תכנון טיול
-
אני ועוד חברה רוצות לטייל בארהב בטיול שאחרי צבא. עיקר הטיול הוא בפארקים שבאורלנדו אשר בפלורידה.
התכנון ההתחלתי היה בניו יורק משם לרדת לוושינגטון ומשם ברכבת או בטיסה להגיע לפלורידה ואז חשבנו על גיחה קצרה ללאס וגאס.
הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לטיול, כמה זמן להקדיש לכל טיול וכמה בערך יעלה לי כל הטיול. התכנון הוא לשהות בארהב בין חודש לחודש וחצי.
תודה:)
-
תכנון טיולענבר, שאלה קטנה, ברשותך, לפני הכל: יש לכן ויזה לארה"ב?
אני שואל כי לחיילות משוחררות בדרך כלל קשה מאוד לקבל ויזה. אם אתן תכננו טיול לפרטים ובסופו של דבר לא תקבלו ויזה, מפח הנפש יהיה כפול ומכופל.
לכן כדאי לטפל קודם בויזה, ובכלל לשקול האם יש טעם לנסות בכלל לאור המדיניות הקשוחה בשנים האחרונות.
ואני מצטער אם אני מתפרץ לדלת פתוחה...
-
תכנון טיולמפלורידה לוגאס זה 'קפיצה קצרה' של כ-5 שעות טיסה ולפחות 400 דולר כרטיס טיסה הלוך ושוב (יכול ג להגיע ל-700)
-
תכנון טיולאכן, "לקפוץ" לוגאס מפלורידה, זה כמו "לקפוץ" לרומא מחופשה באילת. אין קשר בין המקומות וזה מוסיף לכם טיסה באורך ובעלות של טיסה ליוון או איטליה. את וגאס מתאים לשלב בטיול במערב ארה"ב, יחד עם לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו ו/או פארקים במערב.
אתן מוזמנות לעיין בתכנית הטיול הבאה כדי לראות מה עוד יש לאיזורים האלו להציע -
http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=7451
אם אתן רוצות טיול של ניו יורק, וושינגטון ופלורידה, זה מצוין, רק שימו לב למזג האוויר שיכול להיות מאד חם בקיץ. עדיף לכוון טיול כזה לחודשי האביב המוקדמים.
-
תכנון טיולאכן יש לשתינו ויזה, והתכנון היה מפלורידה לקחת טיסה לוגאס לקראת סוף הטיול ומשם טיסה חזרה לישראל.
אז אם בעצם אני מוותרת על וגאס כמה זמן בפלורידה שווה להשאר? והאם יש שם הרבה מה לראות?
-
תכנון טיולאם יש לכם חודש וחצי - לא הייתי מוותר כל כך מהר על לאס ואגס - כמובן אם אתם מאוד רוצים להיות שם.
חשוב שתגדירו את התקופה בה אתם מתכננות לנסוע ואת העדפות שלכם. האם גם טיולי טבע מעניינים אותכם? ערים גדולות?
אני גם בדעה שלא חייבים "לקפוץ" מחוף מזרחי למערבי - אבל בחודש וחצי ובגילאים שלכם לא הייתי שולל זאת.