התייעצות(:
-
היי לכולם,
אנחנו זוג שאמור לנחות בתאילנד ב-18.6(בנקוק וטיסת המשך לפוקט),נגיע לפוקט בשעה 18:00 בערך והתכנון הוא לשהות שם 3 לילות,אני עוקבת אחרי ההודעות בפורום ועקב המלצה של אחד החברים כאן החלטנו ללון באיזור הלגונה במלון outrigger laguna phuket beach resort,חשבתי להזמין חדרים מראש לכל 3 הלילות מה דעתכם??
לאחר מכן נגיע לקופיפי ל2 לילות-האם כדאי לי להזמין מלון מראש גם לקופיפי? אחרי קופיפי היעד הוא ריילי ביץ',בין 2-3 לילות, אנחנו רוצים ללון ב-rayavadee אני יודעת שזה יקר אבל לא אכפת לנו ממש התלהבנו מהביקורות והתמונות של המלון...בשביל החוויה(:
השאלה אם כדאי גם לשם להזמין מראש? ואיך בכלל מגיעים למלון הזה? הבנתי שכדי להגיע לריילי ביץ' צריך לקחת סירה מקראבי ושספציפית למלון הזה מגיעים בסירה מיוחדת,זה נכון? או שפשוט מגיעים לריילי ואז משם כבר מונית או משו?? בקיצור מה שאני מנסה לשאול זה אם מישהו כאן יודע איך אני מגיעה למלון הזה ואם זה מסובך?
ריילי זה היעד האחרון שלנו בצד המערבי לאחר מכן ניקח טיסה מקראבי לקו סמוי שדווקא לא הזמנו מראש חשבנו לקנות כרטיסים בתאילנד ברגע שנירצה לעבור לצד המזרחי כדי שלא ניהיה מוגבלים בזמן..מישהו יכול להמליץ על סוכנות טובה שדרכה אנחנו יכולים לקנות כרטיסים כשאנחנו כבר בתאילנד?
ברגע שנגיע לצד המזרחי כ5 לילות קופנגן כ5 לילות קוסמוי ואז טיסה לבנקוק(לקנצ'בורי ושופינג) וחזרה לת''א.
נ.ב
התלבטות שלי אם לוותר על לינה בקופיפי ולהישאר ללון בפוקט על מנת לחסוך את הטירטור ופשוט לקחת מעבורת מפוקט למאיה ביץ בבוקר ולחזור בערב?
תודה רבה לכל העונים!!

-
התייעצות(:טרם התייחסות לגופם של דברים, עושה רושם שאתם קופצים ממקום למקום רק כדי לסמן V. אני מתייחס לחלק של פוקט, קופיפי וריילי ביץ. יהיה יותר נוח להתייחס אם תעלו רשימה מסודרת לפי תאריכים.
-
התייעצות(:קופיפי אי מדהים כדי להם מאוד לראות אותו ותמיד עדיף לסגור מלונות וכ'ו לפני כדי להיות בראש שקט במהלך הטיול
תהנו:)
-
התייעצות(:היי אורן,
התכנון הוא 18.6-21.6 פוקט
21.6-23.6 קופיפי
23.6-25.6 ריילי ביץ'
המטרה היא לא לסמן וי הבנתי מההודעות בפורום שבתאריכים שאנחנו טסים מזג האויר בצד של פוקט פחות טוב כי זו לא העונה לכן העדפנו לשהות בצד המערבי פחות ויותר בצד המזרחי כי יש סיכוי למזג אויר יותר טוב.בכל זאת לא רצינו לפספס את הצד המערבי כי הבנתי שמאוד יפה שם..
-
התייעצות(:מצטער אבל זה קצת נראה כמו כן לסמן V
כי להיות בכל מקום יומיים אין טעם לדעתי האישית
עד שמגיעים ומתארגנים במלון הלך יום
עדיף לבחור מקום אחד ולהנות ממנו כמושצריך