שימוש בוויז כ גי.פי.אס
-
אנו יוצאים לטיול של שבוע ימים בדרום איטליה ובכוונתנו להשתמש באפליקציית ה-וויז שבאייפון כ- גי.פי.אס
1.האם הווייז באייפון מסתכרן במקום ואין בעיה עם זה
2. האם חבילת גלישה של 1 ג'יגה מספיקה לשבוע ימים
3. האם ניתן לתכנת את הכתובות והאתרים מראש עוד בארץ לפני הנסיעה
אודה לתשובה
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסמניסיון שלנו תמיד כדאי לגבות גם עם ג'י. פי אס.
הוייז מסתנכרן (ועובר לאנגלית).
אי אפשר לתכנן אותו מהבית כמו את הג'י פי אס.
לדעתי כדאי לרכוש סים מקומי של אינטרנט כי זה הרבה יותר זול. חבל לבזבז את האינטרנט של החבילה מהארץ על הוויז. הוייז הרי פתוח המון זמן וזה "אוכל" את החבילה.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסוייז לא 'אוכל' את החבילה וגיגה יספיק די והותר. אנימזכיר לכם שלחלקנו גם בארץ החבילות מוגבלות לגיגה, ועד לפני שנתיים להרבה הרבה פחות, ועדיין השתמשנו בוויז.
שעתיים ביום למשך שבוע לא ידגדגו את הוויז.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסבטיול הקרוב בחרתי להתבסס על ניווט OFFLINE וקניתי מפה רלוונטית עבור CYGIC באנדרואיד + מפת נייר.
לכן הגלישה והחיבור לרשת לא יהיה הכרח.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אס1 ג'יגה מספיק בקלות לשבוע ימים ואף להרבה יותר מזה.
אם אתם מודאגים, אז במקומות שיש וייפיי (במלון למשל) אפשר לנצל אותו כדי לחסוך מהחבילה.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסבאתר של אורנג 054 אפשר למצוא פירוט צריכה של התוכנות השונות כמו וויז, ווטס אפ, דפדפן וכו'. גיגה מספיק מעל ומעבר.
במקביל לוויז מציע להשתמש גם בגוגל מפס, דיבר אלי עברית וניווט אותי היטב במקומות הכי נידחים במזרח.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסגוגל מפס יודע לדבר?? נשמע מעניין , אפשר לקבל הסבר? תודה.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסאני מ-א-ד אוהבת את הניווט של גוגל מפס.
חיפוש פשוט - דרך האפליקציה עושים חיפוש למקום שרוצים להגיע אליו, מקליקים על האייקון של האוטו, ואז יש אופצייה start navigation.
מפות שמורות - בשביל להשתמש במפות שמורות (אני מכינה לפני כל טיול מפה עם מלונות, מסעדות, אטרקציות, חניונים וכו'), אצלי בטלפון (גלקסי 2) זה עובד רק על גוגל מפס דרך הכרום, ולא מהאפליקציה של גוגל מפס.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסCYGIC די יקרים.
בסביבות 100 שח למפה אחת.
לטיול של שבועיים צריך לפעמים 3 מפות.
לא משתלם.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסגם סים וגלישה ב-3 ארצות זה לא תוכנית חסכון....
אני קניתי (35 יורו, שבוע לפני שהיה מבצע ב- 25 יורו) מפה של מרכז אירופה.
מכסה את כל המדינות שהייתי צריך.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסמאיפה הגעת למספרים האלה של 100 ש"ח למפה אחת?
אולי בגלל שמפה של ישראל עולה בערך כמו מפה של כל אירופה?
אם אני זוכרת נכון, אנחנו קנינו את כל אירופה ב-25 אירו במבצע. אולי עכשיו זה טיפ-טיפה יותר יקר, אבל לא בסדרי גודל שציינת.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסבוקר טוב,
ממליץ בחום על אפליקציה ללא שימוש בDATA,
נקראת NAVFREE מורידים האפליקציה ומפות רלוונטיות לפני הטיסה.
שימש אותי מספר פעמים.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסהאם הורדת המפות ובייש נעשית רק אחרי הנחיתה והאם זה מדבר עיברית?
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסגם אני קניתי את Cygic במבצע שהיה, עם מפה של כל אירופה (ולא רק מרכזה), ואני מסכימה שזה משתלם גם אם יעלה עוד כמה יורו.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסעכשיו בדקתי את וויז בלטביה והוא עובד.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסהיי יוסי.
כמשתמש וותיק בnavfree ...אפשר הסבר למתחילה?
הורדתי את האפליקציה ומפות רלוונטיות לפלאפון שלי (אייפון 5) אבל כשניתקתי את האינטרנט הוא לא פועל, לא מצליח למצוא אף כתובת....
זו אפליקציה שאמורה לעבטד offline, לא?
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסקודם כל תשובות לשאלותיך:
1.האם הווייז באייפון מסתכרן במקום ואין בעיה עם זה
ווייז מסתנכרן ללא כל בעיה. עם הנחיתה , מפעילים את הסלולרי ואת הווייז, לוקח משהו כמו 10 שניות והוא מזהה את המיקום.
שפת השימוש אינה משתנה. ואם הגדרת עברית, הווייז ידבר אליך בעברית.
2. האם חבילת גלישה של 1 ג'יגה מספיקה לשבוע ימים
לפני זמן קצר חזרנו מאיטליה. ניצלתי במשך השבוע שטיילנו בסך הכל כ 22% מהחבילה של 1 ג'יגה. וזה כלל שימוש בוויז מהבוקר עד הלילה, ווטסאפ, ווייבר, סקייפ וכו'.
3. האם ניתן לתכנת את הכתובות והאתרים מראש עוד בארץ לפני הנסיעה
לא מצאתי דרך לתכנת כתובות ואתרים עוד בארץ, אבל הכנתי רשימה עם כל האתרים והקדשתי כחצי שעה עם הנחיתה כדי להזין אותם.
לא הייתי מבזבז זמן ואנרגיה על חיפוש של סים מקומי.
זה איננו חיסכון משמעותי. טיול שעולה כל כך הרבה כסף, לא שווה המאמץ בכדי "לחסוך" 50 ש"ח.
יכול להעיד מנסיון אישי, שאכלתי אותה בנסיון למצוא סים מקומי. לא בכל שדה תעופה ניתן למצוא סים, ואחרי כן להתחיל מרוץ בעיר הקרובה לאתר חנות של חברת תקשורת מקומית וכן הלאה.
לא שווה.
-
שימוש בוויז כ גי.פי.אסאני משתמש מתחיל ב - navfree, ומכין אותו לטיול ראשון בחו"ל. הורדתי את כל המפות, אבל בשביל להתחמם הורדתי גם את מפת ישראל. קודם כל הקול. יש קול בעברית, אבל הוא חלש. העדפתי הסבר קולי של גבר באנגלית. הוא חזק יותר. בקשר למציאת מקומות. זה קצת בעייתי. יש לו נתונים לפי מה שהוקלד במפות, וצריך לדייק. לכן בחו"ל קצת יותר קל. בעברית זה ממש קשה כי יש בעייה של עברית הפוכה. ברגע שמתחברים לאינטרנט, הוא פונה לחיפוש בגוגל מה שפותר הרבה בעיות. אני בונה בבית את רוב המקומות במועדפים כדי שיהיה לי קל יותר. אני גם מנסה לחפש בחו"ל עם אינטרנט כבוי כדי שאראה איך זה מסתדר. בארץ בכל מקרה זה נראה מקרה אבוד, בגלל כמו שאמרתי העברית ההפוכה.