טיול אחרי צבא, אשמח לעזרה
-
שלום,
בימים אלו אני מנסה לבנות שלד לטיול של שלושה חודשים בארצות הברית לי ולעוד חבר.
כל פעם שאני מתחיל לנסות לבנות שלד אני מוצא את עצמי מבולבל יותר מהפעם הקודמת.
קראתי כאן המון טיפים והודעות שנכתבו אך עדיין לא הצלחתי אפילו להתחיל את התכנון.
הכוונה היא לטייל מחוף טל חוף בין סוף נובמבר עד תחילת מרץ (לצערי אני לא גמיש בתאריכים).
אנחנו מאד רוצים לבקר בלאס וגאס, לוס אנג'לס, סן פאנסיסקו וניו יורק. מלבד ניו יורק שאנחנו רוצים להיות בה בזמן הסילבסטר אין תאריך מסויים למדינה כלשהי.
בין אלו חשבנו לשלב גם כשבוע בהוואי.
ראיתי המון המלצות וטיולים מאורגנים שהמעבר מחוף לחוף הוא בטיסה, התכנון שלנו הוא לשכור רכב ו"להזרק" במוטלים בזמן הנסיעות.
אני יודע שזה לא ריאלי לבקש בניית מסלול לטיול, אך אשמח לעזרכם בהכוונה ובטיפים שימושיים שיעזרו לי לבנות את שלד המסלול.
תודה רבה
-
טיול אחרי צבא, אשמח לעזרהמה הגיל ? השכרת רכב לצעירים מגיל 25 עולה הרבה יותר. כמעט ולא ניתן לשכור רכב אם הגיל צעיר מ-21.
יש ויזות ?
תעברו על הבלוג של פזית שטיילה בגפה בארה"ב וקנדה בתחבורה ציבורית:
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=89-0-0-blog/text_ search-pazit1989
-
טיול אחרי צבא, אשמח לעזרהשלום, אני בן 21 עם ויזה בתוקף וחברי שיטייל עימי בן 24 בעל דרכון אירופאי.
לפי מה שקראתי השכרת רכב אפשרית לבני גילנו.
-
טיול אחרי צבא, אשמח לעזרהכן, השכרת רכב לבני גילכם אפשרית אבל יש תוספת לא מבוטלת לנהגים צעירים מגיל 25. בדקו מחירים בסוכנויות להשכרת רכב. קחו גם בחשבון שלקיחת רכב במקום אחד והחזרתו באחר יכול להיות כרוך בתשלום תוספת של מאות דולרים.
כפי שכבר ציינתי, תעברו על הבלוג של פזית, קחו רעינות ותנסו לבנות לפחות שלד ראשוני בהתאם לזמנים שאתם רוצים לשהות בכל מקום ואתר בארה"ב. קחו בחשבון שאתם נוסעים בתקופת החורף ומאוד קר בארה"ב, למעט מדינת פלורידה וכמה ממדינות הדרום ולא בכל מקום בהן. בקליפורניה מזג האויר יכול להיות נעים יותר, בעיקר בדרומה.
-
טיול אחרי צבא, אשמח לעזרההרעיון נפלא ואני שמחה לראות שיש לא מעט חבר'ה שמגיעים לטיולים ארוכים בארה"ב בזמן האחרון. מה שכן, לפני שאתם מתחילים לחשוב על מסלול (זה החלק הקל והכיפי בתכנון), אתם צריכים באמת לבדוק שהתקציב שלכם מאפשר שכירת רכב. כפי שראובן ציין, זה יכול לצאת יקר מאד עם הביטוחים לנהגים מתחת לגיל 24. תבררו גם כמה יוצא נהג נוסף - יכול להיות שעדיף יהיה לכם לשכור ולהחזיר בקליפורניה מבחינה זו. נראה שהנטייה שלכם היא לקליפורניה ולמערב. התאריכים לא מאפשרים ביקור בצפון ארה"ב יותר מדי (הכל קפוא ומושלג בחורף), אבל בהחלט אפשר לבקר בחוף המערבי לכל אורכו ובדרום ארה"ב. את ניו יורק הייתי מציעה לשלב בטיסת ההלוך או החזור, לכמה ימים, וכך להוריד אותה כאילוץ גיאוגרפי במסלול ולהתמקד בחוף המערבי ודרום ארה"ב. אשמח לעזור לכם לתכנן מסלול מעגלי שיתחיל ויסתיים בלוס אנג'לס או סן פרנסיסקו, אבל קודם כל תהיו סגורים על עניין הרכב. תרימו טלפונים לכמה חברות השכרה בארץ ותקבלו הצעות מחיר לנהגים מתחת לגיל 24 ואז תחליטו.
-
טיול אחרי צבא, אשמח לעזרהמנסיוני בדצמבר, מזג האויר בדרום ארה"ב די נעים. לטעמי הרבה יותר נעים מאשר בקיץ. הלחות נעלמת, יש הרבה ימים יפים. הלילות קרים (באיזור ה- 0 צלסיוס), אבל הימים עם טמפרטורות סבירות, מעל 10 מעלות. אל תשכחו לדאוג ל- scratcher מחברת ההשכרה לגרוד הקרח מהחלונות.
לא רק פלורידה ודרום קליפורניה נוחות בחורף, גם דרום אריזונה, שהיא לוהטת בקיץ, סבירה יותר לביקור בחורף. האיזורים הגבוהים באריזונה (כמו סדונה, הגרנד קניון וכו') יכולים להיות קרים הרבה יותר.