טיול לסין- 24 ימים
-
היי
אני ממש בהתחלת התכנון הנסיעה לסין- ממש בדיקה שטחית, אבל הייתי שמחה להכוונה, על מה כדאי לוותר ואיפה כדאי להישאר יותר..
נחיתה בבייג'ין בתחילת אוקטובר (מודעת לעובדה שזה החג הלאומי אבל אין ברירה).
סביבות 5 ימים לכל האטרקציות הידועות
ראיתי שרוב המסלולים עוברים דרך Xian- פחות מענין אותי הטרה קוטה אז מעדיפה לוותר אם אפשר
אני מאוד רוצה להגיע לפארק Jiuzhaigou + huanglongsi (אחד מהם? שניהם?) איך מגיעים מבייג'ין? כמה ימים להיות?
אחכ ליג'יאנג- סביבות 5 ימים- leaping dragon, black dragon pool, lake lugu
גוולין ויאנגשו- 4 ימים
הונג קונג+מקאו (4 ימים)
את כל ההתניידות אני מעדיפה לעשות בטיסות (מה שאפשר)
איך נשמע לכם המסלול? איך מגיעים ממקום למקום?
המון תודה על כל הערה אפילו הכי קטנה שתוכל לכוון אותי לטיול יותר כיפי
-
טיול לסין- 24 ימיםמבייג'ינג אפשר לטוס לג'וזאיגו. אנחנו היינו רק בו (ולא בהואנלונג), בהחלט מקום מהמם.
לדעתי לא תהיה בעיה לעשות את כל המעברים בטיסות. אולי מג'וזאיגו ליונאן תצטרכו קונקשן ולא טיסה ישירה, אבל בגדול אין בעיה.
-
טיול לסין- 24 ימיםממליץ לך על שמורת יאדינג במערב סיצ'ואן, שמורה יהפהפיה עם אגמים אלוהיים ולדעתי הרבה יותר מרשימהמג'וזאיגו. אפשר לטרק שם כיומיים ואפילו לשלב עם האזור הטיבטי במערב סין אם יש זמן.
לטעמי כל האזור של דאלי, ליגיאנג מתוייר בטירוף (אני ממש לא אהבתי שהייתי שם).
מקומות נוספים מעניינים ולא רחוקים מאוד מבייג'ין : דאטונג והאזור של לאנג'ו עם הנהר הצהוב והבודהות התלויות על צלע ההר bigling caves.
-
טיול לסין- 24 ימיםלגבי סביבות ליזיאנג-5 ימים:
טרק דילוג הנמר.אפשר ביומיים
אגם לוג-יום נסיעה ויום חזרה+יומיים+יום שהייה=3 ימים
עשית 5 ימים.
בלק דראגון זה בתוך ליזיאנג.צריך לבדוק אם יש שם מים כי היתה בצורת.
צריך למה שאת רוצה 6-7 ימים.
-
טיול לסין- 24 ימיםלגבי סביבות ליזיאנג-5 ימים:
טרק דילוג הנמר.אפשר ביומיים
אגם לוג-יום נסיעה ויום חזרה=יומיים+יום שהייה=3 ימים
עשית 5 ימים.
בלק דראגון זה בתוך ליזיאנג.צריך לבדוק אם יש שם מים כי היתה בצורת.
צריך למה שאת רוצה 6-7 ימים.
-
טיול לסין- 24 ימיםלא ידעתי מה המרחק של האגם מהעיר..
נראה לי שאפשר לוותר,
מה לדעתך אפשר להוסיף? או ליד המקומות שציינתי או עוד לוקיישן של עד 3 ימים
אגב בדקתי, נכון לעכשיו הבריכה מלאה

-
טיול לסין- 24 ימיםבכדי להגיע לדאטונג ולאזור של לאנג'ו עושים טיול יום מבייג'ינג או כבר עוברים לשם? כמה זמן נסיעה זה מבייג'ינג? אגב כדאי לעשות את הטיול שציינתי עם מזוודה ולא עם תיק?
-
טיול לסין- 24 ימיםלא Datong ובטח לא Lanzhou (אלף שמונה מאות ק"מ מבייג'ינג) נמצאים במרחק של טיול יום מבייג'ינג. שני המקומות אמנם בצפון סין, כמו בייג'ינג, אבל ל-Datong מדובר בכמה שעות טובות של נסיעה (או לילה ברכבת) ול-Lanzhou בסביבות שעתיים וחצי טיסה. ממליץ מאוד להעיף מבט במפה תוך כדי תכנון.
-
טיול לסין- 24 ימיםלהיות יומיים בליזיאנג.זו העיר הכי יפה שראינו.סע לדאלי וסביבתה.אני מבין ששנגרילה נשרפה(העיר העתיקה).אם אתה בזואיזאייגו(לדעתי חובה) תבקר גם בהואנג לונג
-
טיול לסין- 24 ימיםJiuzhaigou חובה!
אפשר לעצור ב-Nanning בדרך בין Kunming/Dali ל - Hong Kong, משם יורדים דרומה לגבול עם ויאטנם למפל הרביעי בגודלו בעולם הגובל בין 2 מדינות מפל דטיאן, הדרך לשם מדהימה ביופיה, מלאה בהרים כאלה.
שווה לחקור על מה שחיים כאן המליץ: "ממליץ לך על שמורת יאדינג במערב סיצ'ואן"
הוא אומר שהמקום יותר יפה מ-Jiuzhaigou, וקשה לי להאמין שקיים דבר כזה בכלל

-
טיול לסין- 24 ימיםג'יוזאיגואו ויאדינג אכן שמורות מדהימות.
לא הייתי ביאדינג, רק יכול לשער שהיתרון שלה הוא שניתן לטייל בה באופן יותר חופשי.
לגבי דאלי, נכון שהיא מתויירת אבל יש בה משהו קצת אחר לטעמי, בשונה מליג'יאנג הצפופה.
ההמלצה על המפל בדרך לוייטנאם נראית מעולה!
רשמתי לעצמי לטיול הבא. תודה.