איך מטעינים חשמל בארהב?
-
ידוע שבארהב החשמל הוא 110 וולט. איך מטעינים את כל מכשירי החשמל מהארץ? מצלמות טלפונים וכו?
-
איך מטעינים חשמל בארהב?רוב המטענים בימינו (סללורי, מצלמה וכו') תומכים ב110-240 וולט ולכן יעבדו גם בארה"ב. אולי צריך מתאם פיזי, אבל אין בעית מתח.
חשוב כמובן לבדוק את זה.
-
איך מטעינים חשמל בארהב?תודה
-
איך מטעינים חשמל בארהב?אגב באופן אישי אני ממליץ לקנות מטענים אמריקאיים. היום המטענים לסלולרי לפחות הם סטנדרטיים כולם ועולים גרושים. מטען עולה בימינו דולר עד שניים באיביי ו-5 דולר בכל חנות בארה"ב.
היתרון של מטען אמריקאי בניגוד לישראלי + מתאם הוא שהוא יושב יותר טוב בשקע (המתאם, בייחוד האוניברסלי מסרבל וכבד יותר, ויכול למשוך את הכל למטה). בנוסף זה גם יותר בטיחותי, ופחות סיכוי שילכו דברים לאיבוד. היות והוא יותר קטן, אפשר גם לזרוק אחד לתיק הגב 'שיהיה' אם תגמר הסוללה ויהיה איפה להטעין.
ברור שזה לא קריטי, ושנים השתמשנו במתאים. אבל במשך שנים המטען היה יקר יחסית. עכשיו כשהו כזה זול - אני מעדיף אמריקאי.
חפשו באי ביי us usb charger
-
איך מטעינים חשמל בארהב?שנים על גבי שנים אני נוסע עם המטענים שלנו ואין שום בעיה, אם כתוב בהם 100-250 או כדומה. המטענים לניידים, למצלמות וכד' כולם כאלה.
פשוט צריך תקע מתאם שמוכרים בחנויות חשמל ועולה שקלים בודדים, אפשר גם להזמין מאי ביי או כדומה.
-
איך מטעינים חשמל בארהב?ובנוסף לאמור:
1. קח מטען אוניברסלי לאוטו - צד אחד USB וצד שני חיבור לטלפון
2. אני לוקח איתי מעביר של 3 שקעים.
מחבר לחשמל עם מעביר לשקע אמריקאי, ואז יש לי מקום ל 3 שקעים.