ולחבריו/משפחתו מקומות.
-
בודפשט - עוד צרור שאלותבקיצור בהנחה שאני לא זריז (ואני לא) כנראה שצריך לשלם.
תודה...
-
בודפשט - עוד צרור שאלותמרינה בארץ גם היה אוטובוס ובלאגן כזה? למיטב זכרוני כשאני טסתי בארץ היה שרוול ותור מסודר שמי שעמד בו מהתחלה עלה קודם.
הלחיץ אותי קצת הדיון הזה למרות שאני לא צריכה לתפוס 5 מקומות יחד, כך שזה כנראה פשוט יותר.
-
בודפשט - עוד צרור שאלותאנשים טובים שלום,
ניסיתי לעזור באשכול אחר שלך אבל לא ראיתי התייחסות שלך. תנסה כאן:
וגם כאן:
את OMG גיליתי במסגרת החיפושים שלי לדירה בבודפשט. בסופו של דבר לא הזמנתי דרכם.
דרך HOMEAWAY הזמנו בקיץ שעבר באלזס והיה מצויין.
עפרה
-
בודפשט - עוד צרור שאלותלנו בארץ היה שרוול ישר למטוס ובדרך חזרה האנגר כמו שלי תיארה שממנו הלכנו ברגל (בגשם זלעפות) למטוס וחיכינו על המדרגות של המטוס בגשם שהפך לקצת ברד עד שאלו שלפניננו נכנסו. לא שיטה מדהימה שיורד גשם או שמאד חם....

-
בודפשט - עוד צרור שאלותעפרה תודה, ומצטער שלא עניתי קודם (כן ראיתי קודם ובדקתי
)הסתכלתי בשני האתרים ובאף אחד לא ראיתי מציאה גדולה לצרכים שלי.
אבל תודה על הנסיון.
-
בודפשט - עוד צרור שאלותענתנת,
הבלאגן שתיארתי היה בארץ. דווקא בבודפשט היה הרבה יותר רגוע. אבל בשני כיוונים היו אוטובוסים

אנשים טובים,
אין אינדיקציה איך יהיה לכם. זה יכול להיות טוב וגם לא ממש. ההחלטה היא בידיך.
-
בודפשט - עוד צרור שאלות -
בודפשט - עוד צרור שאלותבשתי הטיסות שלי לבודפשט השנה בוויז, בפברואר ובמרץ, בארץ היה שרוול ובחזור בבודפשט אוטובוס. האוטובוס היה סיוט, כי הוא היה חצוי באמצעו ע"י סרט הפרדה. בחלק של הפריוריטי בורדינג היה סבבה (באחת הנסיעות הייתי בו ובשנייה לא), אבל בחלק ה"רגיל" היה צפוף בטירוף, וחיכינו בו די הרבה זמן. לא כיף גדול...
לסיכום: אם הייתי נוסעת עם המשפחה כולה הייתי משלמת את ה-4 יורו לכרטיס לכיוון בשביל הפריוריטי ובשביל הרוגע. כזוג אין צורך - בנסיעה עם אמי בה לא שילמנו פריוריטי עלינו כמעט אחרונות למטוס, כי לא התחשק לנו לרוץ או להדחף, המטוס היה מלא ועדיין מצאנו שני מקומות ביחד.
-
בודפשט - עוד צרור שאלותתודה לשתיכן.
כנראה שאכן נשלם על הפריוריטי. עוד 40 אירו (הלוך ושוב...)
לגבי הדירה שהוזכרה - תודה אבל היא לא ממוזגת. אבל תודה על הנסיון.
אגב עוד שאלת וויזאייר - את המזוודות והפריוריטי מזמינים כמה ימים לפני הטיסה כדי למזער סיכונים נכון? אפשר / יש טעם להזמי רק להלוך, ואחרי שנעבור את הטיסה נזמין לחזור? יש סיבה לחשוב שמשהו ישתנה בין ההלוך לחזור?
-
בודפשט - עוד צרור שאלותלא הבנתי מה יכול להשתנות בחזור?
מבחינת מזוודות, הם קשוחים יותר בחזור.
מבחינת בורדינג - בכל מקרה אתם לא תהיו חכמים יותר מעכשיו - את כל המידע כבר קיבלת. אולי פיספסתי משהו, אבל אני לא רואה משהו שיכול לגרום לכם לשנות החלטה דווקא בפרק הזמן שבין ההלוך לחזור... אני, האמת, סגרתי את הדברים האלה כבר שבועיים מראש בערך, כדי לדעת שזה מאחורי ולהיות עם ראש שקט, אבל זה ממש עניין של העדפה אישית.
-
בודפשט - עוד צרור שאלותלא רוראה משהו שצפוי להשתנות, אבל זו הסיבה שאני שואל

-
בודפשט - עוד צרור שאלותמציעה שיום-יומיים לפני הטיסה
תזמין פריוריטי הלוך ושוב + מזוודות.
אפשר להעזר בנציגים הטלפוניים שילוו בתהליך
לשלב הצ'ק אין המודפס(תדפיס לפחות 2 עותקים ותשמור כל עותק בתיק אחר.. ליתר בטחון)
בשביל השקט הנפשי שלכם כמשפחה עם פעוטות/ילדים צעירים..
תוסיפו את ה100 שח לכל כיוון. ל5 נוסעים.
אתם גם נוסעים בעונה הבוערת
סביר להניח שהמטוס יהיה מפוצץ.
אם היה מדובר בחורף.. לא בחופשות בי"ס,
ובאנשים מבוגרים / ילדים גדולים / זריזים- היה אפשר לוותר על תוספת הפריוריטי.
בתור לווייזאייר...

היו כאלה שלא ידעו מה זה בכלל פריוריטי
ולא ידעו שצריך להדפיס את הצ'ק אין (גם להלוך וגם לחזור)
ולא ידעו על הנוקשות בבדיקת המימדים של המזוודות / תיקי יד
-
בודפשט - עוד צרור שאלותמהאנשים האלה שהזכרת וויזאייר מרוויחים...
כשחזרנו איתם מבודפשט עלינו לאוטובוס עם כמה סטודנטים שהכרנו בשדה, והם לקחו מושב מועדף והיו בפריוריטי אז בטבעיות הלכנו איתם לחלק הקדמי של האוטובוס בלי ששמתי לב בכלל שיש הבדל. משום מה, אולי בזכות הילדון החמוד, לא אמרו לנו כלום והרווחנו פריוריטי בורדינג חינם. אבל, בוקית שכמוני, עכשיו כשאני יודעת אין מצב שאנסה בכלל להתגנב לחלק הקדמי