טיול לאוסטריה+היער השחור
-
סוף סוף קיבלנו תאריך גיוס לבתנו הגדולה, מה שמחייב אותנו להתארגן במהירות לטיול של 8-10 ימים סביב אמצע-סוף יולי. סה"כ שלוש בנות בגילאי 12-18 והוריהן, מחפשים טיול טבע יפה. חשבנו לטוס לציריך, משם להמשיך דרך מפליי הריין לאיזור היער השחור. להיות שם 3-4 ימים. משם לנסוע למינכן, להיות שם יומיים (מוזיאונים וכו'), להמשיך לזלצבורג לעוד יומיים. ואז מגיעות שתי שאלות:
1. איך מגיעים מזלצבורג חזרה לציריך בלי להתעלף מהדרך הארוכה. איך מפרקים את הדרך כך שתהיה נעימה.
2. האם פיספסנו באיזור משהו שאסור, אבל ממש אסור, לפספס באיזור?
נשמח לתשובות מהירות, כולל המלצות ומחשבות של אנשים מנוסים, כי אין לנו בכלל זמן לתכנן את הטיול לעומק...
-
טיול לאוסטריה+היער השחוראני הייתי מתרכזת רק באזור היער השחור שיש הו נברה מה לעשות וכך מקצרת מרחקים
-
טיול לאוסטריה+היער השחורהשאלה המתבקשת למה למה לעשות את זה לעצמכם? טבע נפלא אפשר לקבל באזור אחד...
-
טיול לאוסטריה+היער השחורמסכים בהחלט עם חמוטל.
במסגרת זמן כזו - תתרכזו באזור אחד.
אפשר לטוס לציריך ולהתמקד ביער השחור (עם אפשרות לגיחה של יום לאלזס המקסימה ועוד יום לפארק אירופה) ואפשר לטוס למינכן - כשהיעד הוא אוסטריה - ולבחור האם להתמקד באזור זלצבורגלנד או בטירול.
אני חושב שהניסיון לתפוס גם את היער, גם את מינכן וגם את זלצבורג אי ו נכון ואינו ראלי ובעיקר - פחות מהנה. הרבה פחות.
-
טיול לאוסטריה+היער השחורתודה לכולכם. נראה לנו שנבחר להתמקד באוסטריה. האם סביר לנחות במינכן, להיות שם יומיים ואח"כ להמשיך לטיול כוכב באיזור זלצבורג-טירול? . האם אפשר לעשות כוכב מעיירה כלשהי ממנה אפשר לטייל גם בזלצבורג וגם באיזור הטירול? ואז אפשר לשהות במקום אחד ובכל יום לבחור לאן נוסעים? או שצריך לישון במקום ליד זלצבורג לשלושה ימים ואז לעבור לעוד שלושה ימים במקום ליד טירול?
-
טיול לאוסטריה+היער השחורלא ריאלי מנקודת כוכב אחת גם זלצבורגלנד וגם טירול
מעבר לכך שני היעדים שופעי אפשרויות-כך שמאד חשוב לדעת מה רוצים לטייל בכל אחד מהם-כדי לקבוע את הלינות.
היות ויש לכם 8 ימים
(?)
ויומיים לטובת מינכן
מציעה מאד להתמקד באחד החבלים- או זלצבורגלנד או טירול.
תפסת מרובה- לא תפסת, וחבל.
-
טיול לאוסטריה+היער השחורמינכן מתאימה מאוד לטיול בחבל זאלצבורג הן מבחינת מרחק, זמינות טיסות ומחירי השכרת רכבים. 6 ימים מתאימים לאזור אחד (גם 8 ימים).
-
טיול לאוסטריה+היער השחורהיי,
לא פספסתם דבר שהוא ממש MUST, לדעתי. עם זאת, בחזור עברו דרך עיירות אוסטריות רבות- הלשטאט, קיצבהיל וכד'. עברו גם בשמורות טבע כמו מפלי קרימל ומפלי גולינג, וגם בעיר אינסברוק, שבה נהניתי מאוד. ניתן לראות תמונה שלי משם בתמונת הפרופיל שלי באתר (צד ימין למעלה של התגובה)

מדוע מה שהציע כותב הנושא אינו הגיוני? אני למדתי שבטיולים אין דבר כזה 'לא הגיוני'. בצעו נחיתה בשדה שיציע מחיר טוב יותר, כל עוד הוא בתחום אזור הטיול שלך. אני למשל אנחת בבודפשט הקיץ ואסע עם הרכב לאיטליה. הכל אפשרי עם תכנון ראוי.
-
טיול לאוסטריה+היער השחורשירן - אני מקווה שלא מתכוון לבקר בפלרמו...

-
טיול לאוסטריה+היער השחורהיי,
לא, אל תשכח שאת הכל צריך להחזיר בבודפשט. רק בצפון איטליה, עם דגש על הדולמיטים

-
טיול לאוסטריה+היער השחורהנחיתה במינכן לצורך טיול באוסטריה אידאלית.
אי אפשרא לעשות טיול כוכב ממקום אחד בזלצבורג ובטירול המרחקים גדולים מידי.
אפילו רק בטירול זה בלתי אפשרי. ( אלא אם רוצים לבלות 4-5 שעות כל יום ברכב ).
אולי תשקלו לעשות טיול מתגלגל ( הבנות סה"כ גדולות ) ואז תוכלו להגיע ליותר מקומותמצד שני 8 ימים או באיזור זלצבורג או בטירול הם מקסימים ויהיה המון מה לעשות
-
טיול לאוסטריה+היער השחורממליצה על טיול אופניים בזלצבורג - צלילי המוסיקה. טיול של 3 שעות בניחותא בזלצבורג ובסביבתה ממש מקסים. עשינו עם ילדים בוגרים היתה חוויה נהדרת. עשינו זאת שוב במינכן באותו טיול וההנאה היתה גדולה. טיול מאורגן עם מדריך על אופניים.
המלצה שנייה - מוזאון ars בלינץ מצפון לזלצבורג מוזאון טכנולוגי מיוחד במינו. בילינו בו כמה שעות.
אזור מקסים ומהנה.
-
טיול לאוסטריה+היער השחורפיטי שלום
כמו שכתבו כאן לא ריאלי השאלה מה את רוצה לעשות ולמה דווקא ציריך.
הזכרת שלושה מקומות זלצבורג .טירול. יער שחור , ניתן לבצע רק שניים האם סגנון אחד או שניים , אם אוסטריה נחיתה והמראה ממינכן , המלצה 3 לילות בסט וולפגאנג
לכיסוי זלצבורג והאגמים ועוד 3 בזייפלד לכיסוי טירול אינסברוק שטובאי וכוליי
אל תשכחי 3 לילות = יומיים טיול נטו , לסיים לילה או 2 במינכן
האופציה השנייה היא טירול דרך קונסטנץ ליער השחור ואז יש לך טעימה מאוסטריה והיער השחור , במצב זה נחיתה במינכן וחזרה מציריך או פרנקפורט , אני עושה זאת בעוד מספר ימים אחרי שביקרתי באזורים אלה לפחות 5-6 פעמים . מכיר כמעט הכול ואשמח לעזור , בכל אופן תהני ויש המון מה להנות